Vini Adriansen

Teamleder | Gruppe-afdelingen

E-mail: va@unitas.dk

Tlf.: 8723 1246

Vini Adriansen

Vini elsker at skabe oplevelser. Og det er netop det, hun gør som rejsekonsulent i vores skole- og gruppeafdeling. Her skræddersyr hun grupperejserne, med alt hvad det indebærer fra madpakker til action aktiviteter. Hun har en evne til at få tingene til at gå op i en højere enhed, hvor de fleste andre ville have givet op for længst.

Har I særlige ønsker eller behov i forbindelse med en skolerejse? Så giv Vini et kald, for hun siger stort set aldrig nej. Det kribler i fingrene på hende, når hun bliver stillet en udfordring. Hun er med andre ord lidt af en arbejdsnørd. Og det populære udtryk ’at have mange bolde i luften’ passer rigtig godt på hende. 
Taler du med Vini, kan du også forvente at få et realistisk svar på, hvad der kan og ikke kan lade sig gøre på gruppe- eller skolerejsen.  ’Forventningsafstemning’ er et vigtigt nøgleord for hende. For som hun siger, ”jeg føler altid, at jeg selv skal med på rejsen – så god skal den være”.

Vini har selv rejst mange steder, men en tur rundt i de toscanske marker hos vores samarbejdspartner i Italien var noget helt særligt. Et sted, som mange skoler også rejser til. Her fik hun lov at plukke, smage, røre og føle på forskellige urter, for derefter at få et hjemmelavet måltid af selvsamme råvarer. ”Det var fedt at møde de mennesker, som driver stedet og opleve deres passion”, siger hun.

Når Vini ikke rejser eller planlægger andres rejser, så går det sjældent roligt for sig. Hun har i det hele taget lidt svært ved at sidde stille. Hun løber et halvmaraton, fælder et træ eller fejer indkørslen i sit hyggelige sommerhus – hvor hun bor sammen med sin søde hund, Bodil – som i øvrigt er lige så stor som hende selv.   

 

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Adventure rejser Storbyrejser