Skolerejse til London

Af Unitas Rejser

Rejsebeskrivelse

London er berømt for mode, musicals og røde dobbeltdækkere, men byen er meget mere end det. På skolerejsen kan I besøge en kostskole, komme backstage hos BBC eller få en rundvisning på et stadion – alt imens I træner det engelske sprog. Mærk pulsen, oplev gæstfriheden og fornem de mange nationaliteter i storbyen.

Her er et utal af muligheder for at sammensætte et indholdsrigt program på skolerejsen til London, og der er noget for alle. I finder klassikere som sightseeing på Themsen, Tower of London og Madame Tussauds, men vær også aktive med en guidet cykeltur i byen, kajaksejlads på Themsen eller bestig O2 Arenaen. Der er mange aktiviteter eller udstillinger, hvor I selv kan deltage, og på den måde bliver besøget anderledes lærerigt. Gå for eksempel i fodsporerne af Jack the Ripper, deltag i en musicalworkshop eller leg vejrvært på BBC.

London vækker alle sanser til live, og vi glæder os til at planlægge en god skolerejse sammen med jer! Lad dig inspirere her på siden eller kontakt en af vores rejsekonsulenter.

Vi skræddersyr altid skolerejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

 

 

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse med bus til London KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

  Hvis I ønsker at rejse med fly til London er du meget velkommen til at kontakte en rejsekonsulent for mere information om flytiderne. Med fly vil dag 1 og 6 udgå af nedenstående programforslag.

  Dag 1
  Bussen ankommer til skolen
  Eftermiddag. Afgang fra skolen

  Dag 2
  Kl. 07.20   Afgang fra Calais (lokal tid). Eurotunnel
  Kl. 06.55   Ankomst Folkestone (Lokal tid)
  Kl. 09.00   Ankomst hostel i London
  Evt. morgenmad på Hostel
  Bagagen afleveres på hostel
  Start på ”The Original London Sightseeing Tours”, der kører jer til de største af Londons seværdigheder.
  Tjek-ind på hotellet

  Dag 3
  Morgenmad
  Covent Garden
  Parlamentet
  Tower of London
  London Dungeons
  Flight on the London Eye

  Dag 4
  Morgenmad
  Warner Brothers Studie (Harry Potter)
  Shakespeare’s Globe rundvisning & udstilling
  + Elizabethan tøj fremvisning (Gruppen er modeller)
  Musical

  Dag 5
  Morgenmad
  Tjek-ud fra hotellet – bagagen kan blive på hotellet
  London på egen hånd
  Shopping
  Kl. 22.00   Afrejse fra hostel
  Kl. 00.00   Afgang Folkestone (Lokal tid) Eurotunnel

  Dag 6
  Kl. 02.35  Ankomst Calais (Lokal tid)
                   Ankomst til skolen


  På kajaktur i London. Skolerejse med Unitas Rejser

  Betjent i London. Skolerejse med Unitas Rejser

  London. Skolerejse med Unitas Rejser

  London Eye. Skolerejse med Unitas Rejser

   

  Underground i London. Skolerejse med Unitas Rejser

  Vagtskifte i London. Skolerejse med Unitas Rejser

  Big Ben. Skolerejse med Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Guide
  Det er muligt at bestille en guide enten en halv dag (3,5 timer) eller en hel dag (8 timer), som viser jer rundt i London og fortæller om de seværdigheder, I ønsker at se.

  Madame Tussaud
  Det berømte museum huser 14 zoner og over 300 voksfigurer af internationale stjerner, skuespillere, politikere mm. Derudover er der forskellige attraktioner i form af 4D film med superhelte, ”chamber of horrors” og en ”taxitur”, hvor I oplever ”the spirit of London”.

  London Eye
  Tag en tur op i det store pariserhjul og få en fantastisk udsigt over London.

  London Dungeon 
  En anderledes udstilling for dem, der tør. Udstillingerne handler om grusomme begivenheder i London, som er sket inden for de seneste 1000 år. Gennem tiden er udstillingerne blevet suppleret med skuespillere og på den måde blevet mere og mere interaktivt teater. I bliver trukket ind i mørke, skumle, skræmmende og frydefulde historier fra blandt andet den store brand i London, torturkammeret og pesten i London i 1665. I ser, hører, rører, smager og føler – frygtindgydende på en sjov måde.

