Det har været rigtig godt at få lavet forskellige forslag til skolerejser

"Alt i alt synes vi, at rejsen til Berlin gik rigtig godt, og vi er meget tilfredse."

Kristina Steen Henrichsen, lærer på Dronninglund Skole

Unitas har levet godt op til vores forventninger. Det har været rigtig godt at få lavet forskellige forslag til rejser, da vi er et helt nyt hold på vores 10. årgang, og derfor er det første gang, vi arrangerer turen. Der har også været hurtig respons, når vi har mailet med spørgsmål. 

Alt i alt synes vi, at rejsen til Berlin gik rigtig godt, og vi er meget tilfredse.

Transporten levede fint op til forventningerne. Vi var især meget glade for vores chauffør fra CentrumTurist, som vi oplevede havde en god kontakt med eleverne, hvilket vi som lærere synes er et kæmpe plus. Desuden kunne han give nyttig info og tips på turen, da han var godt kendt i Berlin.

Hostel havde en god standard og beliggenheden var rigtig fin ift. vores program. Programmet levede fint op til vores forventninger. Vi havde ønsket både noget historisk, men også noget underholdende og aktivt. Rundvisningen i Berlin Unterwelt med dansk guide kan især fremhæves. Men også Berlin Dungeons, som gav en anderledes oplevelse, hvor der var et afbræk fra det mere faglige/historiske. Vi var også positivt overraskede over den guidede cykeltur, som viste Berlin på en anden måde og gav eleverne mulighed for at brænde noget energi af.

Desværre var vi lidt skuffede over Sachsenhausen, da vi nok havde forventet en rigtig guidetur, men vi opdagede på voucheren, at der var tale om en audio guide på engelsk. Dette fik vores elever ikke ret meget ud af, da det sproglige niveau var for højt. Men de syntes generelt udstillingerne i Sachsenhausen var spændende.

Dronninglund Skole efter deres anden skolerejse til Berlin med Unitas Rejser:

Vi havde en rigtig god tur til Berlin og alt i alt gik rejsen super godt. 

Transporten fungerede rigtig fint. Vi havde ønsket at få samme chauffør, som vi kørte med tidligere på året. Han har en god kontakt til eleverne og er godt kendt i Berlin.

Vi boede på samme hostel som sidste år, og vi var igen glade for indkvarteringen. 

Generelt var vi meget tilfredse med programmet. Vi vil gerne fremhæve Berlin på Cykel, som en virkelig god oplevelse. Det er en rigtig spændende tur med dygtige guider, som har forståelse for, at det er unge/teenagere, de taler til. Også Berlin Dungeons skal nævnes som et godt punkt i programmet.  

Vi har igen haft et godt forløb med Unitas Rejser både før og under rejsen. Der kommer hurtig respons på vores henvendelser og evt. udfordringer bliver altid løst. 

KLIK NEDENFOR OG SE REJSEFORSLAG PÅ

Studietur | Ski | Adventure og friluft | Storby

Er du interesseret i en studierejse med faglig dybde og kulturelt indhold, så læs mere her.