Skolerejse til Paris

Rejsebeskrivelse

Tag eleverne med til byen, der har det nok mest kendte tårn i verden, Eiffeltårnet, og som hver sommer fyldes af heppende tilskuere under afslutningen af Tour de France på Champs-Élysées. Byen er spækket med historie, smukke slotte, parker, pladser og gader, hvor mange historier kan fortælles. Men det er blot nogle af mange oplevelser på en skolerejse til Paris.

Byen er nemlig for dem, der ønsker at mikse traditionel sightseeing med ikke helt almindelige oplevelser. Eksempelvis kloakmuseet, hvor pariserne har åbnet for historien om kloaksystemet og dets mange facetter. Byen er nem og overskuelig at finde rundt i, og stemningen på de mange fortovscafeer opleves bedst til fods. Skal der mere action til, vil de unge mennesker nyde at komme hurtigt rundt på el-cykel eller segway til de mange seværdigheder. Kast jer også ud i chokolade-orienteringsløbet, gå under jorden til katakomberne, tag en bådtur på Seinen eller besøg maskinrummet i Eiffeltårnet og lyt til guidens små anekdoter om tårnets historie.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

Se også: Studietur til Paris og Normandiet fra kr. 1.945,- 

 

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Paris kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

  Dag 1
  Kl. 15.00   Bussen ankommer til skolen
  Kl. 16.00   Afgang fra skolen

  Dag 2
  Kl. 08.00   Ankomst Paris
  Spiser medbragt morgenmad
  Eiffeltårnet
  Triumfbuen
  Champs Elysée
  Concordpladsen
  Aftensejltur på Seinen

  Dag 3
  Morgenmad på hotellet
  Sacre Coeur kirken og Place du Tertre
  Louvre og Tuilerierne
  Notre Dame
  Forum des Halles og Centre Pompidou
  Aftensmad i Latinerkvarteret

  Dag 4
  Kl. 08.00   Morgenmad
  Tjek ud og pakning af bus
  Guidet cykeltur
  Metro til Versailles
  Kl. 20.00   Afgang fra Versailles mod Danmark

  Dag 5
  Kl. 12.00   Forventet hjemkomst til skolen

  Triumfbuen efter solnedgang. Skolerejse til Paris. Unitas Rejser

  Pause ved Louvre-museet. Skolerejse til Paris. Unitas Rejser

  Monets Garden. Skolerejse til Paris. Unitas Rejser

  Eiffeltårnet. Skolerejse til Paris. Unitas Rejser

  Sacre Coeur. Skolerejse til Paris. Unitas Rejser

  Springvand ved Pompidou-centeret. Skolerejse til Paris. Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Guide
  Det er muligt at få en dansk guide, som kan tage jer rundt til og fortælle om de forskellige seværdigheder.

  Montmartre
  Montmartre er en bakke der ligger i området af samme navn. Bakken er det højeste punkt i Paris og derfor også et meget besøgt sted, fordi udsigten derfra er fantastisk, og fordi kirken Sacre Coeur ligger på toppen. Neden for bakken er et hyggeligt område med snørklede små gader med cafeer, restauranter og kunstnere, der blandt andet laver portrættegninger.

  Champs-Élysées
  Gaden er den mest kendte i Paris. Den cirka tre kilometer lange gade er fyldt med indkøbscentre, cafeer, biografer og teatre og meget andet. I 1800-tallet blomstrede boliger, cafeer og forlystelsesparker frem, og det blev et dyrt og fornemt sted at bo. I den østlige ende af gaden ligger Concorde-pladsen, i den vestlige Triumfbuen.

  Concordpladsen
  Den 84.000 m² store plads blev anlagt i 1755-1775. Pladsen er gennem tiden blevet udsmykket med en obelisk, fontæner og otte statuer, der repræsenterer otte franske byer, og mange mennesker er blevet henrettet her under den franske revolution. Står man på pladsen har man en god udsigt til flere af Paris’ store seværdigheder.

  Place de Tertre
  Besøg den hyggelige plads, hvor tidligere kunstnere som Picasso og Salvador Dali har haft sin gang. I dag er pladsen kendt for sine cafeer og restauranter, ligesom kunstnere og portrætmalere også holder til her. Place du Tetre ligger lige ved siden af kirken Sacre Coeur.

