Studietur til Sydafrika med safari

Rejsebeskrivelse

På en studierejse til Sydafrika kan I opleve et fantastisk naturrige med vilde dyr, savanner og tropiske græssletter. Er I på udkig efter safari på studieturen, så har den her rejse det hele! I kører rundt i Adventure Trucks, hvor I får mulighed for at opleve naturen og det vilde dyreliv på nærmeste hold. En oplagt studietur for geografi-, biologi- eller fysikklassen. Sydafrikas dyreliv er kendt for The Big Five, som er elefanten, løven, næsehornet, leoparden og bøflen. Betegnelsen The Big Five går langt tilbage i tiden, hvor disse dyr var de farligste at jage.

På studieturen til Sydafrika starter I i Johannesburg og begiver jer ud på den spektakulære Panorama Rute, hvor I vil se nogle af de smukkeste steder i Sydafrika. I kører gennem bjergkæden Drakensberg, hvor I b.la. vil opleve eukalyptusskove, bananplantager og det fantastiske udsigtspunkt, God’s Window. Via Panarama Ruten kommer I til Kruger National Park, som er et frodigt mekka for Sydafrikas storslåede dyr. I besøger også Mlilwane Wildlife Sanctuary i Swaziland, som er en lille stat omgivet af Sydafrika og Mozambique. Turen går også forbi Hluhluwe National Park i KwaZulu-Natal, hvor I vil se næsehorn, elefanter og en række andre dyr. For endnu mere safari kører I til iSimangaliso vådområde, hvor I ombord på en båd vil opleve flodheste, krokodiller og vandfugle. I slutter denne naturrige studietur af i den pulserende storby, Durban, som med sine hvide sandstrande byder på badning og surfing.

På studieturen vil I blive kørt rundt i Adventure Trucks, som er ombyggede lastbiler specielt designet til safariture. Der er plads til maks 18 personer pr. truck. 

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur. 

Husk!

Afrikas nationalparker og reservater er ikke zoologisk have. Vær forsigtig, lyt altid til guiden, følg sikkerhedsreglerne, tag ikke unødvendige risici og vigtigst af alt; respektér dyrerne og deres verden. 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises, hvordan et program for en studietur til Sydafrika kan se ud. Her er blot tale om et forslag, der sagtens kan ændres, idet vi altid tilpasser programmet efter jeres ønsker.

  Dag 1: Udrejse
  Afrejse fra Danmark mod Johannesburg med skift undervejs.

  Dag 2: Panorama Ruten
  Ankomst til Johannesburg, hvor I bliver mødt af vores lokale agent. Fra Johannesburg kører I igennem den frodige Mpumalanga provins via Panorama Ruten. 

  (-/-/A)

  Måltider: Aftensmad.

  Dag 3: Kruger National Park
  Efter en tidlig morgenmad går turen til den verdensberømte Kruger National Park, hvor I starter med turens første game drive i Adventure Truck. 

  Valgfrie aktiviteter: Nat game drive eller game walk.

  (M/-/A)

  Dag 4: Kruger National Park
  I dag kører I langs Panoramaruten, en tur igennem Sydafrikas mest storslående naturområder. Turen går forbi de særprægede formationer Bourkes Luck Potholes, der er formet af floden, Blyde River Canyon, en ca. 26 km lang slugt, der skærer sig gennem bjergene med God´s Window og The Three Rondavels.

  Valgfrie aktiviteter: Nat game drive eller game walk.

  (M/-/A)

  Dag 5: Swaziland - Mlilwane Wildlife Sanctuary
  I forlader Kruger National Park og fortsætter til Swaziland. På vejen stopper I på et af ​​de interessante lokale markeder. I tilbringer de næste to nætter i Mlilwane Nature Reserve. Området kan udforskes til fods og giver mulighed for, at opleve naturen tæt på, hvor der ikke er farlige rovdyr.

  Valgfrie aktiviteter: Mountain biking, vandreture, ridning og Sunset Game Drive.

  (M/F/A)

  Dag 6: South Africa – iSimangaliso (Greater St Lucia) Wetland Park
  I forlader Swaziland og tager på en naturskøn køretur ind i Sydafrika mod det varme Indiske Ocean. Efter ankomsten til iSimangaliso Wetland Park, går I ombord på en cruisebåd, der tager jer på sunset cruise på lagunen. Her er der chance for at se fugle og flodheste tæt på. Dette UNESCO anerkendte område er meget varieret og omfatter: søer, strande, koralrev, vådområder, kystnære skove og græsarealer. Tilsammen giver det en mangfoldighed af dyre-, fugle- og marineliv.

