Skolerejse til England - adventure

Rejsebeskrivelse

Kingswood Activity Center Grosvenor Hall byder på uovertrufne læringsoplevelser udenfor klasseværelset, i naturskønne omgivelser og er en oplagt mulighed for en skolerejse, hvor naturen og det aktive indhold er i højsædet, og hvor der også kan inkluderes kulturelle formål. Kingswood Activity Center Grosvenor Hall er anlagt på en tidligere herregård i Ashford,  i kort afstand fra London og har tillige nem adgang fra Danmark via enten Eurotunnelen eller færgehavnen i Dover. 

På centret findes et utal af aktivitetsmuligheder, som en omfattende klatrepark, bueskydning, stor sportshal, indendørs svømmehal samt en nybygget sø som giver mulighed for omfattende vandsportsaktiviteter som rafting og kanosejlads.  

Med kort afstand til London, er det en oplagt mulighed at kombinere den aktive tur med en dagsudflugt i Englands hovedstad London – eller eventuelt indlægge en overnatning eller to i London. Eller hvad med at tage på udflugt til for eksempel Dovers berømte hvide klipper, Canterburys berømte katedral, Salisbury og Stonehenge eller på virksomhedsbesøg. 

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov, og priserne oplyses derfor baseret på netop jeres aktuelle ønsker og behov. 
Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse med bus til Kingswood, Grosvenor Hall KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. 

  Hvis I ønsker at rejse med fly til London er I meget velkommen til at kontakte en rejsekonsulent for mere information om flytiderne. Med fly vil dag 1 og 6 udgå af nedenstående programforslag.

  Dag 1
  Bussen ankommer til skolen
  Eftermiddag: Afgang fra skolen

  Dag 2
  Kl. 06.45   Afgang fra Calais (lokal tid). 
  Kl. 07.15   Ankomst Dover (lokal tid)
  Kl. 09.00   Ankomst Grosvenor Hall i Ashford
  Bagagen afleveres
  3G Swing
  Klatring
  Aftensmad

  Dag 3
  Morgenmad
  Formiddag: En dag på vandet
  - byg din egen tømmerflåde
  - kanosejlads
  Frokost
  Eftermiddag: Mini-Olympics
  Aftensmad

  Dag 4
  Morgenmad
  Dagsudflugt til London

  Dag 5
  Morgenmad
  Tjek-ud
  Bueskydning
  Frokost
  CSI Kingswood
  Bad inden afrejse
  Kl. 18.30   Afrejse fra Grosvenor Hall i Ashford
  Kl. 20.15   Afgang Dover(lokal tid)
  Kl. 22.45  Ankomst Calais (lokal tid)

  Dag 6
  Eftermiddag: Forventet ankomst til skolen

   

  Aktiviteter - Kingswood - Unitas Rejser

  Skyclimb - Kingswood - Unitas Rejser

  Hovedbygning - Kingswood - Unitas Rejser

  Aktiviteter - Kingswood - Unitas Rejser

  Swimming Pool - Kingswood - Unitas Rejser

  Indkvartering - Kingswood - Unitas Rejser

 • Aktiviteter og seværdigheder

  3G swing
  Afprøv dine egne grænser, når ens kammerater trækker en op, til en fantastisk oplevelse af G-påvirkningens kræfter.

  Bueskydning
  Bueskydning er en fantastisk mulighed for at udvikle fingerfærdighed, kontrol og præcision, når uddannede instruktører hjælper med at udvikle elevernes teknik.

  Kanosejlads
  Udfordre eleverne i at arbejde sammen og være fysisk aktive på vandet, under forskellige øvelser og hyggelige sejladser.

  Klatring
  Prøv de specialbyggede uden- og indendørs klatrebaner i forskellige niveauer og højder, som giver den ideelle mulighed for at udvikle koordinering, udholdenhed og beslutsomhed, samtidig med at man lærer grundlæggende klatringskompetencer og teknikker. Klatringen gennemføres af uddannede lokale instruktører. 

  CSI Kingswood
  I løbet af tre sessioner indtræder deltagerne i rollen som efterforskere, til den fascinerende verden af retsmedicinsk videnskab og kriminologi. Efter først at have besøgt et fiktivt gerningssted, og fastslået arten af forbrydelsen (en stjålet computernøgle), skal deltagerne derefter studere mistænkte udsagn, undersøge mulige spor og bruge de nyeste videnskabelige teknikker til at identificere synderen. Mikroskopi, ph, jord- og kornanalyse, fiberanalyse, fodaftrykstudsning og fingeraftrykstøvning. Ved hjælp af deres bl.a. PowerPoint vil eleverne præsentere deres resultater under den afsluttende session og afdække den kriminelle handling.

