Lone Jørgensen

Rejsekonsulent | Gruppe-afdelingen

E-mail: lj@unitas.dk

Tlf.: 8723 1241

Lone Jørgensen

Lone gik ind i rejsebranchen med en intention om at gøre folks rejsedrømme til virkelighed. Og det må man sige, at hun har gjort med mere end 15 år som rejsekonsulent i Unitas Rejser – og i øvrigt stadig gør. Hun har siddet på adskillelige poster her i huset, som blandt andet tæller billetkontoret, skolerejser, individuelle rejser og Raptim.

Lone sidder med en stor viden og kendskab til branchen, hvilket gør hende til en meget kompetent rejserådgiver i gruppeafdelingen. Hendes spidskompetence er flyrejser til hele verden, hvad enten man rejser i en gruppe på 10 eller 100 personer. Lone har en filosofi om, ”at der aldrig er to rejser, der er ens”- og hun går udenom alt, hvad der hedder samlebåndsprodukter. Hun synes, det er fedt at spotte den enkeltes kundes behov – og bruge sin fantasi og erfaring til at knække rejsen på en måde, som man umuligt kan matche på egen hånd. Og hun har næse for det, skulle vi hilse at sige.

En af de oplevelser, som fylder i Lones eget rejseliv – var som fluen på væggen, da en skolegruppe rejste til Myanmar. Det indebar blandt andet et besøg på en døveskole for børn, hvor begejstringen og livslysten fra børnene stadig står som et klart minde for hende.

Lone er rejsende med stort R. Hun rejser så ofte, hun kan – ét år var hun helt oppe på 14 rejser. Hun søger altid de steder, som er autentiske og uberørt af turisme. Så søger du en god rejseanekdote, er det Lone, du skal gå til. 


Se programforslag for skolerejsen
Studieture
 Skirejser Adventure rejser Storbyrejser