Patrick Schlüter Jacobsen

Rejsekonsulent | Gruppe-afdelingen

E-mail: psj@unitas.dk

Tlf.: 8723 1244

Patrick Schlüter Jacobsen

Patrick har skruet hovedet helt rigtigt på, hvad angår skolerejser. Han er opvokset på en efterskole og med en baggrund som skiguide, har han en naturlig forståelse for, hvilke ønsker og behov man som skole har i forbindelse med en rejse. Han har arbejdet med skolerejser i mere end 10 år med særlig ekspertise i skirejser til Østrig, men også adventure- og storbyrejser ligger indenfor Patricks område.

Det, som Patrick sætter størst pris på ved at lave skolerejser, er at være med hele vejen. Fra første kontakt til hjemkomst. Og hvis det stod til ham, ville han være med som flue på væggen på alle rejserne – han elsker nemlig at være, hvor det sker. Patrick laver gerne en skolerejse, man ikke har set før. Så har du en skæv idé, som du har lyst til at prøve af, kan du regne med, at han griber den og straks sætter gang i projektet. 

Patrick kender især til de gode steder at stå på ski i Østrig. Et af hans yndlingssteder er et lille ukendt skiområde, hvor ejerne er en tidligere olympisk skiløber og hans kone, der gladeligt deler ud af olympiske historier og forklaringen på, hvorfor Hansi Hinterseer ikke er populær i Østrig.

Men det er ikke kun ned af de østrigske pister, at Patrick får vind i håret. Herhjemme tilbringer han nemlig en hel del timer på vestkysten med sejlads og windsurfing. Han sætter gerne vind i sejlene på trods af orkanlignende tilstande. Efter hans udsagn, er der ikke noget bedre end følelsesløse fingre efter at have tilbragt en dag på vandet. 

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Adventure rejser Storbyrejser