Covid-19 Flight Only

Nedenstående informationer er Unitas Rejsers erfaring og fortolkning, som vi håber, kan være med til en bedre forståelse af, de mange forbehold der kan være i forbindelse med at rejse og hvordan man skal forholde sig, når der er tale om Covid-19.

Vi har her samlet lidt af de vigtigste informationer, som kan være gode at vide, inden bestilling af din rejse.

ÆNDRING ELLER ANNULLERING AF REJSEN
FLIGHT ONLY:

Kan jeg få penge retur for rejsen, hvis jeg ikke ønsker at rejse og dermed annullere mine flybilletter?

Nej, uanset farven ved UM, eller om der kommer indrejseforbud for jer til X-land, så har I ikke ret til refundering af jeres flybillet. Vi kan være behjælpelige med at søge skatterne retur, eller evt. få lov at ændre jeres rejse til et senere tidspunkt. Eneste tilfælde, hvor I kan få jeres billetter refunderet, er hvis flyet bliver annulleret.

Hvis flyselskabet annullere min flyrejse, kan jeg så få penge retur for rejsen?

Det eneste tilfælde, hvor I kan få jeres billetter refunderet, er hvis flyet bliver annulleret. Det gør det ikke automatisk, selvom der for eks. er indrejseforbud til USA for Europæer. I mister desuden evt. hoteller, eller hvad I ellers selv har booket på jeres tur. Det er flyselskabet ikke ansvarlig for. Betalingen retur til jer, vil ske efter vi har modtaget refunderingen fra flyselskabet, men det er et mellemværende mellem jer og flyselskabet. Går flyselskabet konkurs eller trækker de refunderingen, så får I det tab eller ventetid.

Hvis jeg annullere min flyrejse, og flyselskabet så senere annullere rejsen, kan jeg så stadig få penge retur?

Nej, afmelder I jeres fly, og flyselskabet senere aflyser flyet, er det reglerne på den dato I afmelder, der gælder. Det er der vi afmelder ved flyselskabet, og naturligvis kan det være med til at et selskab aflyser et fly. I kan ikke efterfølgende få alt refunderet, fordi flyet ikke fløj.

Læs også mere specifikt om flight only her

Send os endelig en e-mail eller ring og vi vil rådgive Jer så godt som muligt.

Vi prioriterer DIG! 

Ovenstående er skrevet ud fra vores erfaring og forståelse, og dermed med forbehold for ændringer, misforståelser og manglende præciseringer – og der findes et væld af varianter på spørgsmål, og hver enkelt rejse er unik og kan have særlige forhold, der gør sig gældende og dermed adskiller sig fra en næsten identisk rejse.

For nærmere information omkring regler og muligheder, henvises til vores tidligere udgivne skrivelse omkring Covid-19. Læs mere her.

Corona World