  Tower of London

  Siden etableringen af Tower of London i 1078 er det enestående bygningsværk blevet udvidet flere gange og haft forskellige funktioner som palads for monarken, fængsel, regeringsbygning, og i dag opbevares kronjuvelerne der. Tower of London rummer mange historiske begivenheder, og I vil også møde ”the Beefaters”, som bærer en mørkeblå uniform med røde striber og monarkens monogram.

  Ripley’s Believe It or Not
  På cirka halvanden time kommer I igennem 700 forskellige, mærkværdige og betagende udstillinger fordelt på seks etager. Se for eksempel Michael Jackson lavet af slikblandingen Liquorice Allsorts, et lam med to hoveder eller en strikket Ferrari i størrelse 1:1. I kan også træde ind i spejllabyrinten, der består af hundredevis af spejle. Alt i alt en sjov og believe it or not-oplevelse.

  Botanisk have
  En af verdens største og mest berømte botaniske haver ligger i udkanten af London. Ud over haverne er der et forskningsinstitut, museer, bibliotek og en frøbank med frø fra alle britiske plantearter.

  Sct. Paul’s Cathedral
  Katedralen er sæde for biskoppen i London og har været vært for ceremonier af flere berømtheder gennem tiden, for eksempel lady Dianas begravelse.

  The Natural History Museum
  Stort museum med udstillinger om dinosaurerne, Darwin Center, dyrene på jorden og meget mere. Der er forskellige aktiviteter, hvor I bliver inddraget, for eksempel workshops.

  Science museum
  Udstillinger der dækker alle områder inden for videnskab og teknologi, for eksempel landbrug, telekommunikation, energi, køretøjer, rumteknologi og flyvemaskiner. Gå på opdagelse og bliv klogere på udviklingen gennem tiden.

  London SEA LIFE Aquarium
  Hvad er dit favoritdyr? En haj, en rokke eller en kæmpeskildpadde? Oplev over 500 arter af dyr i mere end to millioner liter vand. Et meget lærerigt og spændende besøg.

  Warwick Castle
  Det over 1000 år gamle slot har været udsat for brand, krige med mere. I dag rummer slottet udstillinger, der sammen med skuespillere inddrager jer i historien, magien, myterne og eventyrerne på slottet. Besøg prinsessetårnet, dragetårnet, se den smukke indretning fra gammel tid og meget mere.

  Windsor Castle
  Slottet er kendt for sin arkitektoniske stil og for at være kongeborg i mange år. Siden opførelsen i 1070 er den om- og udbygget flere gange, og i dag kan man besøge slottet og se de mange udstillinger af porcelæn og kunstsamlinger.

  The Original Tour – London Sightseeing
  Spring på de røde hop on/hop off busser, der kører jer rundt i London. Se og hør om de mange seværdigheder og få god mulighed for at tage billeder, når I sidder på toppen af den åbne bus.

  Sejltur på Themsen
  Hvil fødderne og se London fra en anden vinkel. Turen går blandt andet forbi Westminster, Waterloo og Greenwich Pier og kan arrangeres som en enkelttur, eller I kan bestille en hop on/hop off-billet.

  Detektiv for en aften
  Navnet på en uidentificeret seriemoder, som begik mord på kvindelige prostituerede i slutningen af 1800-tallet. I aftenens mørke går I med guide i fodsporerne på Jack the Ripper og ser, hvor drabene fandt sted, og I kan selv være med til at efterforske, hvem Jack the Ripper egentlig var.

  Guidet cykeltur
  Spring på cyklen, få lidt motion rundt i Londons gader, mens guiden fortæller om de seværdigheder, I kommer forbi.

  Bag om Harry Potter - Warner Bros Studios

  Besøg studiet og udforsk ”the magic of Harry Potter”. I vil komme bag om scenerne og se rekvisitter og kostumer. Nogle hemmeligheder vil blive afsløret, blandt andet om special effects i filmene.

  Stå på perronen og oplev den originale Hogwarts Express fra filmene, sæt dig til bords i den store spisesal, gå langs Diagon Alley hvor Harry Potter fik sin tryllestav og meget mere.
  Ud over at se de forskellige kulisser, rekvisitter, kostumer og special effects brugt i filmene, kan I vælge at dykke mere ned i selve branchen og lære om blandt andet; kostumedesign, kamerateknikker, skriveprocesser og markedsføringstiltag. 

  The Shard
  I juni 2012 stod The Shard færdig i det centrale London. Den er bygget af glas, har en højde på 309,6 meter og består af kontorer, lejligheder og restauranter. Tag op på etage 68 til 72 og oplev ”THE VIEW” over London og 40 kilometer væk.

