Studietur til Barcelona

Rejsebeskrivelse

Rejs til Barcelona på studierejse og oplev en af verdens smukkeste byer – arkitektonisk og kulturelt. I Barcelona bevæger I jer ud på en sansefuld rejse med madmarkeder, tapas i lange baner og små gader, som åbner sig til store pladser med prægtige bygningsværker. Barcelona rummer en fantastisk historie, og I har det største tag-selv-bord af oplevelser og indtryk foran jer, uanset hvilket tema studierejsen har. 

Oplev alt fra kunstmuseer, bemærkelsesværdige bygninger, som Sagrada Familia til en guidet tur på Barcelonas fodboldstadion, en tur med svævebane til bjerget, Montjuic, eller de lækre strande et stenkast fra centrum.

Den catalonske arkitekt Antoni Gaudi har sat sit tydelige præg på Barcelona med sin helt egen og specielle stil. Fascinerende bygningsværker tårner op flere steder i byen og vidner om en nytænkende kunstner – især når man tager i betragtning, at bygningerne blev lavet i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. På studieturen til Barcelona er det et must at stifte bekendtskab med Gaudis værker. 

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser du hvordan to forskellige programmer for en studierejse til Barcelona kan se ud - det ene med bus og den anden med fly, bemærk afrejse- og hjemrejsedag. Her er blot tale om forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

  Program med bus

  Dag 1
  Kl. 07.00   Bussen ankommer til skolen
  Kl. 08.00   Afgang fra skolen

  Dag 2
  Ankomst Barcelona

  • Rundtur med hop on/hop off bus
  • Park Güell
  • Camp Nou
  • Det olympiske område på Montjuic
  • Montjuic-slottet
  • Stå af Colombus monumentet og slap af på havnen eller Ramblaen

  Tjek ind på Hostel

  Dag 3
  Morgenmad på hostellet

  • Formiddag: udflugt til Monserrat
  • Eftermiddag: Adventure-park eller bådtur


  Dag 4
  Morgenmad
  Tjek ud og pakning af bus.

  • La Boqueria fødevaremarked
  • Sagrada Familia
  • Shopping eller strand

  Afgang mod Danmark

  Dag 5
  Kl. 20.00   Forventet hjemkomst til skolen

  Program med fly

  Dag 1
  Afrejse fra Danmark ank. eftermiddag i Barcelona
  Tjek ind på Hostel

  • Gåtur på Ramblaen 

  Dag 2

  • Rundtur med hop on/hop off bus
  • Park Güell
  • Camp Nou
  • Det olympiske område på Montjuic
  • Montjuic-slottet
  • Stå af Colombus monumentet og slap af på havnen eller Ramblaen

  Dag 3
  Morgenmad på hostellet

  • Formiddag: Udflugt til Monserrat
  • Eftermiddag: Adventure-park eller bådtur


  Dag 4
  Morgenmad

  • La Boqueria fødevaremarked
  • Sagrada Familia
  • Shopping eller strand

  Dag 5
  Formiddag: Tjek ud af hostel
  Hjemrejse til Danmark

  Parc Guell i Barcelona. Studierejse i Barcelona. Unitas Rejser

  Camp Nou Stadion. Studierejse til Barcelona. Unitas Rejser

  Gaudis særprægede arkitektur. Studierejse til Barcelona. Unitas Rejser

  Studierejse til Barcelona. Unitas Rejser

  Marked i Barcelona. Studietur til Barcelona. Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Bådtur
  Tag på en afslappende bådtur enten i havnen eller langs Barcelonas kyst. Der er forskellige ture og forskellige bådtyper.

  Gaudi
  Har man sagt Barcelona, har man også sagt Antoni Gaudi. Denne fantastiske arkitekt, der levede fra 1852 til 1926 har sat et kæmpe fingeraftryk på Barcelona. Lige fra parker til kirker og private hjem. Gaudi var anerkendt i sin egen tid, selv om hans bygninger var anderledes og særpræget, selv set med nutidens øjne. Mange rige familier bestilte ham til at tegne deres hjem ned i mindste detalje.

