Rejser med dansk rejseleder

Af Torgunn Skov

At rejse med dansk rejseleder giver store oplevelser, tryghed og fællesskab.

På kulturrejsen med Unitas Rejser får du...


✔ Troværdighed, ærlighed og tryghed
✔ Rejseleder med stor interesse og viden
✔ Godt selskab under rejsen
✔ Dækket af Loven om Pakkerejser
✔ 24 timers vagttelefon på kulturrejsen

Læs mere nederst på siden, eller om Oberammergau Passionsspillene 2022 her.

Du skal ikke forholde dig til, om du skal den ene eller den anden vej, for programmet er sat på forhånd. Alt er tilrettelagt for dig. Udfordringen kan være at vælge, hvilken af rejserne du vil med på. 

Her på siden tilbyder vi rejser som arrangeres af private, firmaer eller organisationer, men hvor vi naturligvis er med i planlægningen og er teknisk arrangør. Detalje kendskabet til de enkelte dagsprogrammer har de pågældende arrangører af rejsen. Derfor vil der i visse tilfælde henvises til den/de personer som står for programmet – og mere tekniske spørgsmål, tilmelding osv, er naturligvis fortsat hos os.

Rejserne kan spænde fra vinrejser, pilgrimsrejser, ”I Nelson Mandelas fodspor”, besøgsrejser til organisationers modtagerlande og projekter og musikrejser. Rejserne kommer løbende på hjemmesiden og at vi er teknisk arrangør, er din sikkerhed før og under rejsen.

Vi har et stort udvalg af kulturrejser, som alle har fokus på, at du får den størst mulige kulturoplevelse. Vi tilbyder kulturrejser over alt i verden, og I har derfor også mulighed for at finde en kulturrejse i Europa. Vi tilbyder både korte og langsigtede kulturrejser.

Husk, at vi også tilbyder mange andre rejser som sogneture, skolerejser, hvad enten det er en studieturskirejseadventure og friluft eller en kulturrejser.

VORES KUNDER SIGER

Medlem

Top