Det var ikke en studietur, men paradis

"Tak for godt samarbejde. Godt valg af buschauffører, hotel og adventurefirma. Det var pengene værd. Og som eleverne bagefter har skrevet på Facebook: “Det var ikke en studietur, men paradis"

Lone Glenstrup, Nykøbing Katedralskole

"Det var et ganske fint hotel. Nogle af eleverne valgte dog et par aftener at spise et andet sted. Men både vi og chaufførerne spiste på hotellet, og vi blev alle meget fint behandlet.

Et par gange var der lidt larm om natten, hvor vi blev vækket af “hotelfatter", det var nu mest nogle unge italienere, som var meget højrøstede, når de kom hjem, men det var som om, at “hotelfatter” ikke helt ville indse, at det var dem. Men sjovt nok om morgenen var der igen det største smil på hans læber.  Så vi har været rigtig glade for at bo der, og alt forløb gnidningsløst.

"Hotelmutter”, som ikke kunne et ord engelsk, talte vi meget med, og den sidste dag kom hun med et stort skilt, hvor der stod “thank you”, som hun gik rundt med til alle elever og os lærere.

Det eneste, som var lidt underligt, var, at vi som lærere fik speciel forplejning - pålæg om morgenen og ekstra grøntsager om aftenen, men det er jo så kulturforskellene, som kommer til udtryk her. Hvis vi skal afsted igen næste år, hvilket jeg på nuværende tidspunkt stærkt regner med, vil vi meget gerne bo samme sted".  

'Hotelmutter' og ' Hotelfatter' på Nykøbingkatedralskoles rejse til Toscana. Unitas Rejser

"Vores eneste udfordring var at finde en sportsplads, hvor vi kunne spille noget bold, men vi benyttede parken ved termalbadene til stor morskab for lokalbefolkningen. Busturen er fin, og det er virkelig rart at have bussen dernede, det ville der jo ikke være råd til, hvis man var med fly." 

Se videoen fra Nykøbing Katedralskoles rejse til Toscana

Klik nedenfor og se rejseforslag på


Studietur | Ski | Adventure og friluft | Storby

Er du interesseret i en studierejse med faglig dybde og kulturelt indhold, så læs mere her.