Oplev Bibelens land med Bibelselskabet

Rejsebeskrivelse

29. september - 6. oktober 2019: Tag med Bibelselskabet på tur, hvis du gerne vil være med til at opleve den verden, som dannede ramme om Jesus’ virke.

Du får her en unik mulighed for en rejse til Bibelens land med professor emeritus, dr.theol. Mogens Müller og Bibelselskabets brevkasseredaktør Lisbet Müller som rejseledere.

Turen begynder i Galilæa og slutter i Jerusalem. Undervejs vil du opleve det særprægede landskab og en række steder, der er kendt fra de bibelske fortællinger, som bl.a. Genesaret sø og Oliebjerget. Derudover er der udflugter til byer, borge og områder, som ikke er omtalt i Bibelen, men som fortæller om den sociale og højdramatiske politiske historie i århundrederne omkring Kristi fødsel.

Det Danske Bibelselskab støtter de tre lokale bibelselskaber i Israel, på Vestbredden og i Gaza med en række fredsprojekter - deriblandt dialogarbejde mellem børn og unge med forskellig trosbaggrund.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Program (8 dage)

  29. september – 1. oktober:
  Flyrejse fra København med ankomst til Tel Aviv og bustur til Tiberias, med tre nætter på hotel Ron Beach og udsigt over Genesaret sø. Med to hele dage i Galilæa, er der mulighed for at opleve en del i det historiske område. Vi skal besøge Kapernaum, Nazaret, det lokale bibelselskab samt Sepforis og Bet Shean - to byer fra oldtiden, hvor der blandt andet er afdækket nogle flotte mosaikker. Der bliver også lejlighed til en bådtur på Genesaret sø.

  2. oktober – 5. oktober:
  Her går turen op til Jerusalem, med fire nætter på Golden Walls Hotel ved Damaskusporten. På vejen besøger vi bl.a. Caesarea Maritima. De første to dage skal vi opleve Oliebjerget, Den Gamle By med ’Via Dolorosa’, Gravkirken, Tempelpladsen, samt Israelmuseet (med Dødehavsrullerne) og Holocaustmuseet ’Yad Vashem’. På de to sidste dage er der udflugter til dels Qumran, Masada og Jeriko, dels Betlehem med Fødselskirken og et besøg hos det lokale bibelselskab.

  6. oktober:
  Hjemrejse til København.

  Saligprisningernes Bjerg. Rejser til Israel-Palæstina. Unitas Rejser

  Via Dolorosa i Østjerusalem. Rejser til Israel-Palæstina. Unitas Rejser

  Genesaret Sø. Rejser til Israel-Palæstina. Unitas Rejser

  Getsemane - Rejser til Israel-Palæstina - Unitas Rejser

  Grædemuren i Østjerusalem. Rejser til Israel-Palæstina. Unitas Rejser

 • Praktiske informationer

  Måltider
  Alt ifølge programmet.

  Klima
  Der kan forventes temperaturer på cirka 20-28°C om dagen.

  Påklædning
  Godt fodtøj, badetøj inkl. håndklæde, let sommertøj og en jakke eller lignende
  til aftenerne. Eventuelt en solhat og badesko. Ved besøg i kirker og hellige steder, skal skuldre og knæ være dækket både for mænd og kvinder

  Hvor går rejsen hen?
  Vi lander i Ben Gurion lufthavnen i Israel og besøger Jerusalem med den gamle bydel, som er opdelt i fire kvarterer. Vi besøger Betlehem, som er beliggende i det Palæstinensiske selvstyreområde, og vi besøger også Tel Aviv, Haifa samt området omkring Genezaret sø.

  Overnatning
  På gode turistklassehoteller

  Obligatorisk sygdom- og hjemrejseforsikring
  Har du ikke det Blå EU sygesikringskort eller rejser du udenfor dækningsområdet, kræver vi, at du har en rejseforsikring som minimum dækker sygdom og hjemtransport. Ved tilmelding skal du oplyse os, dit forsikringsselskab samt policenummer.

  Valuta
  I kontant valuta: Israelske shekel og/eller US Dollar. Shekel skal bestilles i banken i god tid. Kreditkort kan ligeledes anvendes på hoteller og i enkelte butikker. Hvis en hel gruppe skal hæve penge i automater, tager dette lang tid, og derfor anbefaler vi at medbringe rede penge.

  Vaccinationer
  Ved indrejsen er der ikke nogle generelle krav om vaccine.

  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet www.ssi.dk eller Rejsemedicinsk klinik i Aarhus eller Odense i god tid inden afrejse for
  oplysning om evt. særlige krav eller anbefalinger af vaccine.

  Læs mere om anbefalingerne på Statens Serum Instituts hjemmeside - Klik her.

  Visumkrav
  For danske statsborgere med dansk pas gælder følgende krav for opnåelse af visum: Pas skal være gyldig minimum 6 måneder efter hjemrejsedato. Der skal ikke søges visum til Israel, hvis man besøge Israel maksimalt 90 dage.

  Læs mere om visumregler til Israel - Klik her

  Ved indrejse til Palæstina gælder de samme pas- og visumregler, som ved indrejse til Israel.

  Bevægelse og mobilitet
  Rejsen foregår i varieret terræn med forskelligt underlag, niveauforskelle mv, og egner sig for selvhjulpne godt gående.

  Drikkepenge
  Hvis måltiderne er inkluderet i prisen og på forhånd betalt af Unitas Rejser, er drikkepenge herfor indregnet. Drikkepenge i forbindelse med køb af drikkevarer er ikke inkluderet. Drikkepenge til chaufføren og lokale guider betales samlet af rejselederen.

  Forbehold
  Der tages forbehold for ændringer i programmet. Alle vore rejser evalueres og forbedres løbende på baggrund af vore rejselederes og deltageres tilbagemeldinger. Af denne årsag kan der være ændringer i programmet, fra
  rejsen blev købt, til den finder sted. Lokale forhold kan medføre, at vi under rejsen er nødt til at ændre indholdet eller rækkefølgen herpå. Vores mål er, at deltagerne får den bedst mulige rejse.

  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som af deltagerne bør læses før jeres endelig bestilling.
  Betingelserne fremsendes gerne på mail eller kan læses via dette link.

 • Priser

  Pris pr. person: 13.995,- i delt dobbeltværelse

  Tilmelding online på www.unitasrejser.dk eller på telefon 8723 1240
  senest fredag den 28. juni 2019.

  Prisen inkluderer:
  • Danske rejseledere, som er guider på turen
  • Flytransport København – Tel Aviv t/r
  • Pt. kendte flyskatter og afgifter
  • Al transport
  • 7 overnatninger på gode hoteller
  • Halvpension alle dage
  • Alle entréer
  • Drikkepenge
  • Lokalguide

  Prisen inkluderer ikke:
  • Øvrige måltider og drikkevarer. 
  • Forsikringer

  Eventuelle tillæg:
  • Enkeltværelse kr. 3.850,-
  • Sygdoms-afbestillingsforsikring: 6% af rejsens pris
  • Gouda Super Årsrejseforsikring
    - Enkeltperson) kr. 483,-
  • Gouda Super Årsrejseforsikring
    - Enkeltperson fra 70 år) kr. 678,-
      - Kræver forhåndsgodkendelse.

  Begrænset antal pladser til rådighed på turen.


  Bestil rejse

Kort

Medlem

Top