Skolerejse til Norge - Adventure

Af Unitas Rejser

Rejsebeskrivelse

Dejlige Vrådal er ikke kun et veludstyret skicenter til vinteraktiviteter. Her bydes der udenfor skisæsonen på et spændende udvalg af aktiviteter til en aktiv skolerejse eller spejdertur.

Blot få timers kørsel fra Langesund er I fremme, hvor alt lige fra kanosejlads, fjeldvandring, fisketure og klatring venter jer. Med erfarne guider og moderne udstyr, er I som ungdomsgruppe sikre på mange timers sjov og udfordring i smukke omgivelser, uanset om I sejler, klatrer eller er på tur i fjeldene.

Alle aktiviteterne udarbejdes og gennemføres i samarbejde med lokalkendte guider og instruktører, som har stor erfaring i området og med de forskellige aktiviteter og sikkerheden.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse eller spejdertur til Vrådal kan se ud. 

  Dag 1
  Kl. 08.00: Seneste mødetid ved færgen i Hirtshals
  Kl. 09.00: Afgang med færge
  Kl. 13.30: Ankomst til Langesund
  Kl. 14.00: Afgang med bus fra Langesund
  Kl. 16.30: Ankomst til Vrådal og indkvartering

  ”Kend dit område tur” i og omkring Vrådal. Oplev den lokale fauna og dyrelivet sammen med lokal instruktør. På turen vil grundreglerne for pakning af rygsæk og almindelige regler for ”fjeldlivet” blive diskuteret. 

  Dag 2
  Heldags-vandretur med guide til Roholtfjell, som topper knapt 1.100 meter over havet. Før og under turen vil der være mulighed for at omsætte teori til praksis fra gårsdagens ”kend dit område tur”.  Undervejs demonstreres også praktisk brug af kort og kompas i fjeldområde. Turens varighed  er ca. 8 timer.

  Dag 3
  Klatring og rappelling fra Skandinavians højeste fritstående klatretårn. Efter en indledende sikkerhedsundervisning, er det på tide og prøve kræfter med klatretårnet, der byder på forskellige sværhedsgrader med udfordringer for både nybegyndere og øvede.  Varighed ca. 4 timer. Resten af dagen til fri disposition.

  Dag 4
  Kanotur på Nisser. Dagen starter med en kort introduktion omkring kanosejlads og sikkerhed hvorefter man selv sejler ud på en knap 6 timers tur på Nisser. 

  Dag 5
  Kl. 10.00: Udtjekning fra hytter
  Kl. 10.45: Afgang fra Vrådal
  Kl. 13.30: Ankomst til Langesund
  Kl. 14.30: Afgang med færge mod Hirtshals
  Kl. 19.00: Ankomst til Hirtshals

  Vrådal - Norge - Unitas Rejser

  Vrådal - Norge - Unitas Rejser

  Vrådal - Norge - Unitas Rejser

  Vrådal - Norge - Unitas Rejser

  Vrådal - Norge - Unitas Rejser

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på skolerejse eller spejdertur til Vrådal
  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 1.585,-

  Prisen inkluderer
  • Færge Hirtshals – Langesund t/r
  • Bustransport Langesund - Vrådal t/r
  • 4 overnatninger i flersengshytter
  • Aktiviteter som beskrevet i program
  • Guidet til at gennemføre beskrevet program
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke
  • Øvrige aktiviteter
  • Forsikringer
  • Forplejning

  Rejseforsikring
  ’Skole og ungdomsrejseforsikringen’ dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  ’Skole og ungdomsrejseforsikringen’ forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid.
  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvartering i lejligheder med plads til 4-8 personer. Lejlighederne er indrettet med eget bad og toilet samt køkkenfaciliteter, hvorfor det er muligt selv at stå for madlavning. Opholdet er inkl. sengelinned og håndklæder.
  Medbragt mad kan tilberederes både i lejlighederne egne køkkener, men der er også mulighed at få adgang til området storkøkken, hvis der ønskes samlet tilberedning af forplejningen.

  Vrådal - Norge - Unitas Rejser
  Vrådal - Norge - Unitas Rejser

Kort

Malta

Skolerejse til Malta - Adventure

Fra kr. 2.995 Læs mere
Polen

Skolerejse til Krakow / Pieniny

Fra kr. 1.425 Læs mere
Tjekkiet

Skolerejse til Spindl - adventure

Fra kr. 1.555 Læs mere

Medlem

Top