Studietur til Shanghai m. homestay

Rejsebeskrivelse

Studieturen starter med kinesisk storbyliv i Shanghai, hvor I kan få indblik i såvel det historiske, som moderne Kina. Mange af templerne rummer mange fortællinger om det gamle Kina og de forskellige dynastier, der har hersket i landet. Men Shanghai er også en vigtig handelsby og har, udover et stort finansielt centrum, også verdens travleste havn, hvor handelsskibe fra hele verden lægger til og sejler fra. 

Nattoget tager jer til byen Kaili, som ligger i den sydøstlige del af Guizhou provinsen. Kaili byder på arkitektur helt tilbage til Ming dynastiet i starten af 1300-tallet, og der venter storslåede naturoplevelser, som Yudong grotten. Grotten blev først opdaget i 1984 og er næsten 3 km lang. De storslåede stalaktitter og smukke blomster pryder grotten og er et særsyn. Den lokale befolkning er Miao folket, som er kendt for deres musik og dans og ikke mindst flotte dragter. Der bliver holdt en velkomst ceremoni med sang, dans og efterfølgende middag for besøgende.

Hos værtsfamilierne vil I opleve, hvordan hverdagen foregår hos de lokale. I bliver for en stund en del af familien, hvor I deltager i de daglige pligter på lige fod med familien. I løbet af opholdet giver I en hjælpende hånd til lokalsamfundet og graver ud til en fiskedam, hjælper de lokale bønder med at plove mm. 

Her oplever I det autentiske Kina og får oplevelser med hjem, som er værd at gemme på.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur. 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser I, hvordan et program for en studierejse til Shanghai kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 20 deltagere.

  Dag 1
  Afrejse fra Danmark hen på eftermiddagen

  Dag 2
  Ankomst til Shanghai om morgenen, hvor jeres engelsktalende guide møder jer og kører med til hotellet og hjælper med check in.

  Dag 3
  Dagen er til egen disposition. I kunne starte med en tur rundt i Shanghai, hvor I bl.a kan se Jade Buddha Templet, som blev ødelagt under revolutionen, der væltede Qing dynastiet.
  Herefter en tur til den park lignende promenade The Bund, som strækker sig langs Hunagpu floden. Fortsæt herefter turen til den gamle bydel, Chenghuangmiao. I kan her se City God Temple, der ikke kun er et større kompleks af templer, men også en del af det traditionelle handelsdistrikt i byen.
  Templet er forbundet med parken Yuyuan Garden, et andet af byens vartegn.
  Eftermiddagen kan bruges til et besøg i Shanghai World Financial Center, som ligger i Pudong området.

  (M/-/-)

  Dag 4
  I bliver hentet om eftermiddagen og kørt til togstationen, hvor I tager nattoget til Kaili. I ankommer til Kaili den efterfølgende eftermiddag. I kan enten selv medbringe mad eller købe på toget. Udvalget på toget er lille, så vi anbefaler, at I selv tager noget med.

  (M/-/-)

  Dag 5

  I bliver hentet ved toget og kørt til hotellet. Her er der velkomstmiddag fra det lokale køkken, Miao.

  (-/-/A)

  Dag 6
  Fra morgenstunden er der planlagt en vandretur fra Genggan til Baibi, turen tager ca 2 timer (5 km). Ved ankomst i Baibi bliver I mødt af jeres værtsfamilier, som viser jer rundt i landsbyen og frokosten indtages lokalt i landsbyen.
  Eftermiddagen bruges sammen med værtsfamilien, hvor I hjælper med de daglige gøremål.
  Om aftenen er der velkomst middag med Mr. Li, der er den tidligere leder af landsbyen. Herefter er der foredrag om opbygning af ris terrasser.

  (M/F/A)

  Dag 7
  Dagen starter tidligt og eleverne skal hjælpe landsbyen med at få bygget en fiskedam. Efter frokost tager I hen til den lokale skole, hvor de danske elever underviser de kinesiske elever i engelsk i et par timer.
  Om aftenen er der fælles middag med værtsfamilierne og herefter undervisning i at spille på det lokale Miao instrument; Lusheng, som er en bambusfløjte.

