Camilla N. Poulsen

Produktudvikler | Gruppe-afdelingen

E-mail: cp@unitas.dk

Tlf.: 8723 1245

Camilla N. Poulsen

Camilla er ekspert i at opsnuse de gode, anderledes og skæve oplevelser. Som produktudvikler i vores gruppeafdeling får hun nye ting til at ske og skubber vores mange idéer ud over rampen.

Med sit venlige sind og opløftende humør opbygger og vedligeholder hun relationer til vores agenter og samarbejdspartnere rundt om i verden. Camilla synes, det er skægt at finde en løsning på de mest kringlede ting. Hvad end det er at finde en gymnastiksal i Beijing eller give fif til den bedste burger på Manhattan. 

Camilla nyder at fordybe sig i projekter og sætter en dyd i at kende lokalområdet og samarbejdspartneren på rejsemålet godt. Derudover besidder hun en bonus-kompetence – hun er nemlig temmelig flynørdet. Så når der er tryk på gruppeafdelingen, giver hun en hjælpende hånd, når der skal bookes flybilletter.
Hun har i øvrigt flere års erfaring med at arrangere grupperejser, og så har hun en forkærlighed til USA og Australien.

En af Camillas mest spektakulære rejseoplevelser var en fisketur på Stillehavet. Som Camilla siger: ”det er en oplevelse, jeg sjældent glemmer”. Og det er lige nøjagtig ’oplevelser, man ikke glemmer’, som hun brænder for at skabe for vores skole- og grupperejser.

Når Camilla ikke driver rundt på Stillehavet, kan man højst sandsynligt finde hende hakke hul i isen på den lokale strand. Hun er nemlig vinterbader – og helst en gang om ugen. Ifølge Camilla er det slet ikke så koldt, som folk går og tror.