  Rigmanden, Eusebi Güell, er nok den mest kendte af Gaudis kunder. Han bestilte både sit private hjem (Palau Güell), en kirke (Crypt of the Colònia Güell) og en hel ny bydel (Parc Güell). Sidstnævnte var et forsøg på at lave en ”beskyttet” bydel for rige familier, hvor der var alle fornødenheder, så de ikke behøvedes at færdes blandt den fattige del af befolkningen. Det var dog kun de ydre rammer, der blev færdiggjort, og det er i dag en fantastisk park til glæde for lokale og turister. Alle tre bygningsværker kan besøges.

  Derudover er Katedralen Sagrada Familia (Den hellige familie) et absolut ”must” under Barcelona-besøget. Denne kæmpe kirke er stadig under opførelse, og det var her Gaudi tilbragte sine sidste dage på en feltseng, så han kunne bruge al sin tid på projektet.

  Vi anbefaler, at I tager omkring Gaudi Experience, hvor I tager på en 4D rejse gennem Gaudis kreative univers, hvilket giver jer en forståelse for, hvad der ligger bag Gaudis innovative arkitektur. 

  Rundtur med hop on/hop off bus
  En populær måde at lære byen at kende på er sightseeing med busserne, som kører i en bestemt rute, og som I kan springe på og af, som I ønsker.

  Barcelona by bike
  Oplev storbyen på den tohjulede. Der er mulighed for forskellige ture og ruter.

  FC Barcelona og Camp Nou Experience
  Besøg det store og kendte fodboldstadion Camp Nou, som er hjemmebane for det spanske fodboldhold FC Barcelona og har plads til næsten 100.000 tilskuere. Museet er et godt udgangspunkt for besøget, hvor man ved hjælp af flere interaktive displays, udstillinger med videre får indtrykket af, at FC Barcelona er mere end blot en klub. Besøg også kommentatorboksen og presserummet hvor spillerne og træner er skydeskive for journalisternes mange spørgsmål. Gå ind omklædningsrummet, løb gennem spillertunnellen og træd ind på grønsværen. 

  Afslutningsvis kan man besøge forretningen, der sælger alt hvad hjertet begærer af sportsudstyr, der kan relateres til klubben.

  Ramblaen og andre gader
  Som førstegangs besøgende i Barcelona bliver man let fascineret af Ramblaens menneskeliv. Og her er også hyggeligt, men de mest spændende gader er faktisk de små gader, der ligger mellem Ramblaen og Ciutadella Park. Mange af gaderne er gågader, og der er masser af små forretninger, pladser, caféer og restauranter. Og priserne er væsentlig under niveauet på Ramblaen, men pas på lommetyvene!

  Mercado de La Boqueria
  Midt på Ramblaen ligger fødevaremarkedet ”La Boqueria”. Sæt god tid af til at slentre rundt mellem de mange boder med lufttørret skinke, friske grøntsager, fisk, brød og alt hvad hjertet kan begære af lækkerier. Få evt. en forfriskning eller et mindre måltid ved en af caféerne og nyd den sydlandske stemning og duften af friske råvarer. Her er det bedst om formiddagen, hvor alle boder er åbne og har fået friske forsyninger.

  Museet om den catalonske historie
  Barcelona ligger i Catalonien, som er et område i det nordøstlige Spanien. På museet får I historien om Catalonien fra stenalderen og frem til i dag. Udstillingen er gjort meget interessant og lærerig ved brug af multimedier samt genstande fra gammel tid og kan således give et meget kulturelt input på skolerejsen. Der er både permanente og midlertidige udstillinger.

  Barceloneta
  Bydelen Barceloneta er halvøen, der lukker af for havneområdet for enden af Ramblaen og Colombuspladsen. Området består af en masse små gader, med ”lokalliv” og er på den ene side afgrænset af lystbådehavnen og på den anden side af Sant Sebastia stranden. Bare en kort gåtur fra Ramblaen er det muligt at svømme i middelhavet fra en hvid sandstrand. Du kan gå en tur fra den olympiske havn i den ene ende af stranden, og afslutte turen med at tage svævebanen henover havnen fra den anden. 

  Collserola-tårnet
  Tårnet blev bygget til OL Barcelona i 1992. På 10. etage er der et udkigspunkt, hvorfra man i godt vejr kan se op til 70 kilometer væk.

