Niels Peter Nielsen

Rejsekonsulent | Gruppe-afdelingen

E-mail: nn@unitas.dk

Tlf.: 8723 1243

Niels Peter Nielsen

Når det kommer til skolerejser, så er Niels i den grad på hjemmebane. 18 år som efterskolelærer har givet ham et stort kendskab til selv de mindste behov, som kan opstå før, under og efter en rejse med skolen. Han har som deltager på mange skolerejser mærket på egen krop, hvad det vil sige at have ansvar for børn og unge døgnet rundt under fremmede himmelstrøg. 

Som rejsekonsulent er Niels lidt af en all-around spiller, som kan lave skolerejser til stort set alle destinationer. Han har særligt en ekspertise indenfor skirejser til Norge og Sverige samt kultur- og adventure rejser til Italien, Frankrig, Polen og Tjekkiet – men som han siger: ”Alt er spændende, når man sætter sig ind i det”. Og hvis vi ikke allerede har det på hylderne – så finder han det.  Med sin baggrund som lærer er han dygtig til at sammensætte et undervisningsrelateret program ud fra de ønsker, som den enkelte skole har. Hans rolige væsen og evne til at lytte er ikke til at tage fejl af. 

Niels har en forkærlighed til Toscana og Lombardiet og er velberejst i områderne. Så der er noget om snakken, når han siger, at man som skole får meget mere, end man tror på en rejse til det italienske land – hvor man kan springe ud fra vandfald, sejle i gondoler og bage pizza i en vaskeægte stenovn. For ham står en tur i bjergene ved byen Vinci også højt på hans liste.

Det er ikke kun, når det kommer til skolerejser, at Niels kan spille på flere tangenter. Vi nyder nemlig rigtig godt af hans musikalske talenter til vores sociale arrangementer her i Unitas Rejser.  Niels er uddannet cand. phil. i musik, og han spiller hver dag i sin fritid - enten på klaver, banjo eller guitar. Når han da ikke lige løber et maraton i en af de europæiske storbyer, som indtil videre tæller intet mindre end syv styk i henholdsvis Venedig, Prag, Amsterdam, Hamborg, Paris, Barcelona og Bordeaux. 

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Adventure rejser Storbyrejser