Studierejse til Amsterdam

Rejsebeskrivelse

Amsterdam er en lille hovedstad med kun 800.000 indbyggere, men man skal ikke lade sig snyde af dens lille indbyggertal, for byen byder på et væld af oplevelser til en studietur. Byen er berømt for sin store rummelighed over for politiske, seksuelle og etniske forskelligheder, ligesom den er kendt for legaliseringen af hash. Byen er fuld af snoede, hyggelige kanaler som Herengracht, Keizersgracht og Prinsengracht, og der er mere end 1000 broer.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Dag 1
  Afgang fra Danmark efter aftensmad

  Dag 2
  Ankomst til Amsterdam først på formiddagen
  Kanalrundfart eller guidet cykeltur
  Indtjekning på valgte indkvarteringssted
  Amsterdam Underground

  Dag 3
  Morgenmad
  World of Ajax
  NEMO Science museum

  Dag 4
  Morgenmad
  Tjek ud – pakning af bus
  Rijks Museum og/eller Van Gogh Museum
  Anne Franks Hus
  Eget program/shopping
  Kl. 22.00  Afgang Amsterdam

  Dag 5
  Ankomst til Danmark om formiddagen
   

  Studietur til Amsterdam - Holland - Unitas Rejser

  Studietur til Amsterdam - Holland - Unitas Rejser

  Studietur til Amsterdam - Holland - Unitas Rejser


  Studietur til Amsterdam - Holland - Unitas Rejser

  Studietur til Amsterdam - Holland - Unitas Rejser

  Studietur til Amsterdam - Holland - Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Flora Holland
  Hollands største blomsterauktion, og få en fornemmelse af hvordan logistikken fungere når blomster i tusindvis kommer gennem auktionen, inden de bringes ud til hele Europa.

  Red Light Tour
  Spændende og information rundtur i byens berømte Red Light District med lokal guide, der fortæller om området historie og betydning for byen, både førhen og nu. Rundturen finder sted om eftermiddagen.

  World of Ajax 
  Kom med bag kulissen på Amsterdam ArenA, hvor fodboldklubben Ajax Amsterdam til dagligt spiller sine kampe. Turen bringer jer både en tur rundt på stadion, i omklædningsrummene og gennem Ajax Museum.

  NVVE - Dutch Voluntary Euthanasia Society
  NVVE leverer information, konsultation og uddannelse om dødshjælp og assisteret selvmord i Holland. NVVE lobbyer, støtter og letter forskning og andre initiativer relateret til den selvvalgte død. Deres motto er: ”Et værdigt liv fortjener en værdig død”. Som studerende følger man et foredrag om NVVE, dødshjælp og loven i Holland.

  Kanalrundfart
  Se en stor del af Amsterdam fra vandsiden på kun 1 time.

  NEMO Science museum
  Her kan man som studerende udføre alle slags test, hvor alt er interaktivt.
  Vil du vide, hvordan alt går i et kemilaboratorium? Hvordan fungerer universet? Lær dette at kende på dette spændende museum.

  Guidet cykeltur rundt i Amsterdam
  Halvanden times guidet rundtur i Amsterdam, som bringer jeg fordi mange af byens berømte seværdigheder. Undervejs bliver der gjort stop, så I får tid til at opleve byens liv.

  Anne Franks Hus 
  Langs de mange kanaler fra 1600-tallet, som snor sig i Amsterdam, ligger der smukke og hyggelige kanalhuse. Giv dig tid til at gå og nyde stemningen og synet langs kanalerne. Nogle af de gamle kanalhuse er også lavet til museum. Det nok mest berømte af slagsen er huset, hvor den jødiske pige Anne Frank boede med sin familie. Omkring en million turister fra hele verden besøger hvert år Anne Franks Hus. Familien Frank er den berømte jødiske familie, som måtte skjule sig i baghuset for Gestapo under Anden Verdenskrig.

  Museer 
  Van Gogh-museet er et besøg værd og giver indblik i den hollandske maler Vincent Van Goghs omfangsrige produktion. Han er kendt for at være kunstneren, der skar sit eget øre af. Præstesønnen (1853-1890) fik allerede i drengeårene smag for billedkunsten. I årene 1886-87 opholdt han sig sammen med broderen Theo Van Gogh i Paris og helligede sig kunsten. Han er særligt kendt for sin impressionistiske malerstil og var en forløber for den senere ekspressionisme. I sin levetid var populariteten så som så, og han solgte kun et enkelt maleri, før sin død i 1890.  Han skød sig selv på en mark og døde som kun 37-årig. På museet kan man følge hans udvikling som kunstner, ligesom der er malerier af de kunstnere, han lod sig inspirere af.

  På Rijksmuseum, der er Amsterdams nationalmuseum, er der billeder af den anden verdenskendte hollandske maler Rembrandt (1606-1669). Han blev en populær portrætmaler i Amsterdam, og det er da også for portrætmalerierne, han i dag særligt er beundret. Også bibelske motiver er blandt nogle af hans mest skattede værker. Hans måske mest kendte værk, Nattevagten, kan blandt mange andre opleves på Rijksmuseum.