  Montjuic
  Tag svævebanen til toppen af bjerget og oplev bydelen, Montjuic, hvor den gamle borg Castell de Montjuic ligger. Fra den velbevarede borg er der en fantastisk udsigt over havneområdet, ikke mindst ligger hele containerhavnen til skue som en gigantisk arbejdende modeljernbane. Du bliver transporteret derop via tandbane og svævebane fra metrostationen Paral-lel. Fra borgen er der en hyggelig gåtur gennem et grønt område, som udgjorde det olympiske område i 1992. Blandt andet er det Olympiske museum et besøg værd, hvor man har mulighed for at sammenligne sig med Michael Jordan, Nadia Comaneci og Carl Lewis. Gåturen ender ved det imponerende palads ”Placa de les cascades” og pladsen ”Placa d’Espanya”.

  Poble Espanyol
  Til verdensudstillingen i 1929 blev denne lille by bygget. Den ligger på bjerget Montjoic, som er en bydel i Barcelona, og arkitekten Josep Puig i Cadafalch havde det mål at skabe et museum, hvor arkitektur, stil og kultur fra forskellige spanske lokationer blev repræsenteret. Det samlede areal udgør 42.000 m², hvor der i alt ligger 117 bygninger med gader, haver og pladser. Oplev udendørsmuseet og spansk arkitektur med en hyggelig gåtur gennem byens gader.

  Chokolademuseum
  Når I træder ind på museet, får I en billet - en chokoladebillet, som I kan spise og nyde, mens I går rundt og ser chokoladeudstillingen, hvor alt fra Disneyfigurer til flere af Gaudis bygningsværker er udførligt lavet med de mindste detaljer på plads. Derudover kan man få en guidet tur eller komme på forskellige workshops, hvor I eksempelvis leger chokoladeartister, laver jeres egne slikkepinde eller smager på den lækre chokolade.

  Udenfor Barcelona

  Salvador Dali
  Salvador Dali er verdensberømt for sine surrealistiske kunstværker, som for eksempel det sjove portræt af hans kone, Gala, med to lammekoteletter balancerende på skuldrene. På Dali-museet i byen Figueres, som ligger lidt nord for Barcelona, kan du opleve hans bemærkelsesværdige værker. Du vil eksempelvis blive overrasket af skulpturer, som ”Den regnende Cadillac”, som bærer på to passagerer i form af ormeædte lig, der lytter til klassisk musik i regnen. Det er bestemt et besøg værd for de kunstinteresserede.  Hvis du tør, kan du også besøge krypten, hvor Salvador Dalis balsamerede lig ligger.

  Montserrat
  Cirka 45 km. fra Barcelona, i de meget marcipan-formede smukke bjerge, ligger klostret Montserrat. Man kan komme til klostret med bus, til fods eller med svævebane, og kan være udgangspunkt for flere forskellige bjerg-vandreture. For de friske er der pilgrimsruten på 56 km. tilbage til Barcelona. På selve klostret, som består af mange bygninger, findes figuren ”Den sorte Madonna”, som ifølge legenden blev fundet i en bjerghule på stedet.

   

 • Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Adventurepark
  Der er også muligheder i Barcelona for de eventyrlystne. Overvind højdeskrækken og udfordr balancen, når I vandrer på torve, gangbroer, net og andre konstruktioner oppe i højderne. Der er forskellige niveauer alt efter, hvor modig eller øvet man er. Alt foregår under kyndig instruktion og gode sikkerhedsforhold. 

  BOLDSPORT

  Bliv trænet af FC Barcelonas trænere på Camp Nou
  Bliv trænet af FC Barcelonas dygtige trænere, i deres egne faciliteter, hvor storklubbens mange talenter til dagligt går deres gang. Få også en rundvisning på FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou, og hvis tidspunktet passer kan I se en hjemmekamp for FC Barcelona.  

  Rundvisning på Det olympiske stadion
  Få en rundvisning på det olympiske stadion i Barcelona, som dannede rammer for både boldspillene og svømmeaktiviteterne under OL i 1992

  DANS

  Flamenco workshop med mulighed for churrosworkshop
  Dansen med de andalusiske rødder sættes ofte i forbindelse med spanien, hvorfor det er en oplagt mulighed for danselinjen eller andre at lære den traditionelle dans.