  (M/F/A)

  Dag 7: Hluhluwe - Imfolozi Game Reserve og Durban
  Denne morgen kører I til Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve, hvor I skal på safari i åbne 4x4 køretøjer. Parken er den eneste statsdrevne park i provinsen KwaZulu-Natal, hvor alle Big Five-dyrene forekommer. På grund af bevarelsesindsatsen har parken nu den største bestand af hvide næsehorn i verden. Sidst på eftermiddagen ankommer I til Durban, med en af Afrika største havne og et paradis for vandhunde. Aftenen er på egen hånd.

  (M/-/-)

  Dag 8: Durban
  Efter morgenmaden bliver I kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver retur mod Danmark

  (M/-/-)

  Oplev 'The Big Five' på studieturen til Sydafrika med Safari. Unitas Rejser

  Adventure Truck på studieturen til Sydafrika med safari. Unitas Rejser

  Oplev 'The Big Five' på studieturen til Sydafrika med Safari. Unitas Rejser

  Sydafrika med Unitas Rejser

  Oplev 'The Big Five' på studieturen til Sydafrika med Safari. Unitas Rejser

  Oplev 'The Big Five' på studieturen til Sydafrika med Safari. Unitas Rejser

  Marked i Durban. Sydafrika med Unitas Rejser

  Badende flodheste. Studietur til Sydafrika med Unitas Rejser

  Marked i Durban. Sydafrika med Unitas Rejser

 • Praktisk information

  Måltider
  Morgenmad: Spises tidligt og består af the/kaffe, brød, smør, syltetøj, cornflakes, yoghurt og frugt.
  Middagsmad: Sandwich og salater.
  Aftensmad: Traditionel afrikansk mad - braais (BBQ), potjie (sammenkogt), bobotie, spaghettim fisk og kylling.

  De fleste måltider spises ved trucken, og alle hjælper med at tilberede maden, dække bord, vaske op osv.

  Huskeliste
  Varm trøje/fleece
  Vind-/vandtæt jakke
  Håndklæde
  Badetøj
  Hat og solcreme
  Sovepose
  Gode vandresko
  Toiletsager, personlig medicin og mini-førstehjælpskasse
  Lommekniv
  Lommelygte
  Vandflaske
  Kamera
  Kikkert
  Rejseforsikring

 • Aktiviteter

  Kruger National Park:

  Nat Game Drive 
  Der findes flere former for safariaktiviteter, men den mest kendte og udbredte er game drive. Disse kører for det meste tidlig morgen og først på eftermiddagen, hvilket denne studietur tilbyder, men der er også mulighed for at tage på Nat Game Drive. Her bruger guiden projektører til at spotte dyrerne. På disse ture er man specielt på udkig efter de sky natdyr. 

  Game Walk 
  Game Walk - eller bush walk, ledes af erfarne guider og er en udfordrende oplevelse for alle sanserne. At gå midt ude i 'bushen' i dyrenes verden er en oplevelse, man aldrig glemmer. Game Walks foregår oftest midt på dagen, hvor dyrene er mindst aktive. 

  Mlilwane Wildlife Sanctuary:
  Mountain biking
  Vandreture
  Ridning
  Sunset Game Drive

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

  Pris pr. person v. 20 personer fra kr. 10.995,-

  Prisen inkluderer

  • Flybillet fra Danmark til Sydafrika med skift undervejs
  • Pt. kendte lufthavnskatter og gebyrer
  • 6 overnatninger i hytte, hostel eller simpelt hotel.
  • Simpel forplejning: 6 x morgenmad, 3 x middagsmad og 6 x aftensmad
  • Transport i Adventure Truck og udflugter iht. program med engelsktalende guide

  Prisen inkluderer ikke

  • Valgfrie aktiviteter
  • Måltider, der ikke er nævnt
  • Forsikringer
  • Drikkepenge til guider

  Rejseforsikring
  Vi anbefaler altid, at alle har en rejseforsikring, når I rejser ud i verden. Læs mere om Ungdomsrejseforsikringen hos Gouda og bestil rejseforsikringen hos Unitas Rejser.

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Undervejs på turen vil I blive indkvarteret i hytter, på hostels eller simple hoteller.

  Bestillingen af indkvarteringen foregår altid fra gang til gang, da vi skræddersyr studieturen, så den passer til jeres ønsker og behov. Vi tilbyder kun steder, som ligger i sikre og trygge områder med så optimal beliggenhed som muligt. Vores rejsekonsulenter sidder altid klar med den bedste rådgivning, så I får det bedste til prisen. 

Kort

Kina

Studietur til Beijing og Shanghai

Fra kr. 6.295 Læs mere
Myanmar

Studietur til Myanmar

Fra kr. 6.975 Læs mere
USA

Studietur til New York

Fra kr. 4.995 Læs mere
USA

Studietur til San Francisco

Fra kr. 6.395,- Læs mere
Israel-Palæstina

Studietur til Jerusalem

Fra kr. 5.000 Læs mere

Medlem

Top