  Musicals
  London er kendt for sine musicals med dygtige skuespillere, fantastisk musik, kostumer og rekvisitter og er næsten et must på skolerejsen. Lad jer rive med under forestillinger som ” Mamma Mia”, ”Thriller - Live" og mange flere.

  Rundvisning på stadion

  Fodbold er en nationalsport i England. Tag på rundvisning på et stadion og hør om klubbens historie, træd ned på grønsværen, sæt dig i cheftrænerens stol og tag et kig i spillertunnellen eller omklædningsrummet.

  Kontakt en rejsekonsulent  for materiale og opgaver til de enkelte brancheområder. 

 • Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Bestig O2 arena
  Med sikkerhedsline bestiger I  O2 arena og får på toppen en 360 graders udsigt over London.

  Kajak-sightseeing på Themsen
  På turen padler I blandt andet forbi Houses of Parliament og under nogle af Themsens smukke broer, Albert Bridge og Chelsea Bridge. En god tur, hvor underholdning og historie går hånd i hånd.

  BOLDSPORT

  Rundvisning på stadion
  Fodbold er en populær sport i England. Tag på rundvisning på Wembley Stadion eller Emirates Stadion og hør om klubbens historie, træd ned på grønsværen, sæt dig i cheftrænerens stol og tag et kig i spillertunnellen eller omklædningsrummet.

  HISTORIE

  The Natural History Museum
  Stort museum med udstillinger om dinosaurerne, Darwin Center, dyrene på jorden og meget mere. Der er forskellige aktiviteter, hvor I bliver inddraget, for eksempel workshops.

  Warwick Castle
  Det over 1000 år gamle slot har været udsat for brand, krige med mere. I dag rummer slottet udstillinger, der sammen med skuespillere inddrager jer i historien, magien, myterne og eventyrerne på slottet. Besøg prinsessetårnet, dragetårnet, se den smukke indretning fra gammel tid og meget mere.

  KULTURMØDE

  Kostskolebesøg
  Besøg en kostskole med over 800 elever. Den blev grundlagt i 1572 og er kun for drenge. Mange gamle traditioner bliver holdt ved lige, men der er stadig imødekommenhed. Guiden leder jer rundt på skolen og fortæller detaljer fra skolens hverdag i dag. Besøget giver jer et indblik i en engelsk kostskole og dens traditioner.

  MEDIE, FOTO og JOURNALISTIK

  Bag om Harry Potter - Warner Bros Studios
  Besøg studiet og udforsk ”the magic of Harry Potter”. I vil komme bag om scenerne og se rekvisitter og kostumer. Nogle hemmeligheder vil blive afsløret, blandt andet om special effects i filmene.
  Stå på perronen og oplev den originale Hogwarts Express fra filmene, sæt dig til bords i den store spisesal, gå langs Diagon Alley hvor Harry Potter fik sin tryllestav og meget mere.
  Ud over at se de forskellige kulisser, rekvisitter, kostumer og special effects brugt i filmene, kan I vælge at dykke mere ned i selve branchen og lære om blandt andet; kostumedesign, kamerateknikker, skriveprocesser og markedsføringstiltag. 

  Backstage tour hos BBC
  På besøget hos BBC kommer i bag kameraerne og hører om BBCs historie og den nye bygning BBC Broadcasting House. I får mulighed for at prøve at læse nyheder op, lege vejrvært foran kameraerne eller lave jeres eget radio set up med musik og lydeffekter. Besøget varer cirka halvanden time.

  MUSIK, TEATER OG SCENEKUNST

  Shakespeare's Globe
  Besøg globen, som giver jer et godt indblik i Shakespeares arbejde og historien om ham. Der er teaterforestillinger, udstillinger, workshops og rundvisning med mere, så det giver jer både oplevelse og læring på samme tid. Deltag også i ”Elizabethan Experience”, som er en demonstration af Dronning Elizabeths (1558-1603) tøj lånt fra teatret på Shakespeare’s globe.

  Musical-workshop
  Deltag i en teaterworkshop. Den tilpasses jeres niveau og kan have forskellige temaer efter jeres interesser, for eksempel skuespilteknik, dans og genrer. Workshoppen ledes af professionelle aktører.

  The Musical Museum
  Deltag i en guidet grupperundvisning og oplev The Musical Museum, der bl.a. byder på live demonstrationer af forskellige instumenter, selvspillende instrumenter og meget mere.

