Find din rejse - Få inspiration
0 rejser matcher din søgning

Skolerejser

Hvorfor bruge et rejsebureau på skolerejsen?

Der findes mange måder at arrangere en skolerejse eller studierejse på, og der kan være forskellige argumenter for, hvor vidt I som skole skal bruge et rejsebureau eller ej i forbindelse med planlægningen af skolerejsen. Dette kommer meget naturligt an på din viden, interesse og erfaring, men det handler bestemt også om sikkerheden i gennemførelsen af skolerejsen - og hvis uheldet er ude. At rejse med en skolegruppe, hvor du står med ansvaret for skolens økonomi og andres unge mennesker er en stor arbejdsbyrde og ansvar at påtage sig. Vi skræddersyer rejsen til jer, ud fra jeres ønsker.

På skolerejsen med Unitas Rejser får du...

✔ Sparring og gode råd
✔ Stor know how i ryggen
✔ Én erfaren rejsekonsulent fra A-Z
✔ Troværdighed, ærlighed og tryghed
✔ Sikkerhed hele vejen - også under rejsen
✔ 24 timers vagttelefon på rejsen

Gode råd før din næste grupperejse

Læs mere i vores Håndbog for skolerejser her 

Skitur til Murau / Kreischsberg uge 5 - 2018 læs mere her

VORES KUNDER SIGER

Skolerejser, studieture og studierejser - unikke oplevelser

En skolerejse er og har altid været noget særligt. Både elever, lærere og måske også forældrene har forventninger til skolerejsen.

Vores erfarne rejsekonsulenter ved, hvor vigtigt det er, at en skolerejse fungerer fra A til Å. Derfor planlægges tingene ned til mindste detalje - hver gang. At kunne få alle ender til nå hinanden og give det resultat og den oplevelse gruppen forventer, er altid vores mål! Og det bestræber vi os på at gøre hver gang!

Når vi planlægger studieture med et højt fagligt indhold, kan der være et ønske fra uddannelsesinstitutionen om, at der er særligt fokus på et bestemt fag fx, historie, samfundsvidenskab, kultur eller religion. En studierejse tilrettelægges altid fra gang til gang, hvorfor det er muligt at tage hensyn til særlige ønsker.

Det spiller derfor ingen rolle om I er en efterskole, højskole, ungdomsskole, HF, HTX, HHX, STX eller en videregående uddannelsesinstitution - studierejsen tilrettelægges efter jeres unikke behov.

Læs mere om studierejser her

Medlem af

Top