Vaccinationer

Husk, at undersøge i god tid om der kræves/anbefales vaccinationer til dit rejsemål. Vi henviser til Danske Lægers Vaccinations Service.

Hurtigt, sikkert og tilgængeligt

Når du skal ud og rejse, gennemgår lægen eller sygeplejersken, hvilke rejsemål du skal til. Derudover bliver din personlige vaccinationshistorik gennemgået for at vurdere, hvordan og hvor mange vacciner du skal have i forbindelse med din rejse. 

Vil du have mere information om de forskellige lande og vacciner, kan du gå ind på Danske Lægers Vaccinations Service’s hjemmeside www.sikkerrejse.dk. Her kan du også læse om priserne på de forskellige vacciner. 

Danske Lægers Vaccinations Service vaccinerer 200.000 personer hvert år i Danmark, og med 30 klinikker fordelt over hele landet er det nemt og tilgængeligt at blive vaccineret. Klinikkerne har åbent både om dagen, om aftenen og i weekenderne.

Du har mulighed for at bestille tid til flere personer på én gang, og det kan gøres døgnet rundt online eller i åbningstiderne pr. telefon. Oplyser du, at du har købt rejsen ved Unitas Rejser, får du 10% rabat på vaccinationerne. Du skal blot huske at medbringe rejsedokumentation.

Særlige tilbud til virksomheder og organisationer 

Er du i en organisation, hvor medarbejdere eller frivillige ofte rejser og har brug for vaccinationer eksempelvis i forbindelse med nødhjælpsarbejde, kan I gøre brug af Danske Lægers Vaccinations Service’s vaccinationsordninger. De tilbyder blandt andet at køre ud til jer og gennemføre vaccinationerne, eller I har mulighed for at booke gruppevaccinationer på en af klinikkerne, hvor I har mulighed for at komme udenfor de normale åbningstider. Derudover er det muligt at lave individuelle aftaler for medarbejdere, som rejser særligt meget.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Danske Lægers Vaccinations Service på telefon 77 99 77 99 eller på e-mail: vaccination@dlvs.dk

Læs mere om hvilke sygdomme og vaccinationer du skal forholde dig til, hvis du skal rejse til lande som Ghana, Nigeria, Mali, Liberia eller Sierra Leone i Vestafrika. Klik her