Key Travel _Stacked _CMYK

 

 

 

 


Raptim bliver til Key Travel Danmark
I efteråret 2019 bliver Raptim Humanitarian Travel Danmark til Key Travel Danmark.
Det kommer til at betyde forbedrede priser, et større produktudbud og endnu bedre service i fremtiden til jer som kunder.

Vi er stadig tætte på – og kan hjælpe jer verden rundt
Nærheden og relationen til vores kunder i Danmark har stadigvæk første prioritet. Ejerskabet i Danmark ligger fortsat hos KFUM og KFUK, og vores dygtige medarbejdere, som du taler med i dag, fortsætter under det nye navn med det samme høje serviceniveau, vi er kendt for. Vi er fortsat jeres rejsepartner med et stærkt værdigrundlag. Det er business as usual.

Sammen kan vi mere
Sammen er Key Travel og Raptim en stærkere og mere robust organisation - med en meget større volumen og indflydelse i rejsebranchen. Dette vil på sigt give forbedrede priser, et større produktudbud, nye teknologier, der vil lette jeres køb og dermed bidrage til en endnu bedre serviceoplevelse for jer i fremtiden. Sammen bliver vi store nok til at tilbyde mere konkurrencedygtige priser og produkter, men vi er fortsat små nok til at være tæt på kunderne og deres behov – og dermed jeres behov.
Ligesom Raptim har Key Travel fokus på de kirkelige og humanitære rejsende samt akademiske rejsende som et tredje segment. Fælles for de tre segmenter er komplekse rejseruter, ofte til fjerne destinationer, behov for specialbilletter med indbygget fleksibilitet og en høj grad af personlig betjening.

Bagom navneændringen

I april 2017 indgik Unitas Rejser A/S en franchise aftale med Raptim Humanitarian Travel i Holland.
Aftalen gjorde, at vores NGO-afdeling tog navneforandring til netop Raptim Humanitarian Travel, mens ejerskab blev hos KFUM og KFUK i Danmark.
I november 2018 fusionerede Raptim med engelske Key Travel, og danner samlet set verdens største rejsebureau med fokus på de tre segmenter indenfor rejser.
Overskuddet fra det nye Key Travel i Danmark vil fortsat gå til KFUM og KFUK’s arbejde med børn og unge.

Online Statistik

Unitas Rejser har udviklet sit eget statistikmodul til vores kunder. Det er nødvendigt med et login for at kunne benytte denne service.

Gå videre til Online Statistik - Klik her

Privatlivspolitik 

Læs vores privatlivspolitik - Klik her


Mangler du råd og vejledning til din rejse kan du med fordele læse vores rejseinfo i toppen samt vores passagerrettigheder herover.