Vores elever er stadig helt høje efter skolerejsen til Berlin

"Allerede inden vi tog af sted, fik vi indtrykket, at Unitas Rejser havde fuldstændig styr på det hele."

Kathe Stark, lærer på Sydøstsjællands Idrætsefterskole

Rejsekonsulenten var rigtig god til at svare hurtigt på alle de spørgsmål, som opstod i processen, og vi følte os helt trygge i hendes hænder. Mappen og voucherne, vi havde med, var en stor hjælp og gjorde bare det hele meget nemmere.

Vores chauffør, Per, var virkelig en fornøjelse at samarbejde med. Han vidste en del om Berlin og kunne komme med sjove supplerende fakta undervejs. Desuden havde han en god indgangsvinkel til vores unge mennesker, som hurtigt betragtede ham som en naturlig del af gruppen. Det var desuden en dejlig bus, han kørte, og det var dejligt, at han var så fleksibel i tider og steder. Skal vi af sted igen, vil vi meget gerne have ham med igen.

Indkvarteringsstedet var rent og ordentligt, og der var struktur. Vi vil helt sikkert gerne bo der igen. Programmet var ligeledes perfekt. Der var lidt for enhver interesse og alligevel var der tid til, at eleverne følte de havde tid på egen hånd.

Vores elever er stadig helt høje efter skolerejsen. De synes, det har været fantastisk.Vi vil til hver en tid anbefale Unitas Rejser til andre og rejse med dem igen. Vi har faktisk lagt hovederne i blød for at finde noget negativt at sige, men det kan vi ikke. Vi er virkelig glade for den tur, vi har haft og for Unitas Rejsers arbejde.

Sydøstsjællands Idrætsefterskole på skolerejse til Berlin. Unitas Rejser

Sydøstsjællands Idrætsefterskole på skolerejse til Berlin. Unitas Rejser

Klik nedenfor og se rejseforslag på

Studietur til Hamborg | Skolerejse til Berlin | Skolerejse til Bruxelles og Amsterdam

Er du interesseret i en studierejse med faglig dybde og kulturelt indhold, så læs mere her.