  Triumfbuen
  For enden af Champs-Élysées ligger den 50 meter høje triumfbue – et af Paris’ vartegn. Den er romersk inspireret og bygget af kejser Napoleon for at hylde den franske hær. Efter 20 år stod den færdig i 1836. Under triumfbuen ligger den ukendte soldats grav, og tager I de 284 trappetrin op til panoramaterrassen får I en god udsigt over Paris. Den kan besøges med engelsk guide eller på egen hånd.

  Eiffeltårnet
  Siger man Paris, siger man også Eiffeltårnet. Tag på tur med en guide, og kom ’bag scenerne’ som en VIP. Besøg det originale maskinrum, som stadig i dag bruges til elevatorerne, og hør små anekdoter om byggeriet. I vil på turen opleve alle aspekter af Eiffeltårnet og historien og se det fra en anden vinkel.

  Bygningen har sit navn efter ingeniøren Gustave Eiffel, som konstruerede det og fik det bygget i årene 1887-1889. Formålet var at hylde 100 års dagen for den franske revolution ved Verdensudstillingen i 1889. Tårnet er resultatet af 300 mands arbejde, 18.038 stykker støbejern og 2,5 millioner nitter. Aftalen dengang var, at det skulle stå i 20 år, men udviklingen af telekommunikation gjorde, at det fik lov at stå. Under 1. verdenskrig blev tårnet brugt af militæret, og efter krigen var en nedrivning utænkelig. I dag har tårnet over 5,5 millioner besøgende årligt og fungerer, ud over at være en stor turistattraktion, blandt andet også som tv-antenne og meteorologisk station.

  Notre Dame
  Det er gratis at besøge den romersk-katolske kirke, og skolegrupper kan få en guidet rundvisning på cirka en time, som er tilpasset aldersgruppen. Notre Dame betyder ’vor frue’ – hentydet til jomfru Maria. Byggeriet blev påbegyndt i 1163 og stod færdig i 1345, og den knap 800 år gamle kirke er en af de ældste i bygninger i Paris.

  Sacre Coeur
  Kirken blev bygget i starten af 1900-tallet og stod færdig i 1914 og er altså ikke særlig gammel. Efter 1. verdenskrig blev den indviet i 1919. Sacre Coeur betyder ’hellige hjerte’, og kirken rummer smukke mosaikker og mange forskellige skulpturer af religiøse hovedpersoner. Det er gratis at besøge kirken, og man får fra pladsen uden for en flot udsigt over byen, da kirken ligger på bakken Montmartre. Ønsker man at se udsigten fra kuplen eller komme ned i de underjordiske gravkamre, skal man betale entre.

  Louvre-museet
  Louvre blev bygget i 1190 som en fæstning for at beskytte Paris fra angreb fra den nordlige side. Fæstningen er siden blevet udbygget af flere omgange, og i dag står Louvre som et gigantisk museum med gamle, nærmest majestætiske udstillinger og indretning. Det mest kendte er Leonardo da Vincis maleri af Mona Lisa. Man kan både få guidede ture på engelsk eller lave sin egen tur med egen guide.

  Tuilerierne
  Paris’ tidligere kongeslot blev bygget i 1564 ved siden af naboslottet Louvre, men blev sat i brand i 1871. I dag står to pavilloner tilbage som det eneste, og der er anlagt en smuk tuilerihave omkring.

  Orsay-museet
  Dette museum indeholder hovedsagelig fransk kunst i form af møbler, malerier, skulpturer og fotografier i perioden 1848 til 1914. Bygningen var oprindeligt en jernbanestation, men i 1977 blev det besluttet at ombygge den til museum for fransk kunst. Man kan komme på rundvisning med engelsktalende guide.

  Versailles slottet
  Versailles er en mindre by, som ligger cirka 20 kilometer fra Paris. Slottet blev bygget i årene 1668 til 1689 af Ludvig den 14. (solkongen) i raseri over, at han ikke længere havde det største slot i Frankrig. Resultatet blev dette store og fantastiske bygningsværk med en prægtig have til. Slottet blev bygget i barokstil og indretningen var ren luksus. Den danske videnskabsmand Ole Rømer tog i 1672 til Paris og assisterede ved udarbejdelsen af fontæne- og vandforsyningssystemet på Versailles.

