Jesper Hansen

Rejsekonsulent | Gruppe-afdelingen

E-mail: jh@unitas.dk

Tlf.: 8723 1245

Jesper Hansen

Jesper har været i rejsebranchen siden 2007, hvor han blandt andet har solgt rejser til Disneyland Paris, maratonløb i store dele af verden, gruppe-charterrejser samt fly- og busrejser for større og mindre grupper i både ind- og  udland.
Jesper har selv rejst meget. Det er blandt andet som destinationschef i Kroatien og guide på rejser til Paris, Hamborg og Berlin med flere, interrail rundt i Frankrig og Italien foruden bus i den østlige del af USA og Canada. Favoritterne er New York og Berlin, som begge er besøgt flere gange. Han har tidligere boet i Duisburg i Tyskland. Desuden har Jesper afholdt flere rejseforedrag om mange af de spændende destinationer der findes rundt omkring i verden. 

Jesper siger selv at han elsker processen fra idéudvikling til rejsen er gennemført, og det gælder både skoleklasser og større samt mindre grupper. Han sætter selv pris på en god, fri og humoristisk tone, og synes, det gode humør er en vigtig faktor, både professionelt og privat.

Sin fritid bruger Jesper gerne på sin store interesse for sport - især Formel 1, Tour de France og fodbold. Han tilbringer derfor også tid på fodboldtræning i den lokale fodboldklub, og på de lokale fodboldstadions. Derudover er Jesper meget historisk interesseret, hvor især 2. Verdenskrig har hans store interesse.

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Actionrejser Storbyrejser