Jeg vender tilbage en anden gang

"Vi havde en god tur og børnene var glade. Både London Eye , London Dungeons og Lion King går rent ind hos den aldersgruppe. Så tak for hjælpen. Jeg vender tilbage en anden gang, når vi skal til udlandet."

Henriette Mønsted, Haubro Friskole

"Tak for de tilsendte voucher – det lykkedes at få billetdamen på ”sightseeing bussen” til at acceptere den på fax fremsendte voucher. Hun mente, jeg havde snydt og bare taget en kopi af en andens original. Så jeg sagde, at hun var velkommen til at kontakte jer for at få det bekræftet. Så blev hun stille, og vi kom om bord på bussen.
Fint Hostel – søde folk og god forplejning. Det fungerede fint med bus og Underground fra Hostel og ind til centrum. Lufthansa, med flyskift gik fint, selvom vi på grund af forsinkelse landende i en anden terminal. Men så blev vi hentet i en terminalbus og kørt til den ”normale ankomstterminal”. Det var nemt at orientere sig i lufthavnen i Frankfurt.

Vi havde en god tur og børnene var glade. Både London Eye, London Dungeons og Lion King (hvortil jeg selv havde bestilt billetterne efter din anvisning) går rent ind hos den aldersgruppe. Så tak for hjælpen. Jeg vender tilbage en anden gang, når vi skal til udlandet."

Klik nedenfor og se rejseforslag på

Studietur | Ski | Adventure og friluft | Storby

Er du interesseret i en studierejse med faglig dybde og kulturelt indhold, så læs mere her.