Skolerejse til Toscana - adventure

Af Unitas Rejser

Rejsebeskrivelse

Det smukke toscanske landskab danner rammen omkring skolerejsen til Toscana. Lad turen gå til området, hvor I møder behageligt klima, skøn natur og muligheden for mange spændende og udfordrende aktiviteter.

Læs, hvad Nykøbing Katedralskole siger om deres skolerejse til Toscana

Ønsker I at vende hjem fra skolerejsen i Toscana med actionoplevelser i rygsækken? Så prøv blandt andet canyoning som er en grænseoverskridende vandre-/klatretur i vandløb og vandfald i bjergene iført våddragt og sikkerhedsudstyr, tag på huleklatring i de underjordiske huler eller på mountainbike i varieret terræn.

I har også mulighed for at være kulturelle og historiske i byerne Firenze, Lucca og Pisa, som alle kan besøges på en dagstur med bus, eller Rom som I med højhastighedstog også har mulighed for at besøge på en enkelt dag. Derudover rummer skolerejsen til Toscana muligheder som besøg på Lamborghini-fabrikken, gå i Leonardo da Vincis fodspor, deltag i et pizzakursus eller se hvordan man dyrker og producerer olivenolie.

Indkvartering på skolerejsen sker enten på hotel i den hyggelige, historiske by Montecatini Terme eller i mobilhomes på campingpladser. Alle steder ligger godt placeret i forhold til aktive ture i bjergene eller besøg i Firenze, Lucca eller Pisa.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

Se også: Studietur til Firenze fra kr. 2.595,- 

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Toscana KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

  Dag 1
  Kl. 08.00   Bussen ankommer til skolen
  Kl. 09.00   Afgang fra skolen

  Dag 2
  Kl. 09.00   Ankomst til Toscana
  Indkvartering og vandring i området

  Dag 3
  Valg af aktiviteter:

  •  Huleklatring
  •  Klippeklatring
  •  Ridning
  •  Mountainbike
  •  Flod og bjergvandring


  Dag 4
  Udflugt til olivengård og Firenze

  Dag 5
  Da Vinci museet
  Derefter udflugt til Pisa eller Lucca

  Dag 6
  Kl. 12.00   Afgang fra Toscana

  Dag 7
  Ankomst til skolen

  Hulevandring i Toscana. Italien. Unitas Rejser

  Mountainbike i de toscanske bjerge. Italien. Unitas Rejser

  Klatring i Toscanas lune klima. Italien. Unitas Rejser

  Canoying i Toscana. Italien. Unitas Rejser

  Canoying oplevelser i Toscana. Italien. Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Canyoning
  Iført våddragt, hjelm og andet sikkerhedsudstyr tager I på vandretur med guide i de toscanske bjerge. Undervejs møder I udfordringer i form af bjergvægge, mindre vandfald og kløfter som I klarer jer igennem ved rappelling, rutsjeture, udspring mm. Her går morskab og udfordringer hånd i hånd.
  Varighed: 3-4 timer

  Mountainbike
  Guidet tur i varieret terræn. Sværhedsgrad tilpasses gruppen og er typisk i grupper på 16-20 personer.
  Varighed: 4-5 timer

  Huleklatring
  Forskellige klatreture i huler, hvor I med guide, hjelm med lygte og våddragt bevæger jeg op, ned, over, under og igennem gange i underjordiske huler. Guiden har reb og andet udstyr med til at klare udfordringerne på vejen.

  Coasteering
  Med sikkerhedsudstyr og våddragt klatrer og kravler I på klippevægge langs kysten i Toscana. For dem der tør er det muligt også at lave udspring fra klipperne og ud i havet. Turen er selvfølgelig med guide, som kender området.

  Trekking
  Toscana er blandt andet kendt for sin særprægede og smukke natur. Med en trekkingtur kommer I tæt på naturen med guider, som selv har passion for den. Det findes forskellige ture i både bjerge, bakket terræn og ved søer. 
  Varighed: ca. 4 timer

  Klippeklatring
  Guiden tager en gruppe på cirka 16-20 personer med i bjergene, hvor I udstyret med hjelm og reb klatrer på bjerg- og klippesider. I lærer teknikker og prøver grænser af. 
  Varighed: 3-4 timer

  Adventureparks
  Vandrer på platforme, rebstiger, svævebaner osv. oppe i træerne. Der er tre forskellige ruter; blå er let, grøn er middel, og rød er svær. Parken ligger oppe i bjergene, og man kommer dertil ved at tage en svævebane. Uden for Firenze ligger en lignende park med samme type aktivitet oppe mellem træerne. Træn balancen, udfordre højdeskrækken og ha’ det bare sjovt!

  •••

  Kulturelt

  Lamborghinifabrik
  Besøg fabrikken, der står bag produktionen af det verdenskendte bilmærke, Lamborghini, og få deltag i en rundvisning, der giver indblik i Lamborghinis baggrund, historie samt den nuværende produktion.

  Pizza-kursus
  Man kan næsten ikke sige Italien uden også at nævne pizza. Tag på pizzakursus i Toscana og lær at lave en ægte italiensk pizza, som man får dem på landets restauranter. 