  Vincennes slottet
  Dette slot har altid gennem tiden haft en central rolle i fransk historie. Det er et af de største og mest velbevarede slotte i landet. Det rummer blandt andet et historisk museum og ligger i forbindelse med parker, haver, skov, søer, sportsområder med mere.

  Katakomberne
  Besøg katakomberne – de underjordiske gange under Paris’ gader udsmykket med skeletter og kranier. I slutningen af 1800-tallet var gravstederne i Paris så fyldte, at de rådnede lig og massegrave snart kunne udgøre en sundhedsmæssig fare for befolkningen i området. Derfor besluttede man at flytte ligene til de forladte kalkstensminer fra romertiden. Efter cirka 100 år havde man flyttet omkring seks millioner lig til mere end 350 underjordiske rum.

  Kloakmuseet
  Toiletudskyl og vand i vandhanen...vi glemmer at tænke på, hvor stort et system og ingeniørarbejde der ligger bag det. I Paris har de åbnet for besøg i kloakkerne og lavet et museum om kloaksystemet og dets historie i byen. Her er rent og pænt og ingen fæl lugt. Til gengæld er der en interessant og lærerig historie om, hvordan Paris’ kloaksystem er blevet udvidet gennem tiden, og hvordan spildevandet i dag renses i rensningsanlæg. Gå under jorden, besøg museet og se, lyt og lær.

  Vinmuseet
  15 minutters transport fra centrum af Paris finder man vinmuseet, som oprindeligt var kalkstensgrotter, der er blevet renoveret og lavet om til et museum. Der er en helt speciel og hyggelig stemning i grotterne, hvor gamle vintønder og arbejdsredskaber er udstillet. Det er muligt at besøge museet med guide, uden guide eller med audioguide.

  Bådtur på Seinen
  Hvil fødderne og oplev Paris fra en ny vinkel. Bådens tag er af glas, hvilket gør det muligt at se alle seværdigheder. Turen tager omkring en time, hvor I med head set hører om seværdighederne.

  Bådtur på kanaler
  En anden bådtur er turen på Canal St. Martin, hvor man sejler under lange broer og kommer igennem adskillige sluser, der er lavet på grund af højdeforskellen mellem hver ende af kanalen.

  Paris på el-cykel
  Paris er bedst med vind i håret. Guiden tager jer på el-cyklen med til kendte og ukendte steder i Paris. Hør historierne og anekdoterne og ’glid’ uden at få ømme ben rundt i byens gader.

  Segway i Paris
  På omkring fire timer kommer I rundt i Paris på en underholdende og anderledes måde. Guiden tager jer blandt andet langs Seinen, forbi Louvre og til mange andre store seværdigheder.

  Opera Garnier
  Det ældste af Paris’ to operahuse, bygget i sidste halvdel af 1800-tallet i nybarok stil. Oplev en opera, ballet eller en orkesterkoncert.

  Le Manoir de Paris
  Når man ankommer til Le Manoir de Paris, mødes man af skuespillere, der er udklædt og sminket i Dracula-lignende stil. De henvender sig til de besøgende og er blot en lille optakt til, hvad I vil møde, når I træder inden for i gangene og rummene på husets to etager. Her udforskes gamle legender om Paris, når I færdes rundt i gangene mellem sminkede skuespillere, effekter med videre. Besøget tager mellem 20 og 45 minutter alt afhængig af, hvor modig man er.

  Grevin-museet
  Mød stjerner som George Clooney, Celine Dion, Brad Pitt, Marylin Monroe og mange flere på Paris’ voksmuseum. Kom også backstage og se, hvordan figurerne bliver lavet. I bliver taget igennem forskellige steps; skulptur, hår/make-up/ og kostumer/accessories. Når I ankommer til museet, træder I ind ”The hall of mirrors”, som blev bygget til verdensudstillingen i 1900. Her er et unikt lys- og lydshow.