  Mini-Olympics
  Deltagerne udfordrer hinanden i en række sjove og adrenalinfyldte konkurrencer, både individuelt og som hold. 

  Powerfan
  Oprindeligt udviklet til militæret, for at simulere faldskærmslandinger, giver denne aktivitet en stor oplevelse af frit fald i et kontrolleret og sikkert miljø. Kravl op til toppen af en 10 meter platform, træd ud af kanten og fald i løbet af få sekunder tilbage til jorden. 

  Aeroball
  En fysisk udfordrende og sjov kombination af trampolin og basketball. Dette udmattende spil er fantastisk til elevens fitness og færdighedsudvikling, og hvor eleverne udvikler deres taktiske tankegang og gruppekommunikationsfærdigheder for at opnå det vindende resultat.

  Bygning af tømmerflåde
  Her læres effekten af teamwork, ledelse, planlægning og problemløsning, men vigtigere endnu - Hvordan man ikke bliver våd! Eleverne arbejder sammen for at designe og bygge deres flåde ud af bl.a. tønder, rafter og reb og tager efterfølgende til vandet for at teste deres håndværk. Alle aktiviteter udføres i omhyggeligt kontrollerede og sikre miljøer.

  BEMÆRK: 
  På Kingswood, Grosvenor Hall er aktiviteterne inkluderet i opholdets pris fra starten.

   

  SEVÆRDIGHEDER

  London
  Tag en dag ud af aktivitetskalenderen og besøg London. Med en afstand af kun ca. 1,5 times kørsel er dette en oplagt mulighed til at få storbyens mange seværdigheder blandet sammen med en aktiv tur.

  Historic Dockyard Chatham
  Chathams historiske havn bringer liv til de sidste par århundredes Britiske maritime historie. Hop ombord på flere historiske fartøjer som bl.a. ubåden HMS Ocelot, og lær hvordan skibene blev bygget og få et indblik i det hårde arbejde det krævede ombord på både historiske og moderne skibe.

  Canterbury
  Byen er hjem for dele af Englands smukkeste middelalderarkitektur, og ikke mindst en af landets ældste katedraler der også er ærkebispesæde for Den engelske kirke.

  Rye
  En charmerende lille by, der ligger uberørt af den moderne tid og som bringer ens forestilling tilbage til middelalderens tid, og hvordan England så ud på den tid. Tag på opdagelse i de snævre, hyggelige gader fyldt med gamle butikker og tesaloner, og oplev de historiske bygninger og den fine byport, der giver byen sit særlige middelalderlige udtryk.

  Salisbury og Stonehenge
  Oplev Salisburys flotte katedral, hvis knap 140 meter høje tårn er det højeste i England. Her opbevares og fremvises én af kun fire kopier af de historiske Magna Carta - Frihedsbrevene, som begrænser magten for de engelske monarker. Tag på opdagelse rundt i de snoede gader, der befinder sig omkring katedralen, inden dagens program fortsætter til Englands nok vigtigste forhistoriske monument - Det legendariske Stonehenge. Den spektakulære stencirkel er bygget ca. 1875 f.Kr, og er endnu den dag i dag omgærdet af mystik. Gå på opdagelse i det imponerende monument og mærk stedets energifyldte og historiske atmosfære

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på skolerejse til Kingswood, Grosvenor Hall.

  Pris pr. person: Fra 2.995,- 

  Prisen inkluderer:

  • Transport i langtursbus med vippesæder, dvd, køl og kaffemaskine m.m. 
  • Overfart mellem Frankrig - England t/r
  • 3 x overnatninger på Kingswood, Grosvenor Hall
  • 3x morgenmad
  • 3x frokost
  • 2x aftensmad
  • Udvalg af daglige aktiviteter
  • Erfarne instruktører og guider
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke:

  • Forsikringer

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Rejseforsikring
  ’Skole og ungdomsrejseforsikringen’ dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  ’Skole og ungdomsrejseforsikringen’ forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid.

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvartering i klassiske sovesale med plads op til 8 personer pr. rum, og med kønsopdelte badeværelse og brusebad samt lederværelser i nærheden. Sengetøj, dyner og puder er til rådighed for alle gæster. Alle hovedmåltider indtages i fælles spisesal. 

  Indkvartering - Kingswood - Unitas Rejser

  Opholdsområde - Kingswood - Unitas Rejser

  Indkvartering - Kingswood - Unitas Rejser

Kort

Medlem

Top