Håndbogen for skolerejser. Her er gode råd gratis

Send os en e-mail og få tilsendt et GRATIS eksemplar af Håndbogen for skolerejser: skole@unitas.dk


Håndbog for skolerejser

Det bliver mere og mere almindeligt for skoler at tage ud og rejse. Skolerejser er et godt afbræk i hverdagen for eleverne, hvor de unge mennesker kommer hjem med rygsækken fuldt af oplevelser og ikke mindst en udvidet horisont. De møder mennesker, andre kulturer og overskrider ofte grænser, som de ikke gør herhjemme. Hvad enten skolerejsen er en skitur til Norge, en actiontur til Toscana, en faglig storbyrejse, en dannelsesrejse til Afrika eller en studietur til Bruxelles, så er det en rejse, som samler eleverne om fælles oplevelser og læring på forskellige niveauer. Skolerejsen får det sociale fællesskab til at blomstre og gør eleverne ’ti centimeter højere’.

Men hvor skal I starte, når I skal arrangere en skolerejse? Der er mange ting, I skal forholde jer til og mange spørgsmål, der skal besvares.
  • Hvad er den rette destination for jer på skolerejsen? 
  • Hvilken rejseform og indkvartering er mest fordelagtig på skolerejsen? 
  • Hvordan tilrettelægger I det mest udbytterige program til skolerejsen?
  • Hvordan får I de bedste priser og betingelser på en skolerejse?
  • Hvordan skal I forholde jer til sikkerhed og forsikringer på skolerejsen?
Alt dette finder I svar på her på siden i denne virtuelle håndbog for skolerejser, som kommer ind på de væsentligste ting, I skal forholde jer til, når I skal planlægge en skolerejse. Håndbogen for skolerejser indeholder gode råd og inspiration til, hvordan I kan gribe skolerejsen an. I kan vælge at læse hele håndbogen igennem, eller I kan bruge den som opslagsværk, når I kaster jer over planlægningen.

At rejse med en skolegruppe, hvor I står med ansvaret for andres børn og skolens økonomi, er selvsagt ikke det samme, som når I rejser alene eller med familien. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med et erfarent rejsebureau, som er vant til at håndtere skolerejser. Unitas Rejser har arrangeret rejser siden 1948, så jeres skolerejse vil være i trygge hænder her. Hvad enten I er en efterskole, ungdomsskole, højskole eller anden ungdomsgruppe, arrangerer bureauet skolerejsen, så den målrettes netop jer.