  Skab din egen parfume
  På dette to timer og 30 minutters kursus laver man sin egen parfume. Mellem små flasker, pipetter og over 25 primærdufte finder man frem til ens egen duft. En ekspert vejleder undervejs. Mere personligt bliver det ikke.

  Chokolade-orienteringsløb
  Her samles ingen point, og løbet foregår ikke på tid. Derimod er formålet at komme rundt i Paris’ gader og finde frem til byens bedste chokolademagere. I får et hæfte med rundt, som indeholder spørgsmål om byens historie, pladser og om chokolade. For at finde svarene, må man åbne dørene til la Maison du Chocolat, la Fontaine au Chocolat, Cacao et Chocolat med flere, som lader små smagsprøver falde af til deltagerne.

  Følg da Vinci-kode ruten – eller andre temature
  Tag ruten rundt og besøg de mange steder, som optræder i Dan Browns bog ”Da Vinci mysteriet”. Turen kan arrangeres sådan, at en figur, som er iklædt kappe, stiger på bussen (uden at eleverne ved besked). Han kommer med kryptiske gåder undervejs. Det er muligt at komme på andre ture i byen med et bestemt tema. Eksempelvis om arkitekturen i Paris eller om Marie-Antoinette, som levede i 1700-tallet og var Ludvig den 16. kone. Hun levede et skødesløst liv og blev halshugget under den franske revolution.

  Forum des Halles
  Allerede i 1100-tallet blev der solgt fødevarer her. I dag er der opført et stort indkøbscenter i flere etager, hvoraf størstedelen ligger under jorden. Her er et hav af store butikker, supermarkeder, biografer, restauranter, banker, et svømmebassin og en metro.

  Centre Pompidou
  Besøg dette center for moderne kunst, som i sig selv er et kunstværk med den meget specielle byggestil. Rør, ledninger, elevatorer og så videre er monteret uden på bygningen for at give bedre plads indeni. Trods den store skepsis, da bygningen blev opført i 1977, er det meget besøgt. Ud over at være museum for moderne kunst ligger der i bygningen også et populært bibliotek, en boghandel, en biograf og på toppen en terrasse med panoramaudsigt over byen.

  Monets Have i Giverny

  Kunstneren levede fra 1840 til 1926 og blev verdensberømt for sine malerier. Hans store passion var haver og farver, og det omsatte han til kunstværker. Besøg hans hus og have, hvor han boede i 43 år og som stadig står som i hans levetid, og se, hvor han fandt inspirationen.


 • Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Kajak- og kanosejlads
  Paris byder på flere outdooraktiviteter, herunder kano og kajak, hvilket er en smuk oplevelse i det franske landskab, og det er samtidig en aktivitet, de fleste kan være med på.

  BOLDSPIL

  Stade de France
  Frankrigs nationalstadion har plads til over 81.000 tilskuere og er placeret lidt nord for Paris. Gå med guiden i fodboldstjernes fodspor; gå på plænen, træd ned i omklædningsrummet, bevæg jer gennem spillertunnellen. Afslut den guidede tur med et besøg i udstillingen om de vigtigste perioder i stadionets historie; opbygningen af det, vedligeholdelse, billeder og genstande med kendte fodboldstjernes autografer med mere.

  Parc de Princes stadion
  Dette stadion var hjemmebane for det franske fodboldlandshold, indtil Stade de France blev bygget og overtog æren i 1998. Også her kan man få en guidet tur rundt på stadionet, ned i omklædningsrummet og andre interessante steder.

  E-SPORT

  Paris Gaming School
  Besøg Paris gaming School, som er et træningscenter, der specialiserer sig i kommunikation, ledelse og eventproduktion indenfor i sær e-sport. Skolens trænere er tidligere professionelle e-sportspillere , og de ønsker at uddanne eleverne til meget mere end 'bare' spillere, herunder bl.a. arrangører og journalister idnenfor emnet. 

  E-sportsstadion
  Tag e-sportslinjen med til E-sport Stadium, der er et gaming center med mulighed for at leje et gaming rum til 5-10 personer pr. rum. 