  Olivengård/-mølle
  Når I besøger olivengården, får I med rundvisning at se, hvordan man dyrker og laver olivenolie. Bagefter er der smagsprøver på forskellige olier og buffet med toscanske specialiteter.

  Vinci
  Gå i Leonardo da Vincis fodspor og se huset, hvor han blev født. Udforsk stederne hvor han og hans familie har opholdt sig og besøg museet Museo Leonardiano.

  Besøg en by
  Toscana ligger placeret mellem Firenze, Pisa og Lucca og ikke længere væk end at I kan tage en dagstur med bus dertil. Med højhastighedstog er det også muligt at tage en dagstur til Rom. Alle byer byder hver især på mange historiske og kulturelle seværdigheder, hvis I trænger til en pause fra aktiviteterne.

  Vinbesøg, madlavningskurser mv.
  Kontakt os og hør hvilke muligheder, der er.

  Termalbad
  Få en skøn wellness-oplevelse i et af de mange termalbade, der findes i Toscana.

 • Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Outdooraktiviteter
  Toscana byder på mange outdoor- og adventureaktiviteter, hvor eleverne kan få pulsen op, udfordre sig selv og sine grænser, men det sker på det niveau, der passer til den enkelte. I Toscana er udvalget blandt andet på cayoning, caving, mountainbike, hiking, stand up paddleboard og coasteering.

  GASTRONOMI

  Besøg en oliven- eller vingård
  Besøg en af Italiens mange oliven- og/eller vingårde, lokaliseret i Toscana, og få et indblik i de forskellige processer samt fremgangsmåder samtidig med, at I nyder smagsprøverne derfra.

  Pizzakursus
  Man kan næsten ikke sige Italien uden også at nævne pizza. Tag på pizzakursus i Toscana og lær at lave en ægte italiensk pizza, som man får dem på landets restauranter. 

  Farmstay
  Roser i Toscana – besøg en rosenfarm og få mulighed for at samle kronbladene til at forberede velsmagende syltetøj eller meget søde sirupper. Du lærer, hvordan du gør dette, så du kan få et indblik i Toscanas traditioner. Afslutningsvis er der smagsprøver og I får en lille souvenir med hjem. Varighed mellem 20 min og 4 timer. Muligt from april til oktober.

  Besøg på krydderifarm med rundvisning og oplæg om historie, oprindelse og brug af urter. Der er mulighed for smagning eller høstning for at forberede ekstrakter eller olier sammen. Til slut får I en lille souvenir til at tage med hjem. Muligt fra april til oktober.

  NATURVIDENSKAB, SCIENCE OG FYSIK

  Lamborghinifabrik
  Besøg fabrikken, der står bag produktionen af det verdenskendte bilmærke, Lamborghini, og få deltag i en rundvisning, der giver indblik i Lamborghinis baggrund, historie samt den nuværende produktion.

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på skolerejse til Toscana

  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 1.660,-

  Prisen inkluderer

  •   Transport  t/r 
  •   3 x overnatning i Mobile Homes
  •   Bidrag til Rejsegarantifonden

   Prisen inkluderer ikke

  •   Forplejning
  •   Aktiviteter
  •   Forsikring (skole-/ungdomsrejseforsikring)

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Rejseforsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikringen dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  Skole og  ungdomsrejseforsikringen forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid. 

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Hoteller i Montecatini Terme
  Indkvartering på hyggelige familiedrevede hoteller i Montecatini Terme, cirka 45 kilometer nordvest for Firenze i bjergene. Byen er omgivet af olivenlunde og det karakteristiske toscanske, bakkede landskab.

  Skolerejse til Toscana. Indkvartering på hotel. Unitas Rejser

  Skolerejse til Toscana. Indkvartering på hotel. Unitas Rejser

  Skolerejse til Toscana. Indkvartering på hotel. Unitas Rejser

  Skolerejse til Toscana. Indkvartering på hotel. Unitas Rejser

  Skolerejse til Toscana. Indkvartering på hotel. Unitas Rejser

  Veludstyrede mobilhomes
  Vi samarbejder med flere campingpladser, hvor I bor i veludstyrede mobilhomes fx med plads til fire-fem personer, køkken, toilet/bad og aircondition. Pladserne ligger i området ved byen Montopoli. På en af pladserne er der fx faciliteter som fællesrum, volley, fodbold, bordtennis og udendørs swimmingpool samt pizzeria og minimarked.

  Skolerejse til Toscana. Indkvartering i Mobil Homes. Unitas Rejser

  Indkvartering på campingplads på skolerejsen til Toscana. Unitas Rejser

Kort


Vis Toscana på et større kort
Tjekkiet

Skolerejse til Spindl - adventure

Fra kr. 1.555 Læs mere
Sverige

Skolerejse til Sälen

Fra kr. 1.355 Læs mere
Tyskland

Skolerejse til Winterberg - adventure

Fra kr. 1.595 Læs mere
Italien

Skolerejse til Firenze

Fra kr. 1.655 Læs mere
Italien

Studietur til Lombardiet

Fra kr. 1.545 Læs mere
England

Skolerejse til London

Fra kr. 1.895 Læs mere

Medlem

Top