Hvorfor Raptim hos Unitas Rejser?

Unitas Rejser er førende indenfor rejser til kirkelige og humanitære organisationer, der arbejder med nødhjælp, udviklingsbistand, flygtningehjælp, sociale hjælpeprogrammer og humanitær lægehjælp.

Hvis formålet med rejsen er konferencer, symposier, kongresser og anden mødeaktivitet med et ikke-kommercielt sigte, kan vi ofte også tilbyde de attraktive Raptim-billetter. Det kan f.eks. være projektrejser for højskoleelever, studierejser eller udveksling af forskningsteams.

Raptim tilbyder en række unikke priser

Priserne er specielt designet til organisationer med fokus på humanitært og kirkeligt arbejde. Raptim har kontrakter med de væsentligste globale flyselskaber:

• KLM og Air France
• Lufthansagruppen med Swiss, Brussels Airlines, Luft­hansa og Austrian
• British Airways
• Emirates og Qatar Airways
• South African Airlines og Kenya Airways
• Air Canada og United

Ud over de mange specialaftaler hos globale flyselskaber over hele verden, tilbyder Unitas Rejser  også almindelige publicerede priser - alt sammen for at sikre vore kunder den mest optimale løsning.

Komplet rejseløsning

Vi tilbyder desuden en række ekstra services, som sammen med vores Raptimkoncept giver den enkelte organisation mere tid til at fokusere på organisationens hovedformål. Vi tilbyder:

Online booking

Har du behov for at bestille fly uden for vores åbningstid, eller ønsker du at gøre dele af arbejdet selv, er vores online booking noget for dig. Den er koblet direkte til vores reservationssystem, så du er sikret den kendte kvalitet fra Unitas Rejser.

Rejseprofiler

Både passager- og firmainformation gemmes i profiler i reservationssystemet. Derved spares tid, og det giver sikkerhed i bookingprocessen, så potentielle og kostbare fejl kan undgås.

Rejsepolitik

I samarbejde med din rejseafdeling skræddersyr vi den rejsepolitik, der passer bedst til jeres behov og værdier.

Visum

Unitas Rejser samarbejder med Comet Consular, som er specialiseret i at udstede visum til alverdens lande, og gør dermed turen endnu lettere. Comet Consular rådgiver, sender pas og skemaer til ambassaden samt sørger for, at det hele bliver returneret til den rejsende rettidigt.

Hotel

Vi undersøger markedet via vores samarbejdspartnere, som har adgang til de bedste priser i hele verden – lige fra budget til luksus. Brug for mødefaciliteter? Vi hjælper med reservation, catering og AV-udstyr.

Tog

Vi kan være behjælpelig med togbillet på udvalgte strækninger i Europa.

Loyalitetsprogrammer

Unitas Rejser tilbyder mod gebyr at bestille flybilletterne ved brug af din organisations bonuspoint.

Rejseforsikringer

Vi tilbyder Goudas rejseforsikringer inklusiv en udstationeringsforsikring, som dækker medarbejdere på lange udstationeringer.

Diners Rejsekonto

En Diners Rejsekonto er et virtuelt kreditkort, som giver favorable betalingsbetingelser og et månedligt kontoudtog. Feedback fra adskillige af vores kunder viser, at Diners Rejsekonto er en effektiv betalingsmetode og letter arbejdet i bogholderiet.

Kim Thordahl | Unitas Rejser

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Kim Thordahl Tlf.: 8723 1233