  GASTRONOMI

  Mød en ernæringsvejleder
  Mød en ernæringsvejleder og få ny inspiration til kost og sundhedsvaner samt viden om ernæring.

  Diverse madlavningskurser
  Vælg mellem og deltag i forskellige madlavningskurser. Saml inspiration og forbedrer egne madlavningsevner.

  Smag på Frankrig
  Frankrig er især kendt for sine vine og oste, og derfor er det en stor gastronomisk oplevelse af komme rundt i Paris og smage på forskellige vine, øl og oste.

  HISTORIE

  Chateau de Bois de Guèdelon
  Chateau de Bois de Guèdelon skal ende med at være en rekonstruktion af en middelalderborg fra 1200-tallet. Borgen opføres udelukkende ved brug af de materialer og teknikker, der var kendte tilbage i middelalderen og forventes færdig i 2020'erne. 

  Den sønderjyske soldaterkirkegård
  Den sønderjyske Soldaterkirkegård ligger i Braine og her ligger 79 faldende sønderjyder fra 1. Verdenskrig. I 1924 ønskede foreningen Sønderjyske Soldatergrave at overflytte og samle de faldende dansksindede soldater, hvorfor de oprettede denne kirkegård, der i dag fungerer som mindemærke. Besøg den danske kirkegård mens I mindes de faldne danske soldater.

  Mange muligheder for museumsbesøg
  I Paris ligger flere velkendte muséer, som blandt andre Versailles, Arenes de Lutece, Invalides (Napoleons grav) og selvføgelig det verdenskendte Louvre. De indeholder alle en del af den franske historie, og der er meget viden at hente foruden interessante historiske udstillinger m.v.

  Alésia: Kampene mellem Vercingétorix og Caesar
  Tag til Alésia og se, med egne øjne, det historiske sted, hvor kampene mellem Vercingétorix og Cæsar fandt sted 52 f.Kr. 

  KUNST, HÅNDVÆRK OG DESIGN

  Cité de la Mode et du Design
  Besøg den smukke bygning Cité de la Mode et du design også kendt som City of Fashion and Design og oplev et kulturcenter med alt godt indenfor design. Et oplagt sted for håndværk-, kunst- og/eller designlinjen. 

  Besøg et modehus
  Besøg et af de mange modehuse i Paris, hvor programmet indeholder en rundvisning på modehuset, et foredrag om modehuset og designerens hsitorie og karriere, efterfulgt af workshops. 

  Mød en arkitekt
  Mød en arkitek, der guider jer rundt i Paris og viser jer byen fra en ny vinkel med fokus på det arkitektoniske og historiske i de mange smukke bygningsværker.

  Rodin Museet
  Rodin Museet åbnede i 1919 og er dedikeret til den franske billedhugger, Auguste Rodin. Udover selve bygning, Biron-Palæet, hvori værkerne har hjemme, og hvor Rodin boede i en periode, så er Rodins gamle hjem også en del af museet.

  MEDIE, FOTO OG JOURNALISTIK

  Mød en filmproducer
  Mød en filmproducer og få viden, inspiration og råd fra en professionel i denne branche.

  Mød en journalist
  Mød en journalist og få en masse viden fra én, der har erfaring på området og branchen. Modtag råd samt tips og tricks til at forbedre elevernes skrivekunstakber mv. og samtidig forberede dem på de udfordringer der medfølger i branchen. 

  Besøg et kommunikationsfirma
  Tag på besøg i et kommunikationsfirma. Oplev, hvordan dette fungerer i Frankrig og få inspiration til egne fremtidige opgaver.

  Besøg filmstudierne Cité du Cinéma i Saint Denis
  Tag på besøg i filmstudierne Cité du Cinéma, og oplev et filmstudie 'behind the scenes'.

  Besøg en avis
  Tag på besøg på en avis og se og oplev, hvordan en fransk avis udfører deres arbejde og få dermed inspiration til evt. nye metoder at gribe en opgave an på. 

  MUSIK, TEATER OG SCENEKUST

  Opera Garnier
  Besøg den storslående opera, Garnier, som med sine mange smukke udsmykninger i monumental nybarok stil, er et syn og en oplevelse i sig selv.