  Udenfor Amsterdam:

  Madurodam (Haag)
  Hvad gør det lille land Holland så stort? Madurodam viser, hvordan Holland er vokset fra vores gamle byer til det land, vi ser i dag: karakteristisk, frit og excentrisk. Du kan stadig se sporene efter denne udvikling i bygninger, firkanter og gader, hver med deres egen historie.

  Den International Domstol (Haag)
  Besøg Den International Domstol i Fredspaladset i Haag. Domstolen har til opgave at sørge for, at internationale love bliver overholdt. 
  Besøget skal bestilles i meget god tid inden ankomst.

  EIC Main Port (Rotterdam) 
  Besøg en af de mange virksomheder, der er beliggende i hovedhavnen i Rotterdam. De fleste af dem kan placeres i kategorierne: industriel og omladning - men selvfølgelig kan man også finde et par olieselskaber i havnen

  Spido (Rotterdam) 
  En havnestur gennem Europas største havn. Blandt den travle trafik fra søgående og indlandsskibe er denne rejse en speciel rejse gennem en af de største havne i verden. Du kan se Rotterdams imponerende skyline med dens imponerende bygninger glide forbi og derefter få en unik udsigt over havne skibsværfter, dokke og den hypermoderne omskibning af tusinder af containere. Sidst men ikke mindst afsluttes turen med udsigt til dampskibet 'Rotterdam', det tidligere krydstogtskib fra rederiet Holland America Line. 

 • Linjefag

  BOLDSPORT

  Rundvisning på Johann Cruijff Arena
  Besøg og få en rundsvisning på Johann Cruijff Arena, der til daglig er hjemmebane for fodboldklubben Ajax Amsterdam, som blandt andre danske Christian Eriksen har spillet for.

  HISTORIE

  Anne Franks hus
  Langs de mange kanaler fra 1600-tallet, som snor sig i Amsterdam, ligger der smukke og hyggelige kanalhuse. Giv dig tid til at gå og nyde stemningen og synet langs kanalerne. Nogle af de gamle kanalhuse er også lavet til museum. Det nok mest berømte af slagsen er huset, hvor den jødiske pige Anne Frank boede med sin familie. Omkring en million turister fra hele verden besøger hvert år Anne Franks Hus. Familien Frank er den berømte jødiske familie, som måtte skjule sig i baghuset for Gestapo under Anden Verdenskrig. I 1944 lykkedes det imidlertid Gestapo at fange familien, som alle blev sendt i kz-lejr i Auschwitz. Kun faderen Otto Frank overlevede. I tiden under jorden skrev Anne Frank dagbog, og den er siden blevet verdensberømt og oversat til utallige sprog. På museet er det muligt at komme rundt i alle de rum, hvor familien gemte sig, men beregn tid til at stå i kø, hvis ikke I bestiller indgangsbilletter hjemmefra.

  KUNST, DESIGN OG HÅNDVÆRK

  Van Gogh museet
  Van Gogh-museet er et besøg værd og giver indblik i den hollandske maler Vincent Van Goghs omfangsrige produktion. Han er kendt for at være kunstneren, der skar sit eget øre af. Præstesønnen (1853-1890) fik allerede i drengeårene smag for billedkunsten. I årene 1886-87 opholdt han sig sammen med broderen Theo Van Gogh i Paris og helligede sig kunsten. Han er særligt kendt for sin impressionistiske malerstil og var en forløber for den senere ekspressionisme. I sin levetid var populariteten så som så, og han solgte kun et enkelt maleri, før sin død i 1890.  Han skød sig selv på en mark og døde som kun 37-årig. På museet kan man følge hans udvikling som kunstner, ligesom der er malerier af de kunstnere, han lod sig inspirere af.

  SOCIAL ANSVARLIGHED

  Amsterdam Underground
  En anderledes guidet tur rundt i Amsterdams gader, der gennemføres af tidligere hjemløse personer, der forklare hvordan de har klaret hverdagen på gaden.

  Byg dæmninger 
  Vær med til at bygge dæmninger, der skal bruges som beskyttelse mod klimaforandringer og gøre byen mere bæredygtig.

   

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

  Priseksempel på en studietur til Amsterdam
  Pr. person fra kr. 1.185,-


  Prisen inkluderer

  •   Transport i langtursbus med vippesæder, dvd, køl og kaffemaskine mm. 
  •   Bussen er til rådighed under opholdet efter aftale
  •   2 nætter på hostel i flersengsværelser
  •   2 x morgenmad
  •   Bidrag til Rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke

  •   Enkelt og dobbeltværelser
  •   Forplejning udover morgenmad
  •   Udflugter og entreer
  •   Forsikringer


  Rejseforsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikringen dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.


  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  Skole og  ungdomsrejseforsikringen forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid. 

  Få tilbud
 • Indkvartering

  I Amsterdam findes der masser af muligheder for indkvartering, på både hostels samt hoteller. Der er mulighed at bo i alt fra enkeltværelser, dobbeltværelser til flersengsværelser med 6-8-10 personer pr. værelse. Placeringen af indkvarteringen kan fastsættes, så der tages forbehold for både budget, ønsket placering samt værelsesstørrelser.

Kort

Medlem

Top