Humanitarian

I vores Humanitarian afdeling har vi fornøjelsen af at servicere både danske og udenlandske kirkelige og humanitære organisationer. Og det har vi gjort i rigtig mange år, og vi tæller over 150 organisationer blandt vores kunder.

Vi hjælper dem, der hjælper verden:
Det er ikke altid nemt at komme frem til de steder, hvor der er mest brug for hjælp. Rejseplanerne kan være komplicerede eller blive ændret fra det ene øjeblik til det andet. Men der er brug for jeres hjælp. Til at redde liv. Forebygge sygdom. Uddanne og træne. Bygge eller genopbygge. Give folk håb.

Det er derfor, at vi alle i Humanitarian afdelingen er så passionerede omkring vores arbejde. Derfor er vi klar over, hvilken unik rejseekspertise humanitære organisationer har brug for. Specielt i en verden, hvor der er brug for stor fleksibilitet, medfølelse og rettidig omhu.

Humanitarian afdelingen er 100% dedikeret til rejser for kirkelige og humanitære organisationer.

Non profit:
Unitas Rejser er ejet af KFUM og KFUK i Danmark, der er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA og YWCA. Vi startede med det formål at formidle rejser for unge og derved skabe en mellemfolkelig forståelse. Denne ide er stadig en del af vores koncept, som gennem årene er øget til en bred vifte af tilbud til primært skoler og kirkelige og humanitære organisationer.

Mangler du råd og vejledning til din rejse kan du med fordele læse vores rejseinfo i toppen samt vores passagerrettigheder herover.

 

 Trustpilot Logo

Tidligere rejseerfaringer er altid gode at kende. Vi har derfor fået udtalelser fra nogle af vores kunder, omkring deres rejseerfaringer. 

Del gerne jeres egne erfaringer - Enten via Trustpilot eller send os en mail med jeres rejseberetning.

 

Kim Thordahl | Unitas Rejser

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Kim Thordahl 8723 1233
Erik Adeltoft | Unitas Rejser

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Erik Adeltoft 8723 1234
Marlene Holze Kusk

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Marlene Holze Kusk. 8723 1235