Key Travel

I vores Key Travel afdeling har vi fornøjelsen af at servicere både danske og udenlandske kirkelige og humanitære organisationer. Og det har vi gjort i rigtig mange år, og vi tæller over 150 organisationer blandt vores kunder.

Compassion matters:
Compassion matters - er Key Travels motto. Det betyder, at vi forstår os på vores kunder og deres behov, og at vi kan sætte os i deres sted og hjælper dem, der hjælper verden. Key Travel er en global organisation med kontorer i 11 land på tre kontinenter, som arbejder tæt sammen for at give den bedste service og bedste pris til vores kunder.

Vi hjælper dem, der hjælper verden:
Det er ikke altid nemt at komme frem til de steder, hvor der er mest brug for hjælp. Rejseplanerne kan være komplicerede eller blive ændret fra det ene øjeblik til det andet. Men der er brug for jeres hjælp. Til at redde liv. Forebygge sygdom. Uddanne og træne. Bygge eller genopbygge. Give folk håb.

Det er derfor, at vi alle i Key Travel er så passionerede omkring vores arbejde. Derfor er vi klar over, hvilken unik rejseekspertise humanitære organisationer har brug for. Specielt i en verden, hvor der er brug for stor fleksibilitet, medfølelse og rettidig omhu.

Key Travel Travel er 100% dedikeret til rejser for kirkelige og humanitære organisationer.

Non profit:
I Danmark repræsenteres Key Travel af Unitas Rejser A/S. Unitas Rejser er ejet af KFUM og KFUK i Danmark, der er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA og YWCA. Vi startede med det formål at formidle rejser for unge og derved skabe en mellemfolkelig forståelse. Denne ide er stadig en del af vores koncept, som gennem årene er øget til en bred vifte af tilbud til primært skoler og kirkelige og humanitære organisationer.

Mangler du råd og vejledning til din rejse kan du med fordele læse vores rejseinfo i toppen samt vores passagerrettigheder herover.

 Key Travel _Stacked _CMYK

 

Erik Adeltoft | Unitas Rejser

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Erik Adeltoft 8723 1234
Kim Thordahl | Unitas Rejser

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Kim Thordahl 8723 1233
Morten Pedersen | Unitas Rejser

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Morten Pedersen. Ring på 8723 1232