Destinationer

Rejsedestinationer 2019

Rejs en tur rundt i verden med Unitas Rejser og bliv inspireret af vores mange rejsemål og destinationer til jeres næste studie-, skole- eller sognerejse. Klik på et eller flere lande nedenfor og se hvad vores pakker til forskellige destinationer kan indeholde. Hver destination rummer et bredt udvalg af forskellige aktiviteter og oplevelser, som kan sammensættes efter jeres ønsker og behov, så I kan få den helt perfekte rejse med det indhold I ønsker. Kun fantasien - og måske pengepungen - sætter grænsen, men vores dygtige rejsekonsulent er vant til at få enderne til at mødes og få lavet en uforglemmelig rejse til jer via en pakkerejse, hvor vi står for alt lige fra transport, ophold og program. 

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder uanset om jeres formål med rejsen er action, skiløb, storby, studie, linjefag, sport, kirkelig, dannelse, møde med andre kulture eller..... Vi har et hav af populære destinationer til Europa og resten af verden, også steder man ellers ikke kommer. Vi har alt det bedste i destinationer, som både kan benyttes om sommeren og vinteren. Hvis I skal på et skoleophold eller studietur i 2019 eller 2020, så kan I se alle vores spændende rejsedestinationer herunder. 

Hvis I ønsker et skoleophold på ski kan I se, hvad vi tilbyder af skirejser her. 

Ønsker i at rejse til en destination, som ikke fremgår her på siden, eller ønsker i et andet indhold, så kontakt os endelig.

Hvis du vælger en rejsedestination fra Unitas Rejser får du...

✔  Skræddersyet din rejse - ingen standardrejse
✔  Sikkerhed og tryghed - hele vejen
✔  Én erfaren rejsekonsulent fra A-Z
✔  24 timers nødtelefon