  Madeleine kirken
  Madeleine-kirken blev konstrueret på Napoleons befaling, men da Napoleon faldt, blev det vedtaget af det franske tyre, at bygningen skulle anvendes som kirke. Oplev en storslået koncert i denne katolske kirke, hvor flere kendte komponister også ligger begravet, herunder Frédéric Chopin.

  Paris' Philharmony
  Når det kommer til musik og scenekunst, er Philharmonie de Paris og Cité de la Musique helt optimale som besøgssteder. Philharmonie de Paris består af flere koncerthaller, udstillingsrum og øvelokaler, og Cité de la Musique, på dansk Musikkens by, huser flere institutioner, som alle er dedikeret til musikken. 

  NATURFAG, SCIENCE OG FYSIK

  La Villette
  LaVillette er den største park i Paris, og den indeholder store grønne områder og flere moderne bygninger, som i dag tilbyder mange tilbud med videnskabelige og kunstneriske præg for de besøgende, herunder film i det fri.

  Iværksætter
  Mød en iværksætter og få ny inspiration og viden.

  RELIGION

  MEP Paris Foreign Missions Society
  Besøg den romersk-katolske missionærorganisation og oplev, hvordan organisationen arbejder og fungerer til daglig.

  College Bernadins
  Collège des Bernardins ligger entralt i Paris' Latinerkvarter og er en kirke fra det 13. århundrede. Kirken indeholder en bl.a. en katolsk skole, et center for research og danner ofte rammerne om koncerter, filmforestillinger og meget mere. 

  Møde med en præst eller pastor
  Mød en præst eller pastor og få indblik i livet som præst og de ting, der ligger bag

  Diverse kirker
  Paris indeholder flere kendte kirker, herunder Notre Dame, Sainte Chapelle, Saint Germains des prés m.fl., så tag rundt i Paris og besøg én eller flere af de mange smukke kirker, som storbyen byder på.

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på skolerejse til Paris
  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 1.495,-


  Prisen inkluderer

  • Transport i langtursbus med vippesæder, dvd, køl og kaffemaskine mm.
  • 2 overnatninger på hostel
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad
  • Bidrag til rejsegarantifonden


  Prisen inkluderer ikke

  • Enkelt- og dobbeltværelser
  • Forplejning ud over morgenmad
  • Guider og aktiviteter
  • Forsikringer


  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Rejseforsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikringen’ dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  Skole og  ungdomsrejseforsikringen’ forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid. 

   

  Få tilbud
 • Indkvartering

  I Paris kan I vælge mellem indkvartering på hotel eller på hostel.

  Gammel kontorbygning lavet om til spændende hostel
  En ombygget gammel kontorbygning i det 10. arrondissement skaber rammerne for et spændende hostel, der tilbyder dobbeltværelser, 4-sengs værelser og sovesale med op til 10 senge i hver. Moderne opholdsrum og værelser, tagterrasse og mulighed for at tilkøbe morgenmad er nogle af de faciliteter, der tilbydes på stedet.

  Stort hotel i gåafstand til metroen
  Stort hotel i den nordlige del af Paris med over 450 velindrettede værelser. Værelserne findes i tre forskellige størrelser (med dobbeltseng, to enkeltsenge eller med en dobbeltseng og en enkeltseng) alle med gratis WIFI og fjernsyn. Hotellet er beliggende i gåafstand til metroen, som tager jer direkte ind til centrum i løbet af kort tid.

  Ovenstående indkvarteringsmuligheder er bare et udpluk af, hvad vi kan tilbyde i Paris.


Kort


Vis Skolerejse - Paris på et større kort
England

Skolerejse til London

Fra kr. 1.895 Læs mere
Irland

Skolerejse til Dublin

Fra kr. 2.195 Læs mere
Italien

Skolerejse til Toscana - adventure

Fra kr. 1.660 Læs mere
Italien

Skolerejse til Rom

Fra kr. 2.495 Læs mere
Sverige

Skolerejse til Sälen

Fra kr. 1.355 Læs mere
Polen

Skolerejse til Krakow / Pieniny

Fra kr. 1.425 Læs mere

Medlem

Top