Conni Schlüter

Rejsekonsulent | Gruppe-afdelingen

E-mail: cs@unitas.dk

Tlf.: 8723 1242

Conni Schlüter

Conni er rejsekonsulent i vores skoleafdeling. Her tager hun kærligt hånd om de skole- og ungdomsgrupper, som rejser på ski-, kultur og adventure rejser.

Du mærker hurtigt, at du er i trygge hænder, når du taler med Conni. Og det er ikke uden grund, når vi siger, at hun har en sjette sans for den enkelte skoles ønsker og behov. Hun har nemlig arbejdet på en efterskole i – ja, lad os sige et to-cifferet antal år – og har indtaget rejsebranchen i de seneste fem år. Så hun kender om nogen til alle de forbehold og udfordringer, der ligger i at rejse med en stor gruppe unge mennesker.

For Conni er det ikke bare en opgave, der skal ekspederes, når hun arrangerer en skolerejse. Hun brænder for at skabe en god og personlig oplevelse for hver eneste skole. Det er nemlig hendes overbevisning og erfaring, at skolerejsen giver et kæmpe boost til fællesskabet både elever og lærere imellem.

Selv har hun tabt sit hjerte til de små østrigske skidestinationer, som hun efter utallige skirejser har fået et nærmest familiært forhold til. Og netop det familiære står højt på Connis liste, for hun elsker at bruge sin fritid med familien. Vi er så heldige at nyde godt af hendes venlige og varme væsen i hverdagene her på kontoret. 

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Adventure rejser Storbyrejser