  (M/F/A)

  Dag 8
  Igen en tidlig start på dagen, hvor I fortsætter arbejdet med fiskedammen og efter frokost underviser de danske elever igen de kinesiske elever i engelsk.
  Fælles middag med værtsfamilierne og aftenen fri.

  (M/F/A)

  Dag 9
  Formiddagen bruges på at færdiggøre arbejdet med fiskedammen.
  Om eftermiddagen skal eleverne i marken og med hjælp fra enten okse eller vandbøffel skal der ploves marker. Der vil være mulighed for at fiske karper, grave kartofler og andet, som skal bruges til tilberedning af aftensmaden.
  Om aftenen er der fællesspisning ved det traditionelle langbord efterfulgt af en farvel-opvisning af jeres værter. Efterfølgende er der bål og fest.

  (M/F/A)

  Dag 10
  I vil fra morgenstunden besøge landsbyen, Shiqiao og lære, hvordan man laver bark til papir. Om eftermiddagen kommer I til landsbyen Matang Geija, hvor eleverne skal lave deres egen papir.  Det færdige produkt bliver udleveret inden hjemrejsen, så I kan få det med hjem.
  Sidst på eftermiddagen hopper I på nattoget til Shanghai, hvor I ankommer næste eftermiddag.

  (M/F/-)

  Dag 11
  I bliver hentet ved toget om eftermiddagen og kørt til hotellet.
  Aftenen er til fri afbenyttelse

  Dag 12
  Dagen er til fri afbenyttelse og egne arrangementer.

  (M/-/-)

  Dag 13
  Der er tid til afslapning indtil I bliver kørt til lufthavnen og flyver hjem til Danmark, hvor I lander samme dag.

  (M/-/-)

  Studietur til Kina. Unitas Rejser

   Studietur til Kina. Unitas Rejser

   

 • Seværdigheder

  Klik her og få inspiration til hvilke seværdigheder  I kan opleve i Shanghai.

 • Indkvartering

  På denne studietur er der flere forskellige overnatningsformer. I Shanghai og i Kaili vil det være hotel i delt dobbeltværelse. Det vil være i et trygt og sikkert område og med så central en beliggenhed som muligt.

  I nattoget sover man seks personer i hver kupe med tré køjesenge på hver side. Kupéen er åben og for enden af køjerne er der en gang gennem vognen til samtlige sovepladser.

  Overnatning hos værtsfamilierne kan være primitive og variere i standard, og der vil ofte sove flere i samme rum. Familien sørger for sengelinned, håndklæder osv.

   

 • Priseksempel

  Priseksempel på en studietur til Shanghai med homestay

  Pris  pr. person v/20 personer fra kr. 9.990 ,-

  Prisen inkluderer

  • Transport med fly Kastrup – Shanghai t/r
  • Pt. kendte flyskatter og afgifter
  • Standard togbillet fra Shanghai – Kaili t/r (6 personer i hver sove kupé)
  • Alle private transfers, som nævnt i programmet, i airconditioned bus
  • 5 overnatninger på hotel i delt dobbeltværelse
  • 2 overnatninger i tog
  • 4 nætter hos værtsfamilie
  • Måltider som anført i program
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke

  • Enkeltværelser
  • Forplejning ud over de nævnte i programmet
  • Guider og aktiviteter, der ikke er nævnt i programmet
  • Forsikringer

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Få tilbud
 • Praktisk oplysning

  Få oplysninger om visum og pas i forbindelse med rejsen til Kina her

Kort

Kina

Studietur til Beijing m. homestay

Fra kr. 7.380 Læs mere
Myanmar

Studietur til Myanmar

Fra kr. 6.975 Læs mere
USA

Studietur til New York

Fra kr. 4.995 Læs mere
USA

Studietur til San Francisco

Fra kr. 6.395,- Læs mere
USA

Studietur til Washington

Fra kr. 5.095 Læs mere
USA

Studietur til Los Angeles

Fra kr. 5.495 Læs mere

Medlem

Top