Vi kan komme i personlig kontakt med bureauet hele tiden

Vi valgte at fortsætte, men jeg synes, det er fantastisk flot, at vi fik mulighed for at vælge at få tilbagebetalt rejsen. Vi mærkede med det samme, at der blev taget hånd om os.

Interview med Steen Nielsen, Ungdomsskoleinspektør

Snestorm truede skitur

For otte år siden var ungdomsskoleinspektør Steen Nielsen på vej til Sälen på skitur med bussen fuld af forventningsfulde unge mennesker fra Odder Ungdomsskole. Det sneede og blæste, og da de nåede til færgelejet i Frederikshavn, blev snestormen så kraftig, at færgen ikke kunne sejle. Efter lidt ventetid i bussen blev alle eleverne installeret på et konferencecenter i Frederikshavn, hvor de fik varmen og noget at spise. Skituren var bestilt gennem Unitas Rejser, som Steen Nielsen straks kontaktede, da færgen ikke sejlede. Ungdomsskolen fik tilbuddet om at vente i Frederikshavn, til snestormen lagde sig, og færgen kunne sejle, eller de kunne vælge at afbryde turen og få alle udgifterne refunderet.

”Vi valgte at fortsætte, men jeg synes, det er fantastisk flot, at vi fik mulighed for at vælge at få tilbagebetalt rejsen. Vi mærkede med det samme, at der blev taget hånd om os. Hvis uheldet er ude, er der hjælp at hente hos Unitas Rejser hele døgnet rundt. Vi kan komme i personlig kontakt med bureauet hele tiden, hvis det er nødvendigt. Det er enormt betryggende for os som kunder,” siger Steen Nielsen, der tilføjer, at den omtalte skitur endte med at blive en stor succes.

Fleksibelt rejsebureau

I mere end 12 år har ungdomsskolen bestilt deres rejser hos Unitas Rejser, og det er blevet til både skiferier, storbyrejser og adventure rejser. Og tilfredsheden er stor, når Steen Nielsen skal pege på, hvad der har fået ham til år efter år at bestille rejserne hos Unitas Rejser.

”Man kan være hundrede procent sikker på, at den skolerejse, man køber, er den, man får,” siger han.

En af de fordele, han oplever, når han ringer til Unitas Rejser, er, at han altid får kontakt til en fagperson, der har kendskab til skolerejser i alle afskygninger. Det giver ifølge Steen Nielsen en stor sikkerhed, ligesom han også mærker, at der er stor fleksibilitet fra rejseselskabets side.

”Sommetider kan vi være lidt vanskelige, for når vi rejser med en større gruppe elever, kan det være svært at fastsætte det helt rigtige antal rejsende. Men det er aldrig et problem for Unitas Rejser, der altid udviser stor fleksibilitet,” siger han.

Stor forståelse hos Unitas Rejser

Odder Ungdomsskole har også været på en storbyrejse til Paris. Med kyndig hjælp og inspiration fra Unitas Rejser fastsatte de et ugeprogram, som bød på en række seværdigheder i øjenhøjde med de unge mellem 13 og 18 år:

”Unitas Rejser kender vores modtagergruppe, så vi er fri for at skulle forklare en masse for dem. Det kan for eksempel ikke nytte noget, at man bestiller en guide, som giver en historiepræsentation, som man skal gå på universitetet for at forstå. Vi oplever altså en aftager-modtager sikring,” siger Steen Nielsen.

Der er taget hånd om rejsen

Som lærer sætter Steen Nielsen også stor værdi i den sikkerhed, han føler, det er at rejse med Unitas Rejser.

”Jeg er ikke på noget tidspunkt utryg ved, om der er taget hånd om rejsen. Vi har som lærere nok at gøre med at tage os af eleverne, så det er en tryghed at vide, at rejsen holder helt til og med hjemrejsen. Det er ufattelig vigtigt, at man oplever, at der fra rejsebureauets side er styr på det. Der er ikke noget, som går galt undervejs. Selvfølgelig kan man komme ud for noget uforudset, men man er altid vis på, at man når sikkert hjem igen,” siger han.

Klik nedenfor og se rejseforslag på

Skitur til Sälen | Skiture til diverse destinationer | Alle skolerejser | Alle studieture

>>> Er du interesseret i en studierejse med faglig dybde og kulturelt indhold. Læs mere her…