  NATURFAG, SCIENCE OG FYSIK

  Science museum
  Udstillinger der dækker alle områder inden for videnskab og teknologi, for eksempel landbrug, telekommunikation, energi, køretøjer, rumteknologi og flyvemaskiner. Gå på opdagelse og bliv klogere på udviklingen gennem tiden. På sience museum er det muligt at booke "Educational Visits" - populære overskrigter er  Space, Engeneering, Health and Genetics og Waves an communication

  The Crystal
  Film, animationer og interaktive udstillinger, der illustrerer, hvordan fremtiden kan se ud med fokus på arkitektur, teknologi samt bæredygtighed.

  VIRKSOMHED OG INT. ØKONOMI

  Bank Of England
  En præsentation om Bank of England med mulighed for at stille spørgsmål. Præsentationen kan suppleres med et besøg på museet.

 • Priseksempler

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående priser er derfor blot eksempler på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på en skolerejse med fly til London
  Pris pr. person v/20 personer fra kr. 1.895,-

  Prisen inkluderer

  •  Flybillet fra København - London t/r
  •  Pt. kendte flyskatter og afgifter
  •  3 overnatninger på hostel
  •  Indkvartering i flersengsværelser
  •  Morgenmad 
  •  Bidrag til rejsegarantifonden


  Prisen inkluderer ikke

  •  Transport på rejsemålet
  •  Enkelt- og dobbeltværelser
  •  Forplejning udover morgenmad
  •  Forsikringer

  Priseksempel på en skolerejse med bus til London
  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 1.960,- 

  Prisen inkluderer

  •  Bustransport Aabenraa - London t/r
  •  3 overnatninger på hostel
  •  Indkvartering i flersengsværelser
  •  Morgenmad 
  •  Bidrag til rejsegarantifonden


  Prisen inkluderer ikke

  •  Enkelt og dobbeltværelser
  •  Øvrig transport på rejsemålet
  •  Forplejning på ud- og hjemrejse samt frokost og aftensmad i London
  •  Forsikringer

  Vi gør opmærksom på, at den nævnte pris er uafhængig af det viste programforslag her på hjemmesiden.

  Rejseforsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikringen dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

   Skole og  ungdomsrejseforsikringen forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid. 

  Få tilbud
 • Indkvartering

  I London kan I vælge mellem indkvartering på hotel eller på hostel, både i centrum og uden for byen. Her ses et udpluk af de indkvarteringsmuligheder vi tilbyder.

  Hotel tæt på Hyde Park
  Placeret centralt i London og med kun 5 minutters gang fra Hyde Park er hotellet aktuelt for skolegrupper i alle størrelser.

  Hotellet er fordelt på tre forskellige bygninger i samme gade med henholdsvis 25, 36 og 66 værelser. Alle værelser har mulighed for opredning til 6 personer og har alle eget bad og toilet. 

  Hotellet tilbyder English Breakfast og middag (skal forudbestilles), opholdsrum med TV, 24 timers reception og et rum til bagageopbevaring.

  Hostel med sovesal

  Centralt placeret hostel med mange gode faciliteter og nyrenoverede opholdsrum og værelser med 2 og 4 senge pr. værelse, samt sovesale med 8 eller 20 senge i hver. Af faciliteter kan nævnes; gratis WIFI i fællesområderne, tv-lounge, spillerum med bl.a. pool og brætspil og en restaurant.

  Hotel i rolige omgivelser 10 km. fra London
  Komfortabelt hotel beliggende, omkring 10 kilometer uden for London, tilbyder med 2- og 3-sengs værelser en indkvarteringsmulighed i rolige omgivelser. Alle værelser er udstyrede med aircondition og fjernsyn og morgenmad er inkluderet.

  Ovenstående indkvarteringsmuligheder er bare et udpluk af, hvad vi kan tilbyde i og omkring London.


Kort


Vis Skolerejse - London på et større kort
Irland

Skolerejse til Dublin

Fra kr. 2.195 Læs mere
Tjekkiet

Skolerejse til Spindl - adventure

Fra kr. 1.555 Læs mere
Tyskland

Skolerejse til Berlin

Fra kr. 1.025 Læs mere
Polen

Skolerejse til Krakow

Fra kr. 1.045 Læs mere
Tjekkiet

Skolerejse til Prag

Fra kr. 995 Læs mere

Medlem

Top