  Dertil kommer muligheden for at tilvælge en churros workshop, hvor eleverne vil lære eller forsøge at lære at lave den spanske dessert, der i Danmark også kaldes for spanskrør.

  FITNESS

  Human Tower workshop
  Catalonien er kendt for sine imponerende og flere meter høje mennesketårne, som også er en stolt tradition. Deltag i workshoppen og få rystet eleverne sammen på en ny og anderledes måde.

  GASTRONOMI

  Bitemojo - "taste the universe"
  Prøv Bitemojo - taste the universe, en guidet tur rundt i Barcelona Gotiske kvarter, hvor I undervejs bl.a. får smagsprøver på tre loakle retter.  

  Besøg et chokoladeri
  Besøg chokoladeriet Escriba og få en rundvisning i en verden af søde sager.

  Lær at lave Paella
  Lær at lave den spanske Paella som landet er kendt for om som kan købes på næsten alle restauranter i Spanien. Udforsk og udfold elevernes gastronomiske evner og slut af med spisning. 

  HISTORIE

  El Born Centre de Cultura i Memoria
  Det arkæologiske sted byder på en masse historie, med udstillinger fra tre århundrede - alt sammen samlet et sted. 

  Refugi 307
  Under borgerkrigen i 1937 sendte den spanske diktator Franco sin hær på det første bombeattentat ud af 192 under borgerkrigen i Spanien. Befolkningen blev uvillige ofre for krigen og The Passive Defence Board blev sat på opgaven at redde folket. De første beskyttelsesrum blev bygget i kældre under huse og i metrostationer. Som attentaterne intensiveredes, begyndte befolkningen selv at bygge beskyttelsesrum. Refugi 307 er en 400 meter lang tunnel, som blev brugt som beskyttelsesrum. Besøg den og oplev, hvordan levekårene var under den grusomme borgerkrig.

  KUNST, DESIGN OG HÅNDVÆRK

  Mosaikworkshop
  Deltag i en mosaikworkshop og prøv kræfter med nyt eller velkendt håndværk.

  Schwartzkopf frisørworksshop
  Saml inspiration, viden og tips til Schwarzkopf frisørworkshop. Workshoppen varer 4 timer og er et oplagt valg for modelinjen, der vil prøve nye kræfter af.

  Gaudi
  Har man sagt Barcelona, har man også sagt Antoni Gaudi. Denne fantastiske arkitekt, der levede fra 1852 til 1926 har sat et kæmpe fingeraftryk på Barcelona. Lige fra parker til kirker og private hjem. Gaudi var anerkendt i sin egen tid, selv om hans bygninger var anderledes og særpræget, selv set med nutidens øjne. Mange rige familier bestilte ham til at tegne deres hjem ned i mindste detalje.

  Rigmanden, Eusebi Güell, er nok den mest kendte af Gaudis kunder. Han bestilte både sit private hjem (Palau Güell), en kirke (Crypt of the Colònia Güell) og en hel ny bydel (Parc Güell). Sidstnævnte var et forsøg på at lave en ”beskyttet” bydel for rige familier, hvor der var alle fornødenheder, så de ikke behøvedes at færdes blandt den fattige del af befolkningen. Det var dog kun de ydre rammer, der blev færdiggjort, og det er i dag en fantastisk park til glæde for lokale og turister. Alle tre bygningsværker kan besøges.
  Derudover er Katedralen Sagrada Familia (Den hellige familie) et absolut ”must” under Barcelona-besøget. Denne kæmpe kirke er stadig under opførelse, og det var her Gaudi tilbragte sine sidste dage på en feltseng, så han kunne bruge al sin tid på projektet.
  Vi anbefaler, at I tager omkring Gaudi Experience, hvor I tager på en 4D rejse gennem Gaudis kreative univers, hvilket giver jer en forståelse for, hvad der ligger bag Gaudis innovative arkitektur.

  MUSIK, TEATER OG SCENEKUNST

  Teaterworkshop
  På teaterworkshop i Barcelona afprøver og lærer I (måske) nye teknikker m.v. Indenfor teaterkunsten. Tag derfra med ny viden og inspiration.

  NATURFAG, SCIENCE OG FYSIK

  Fabra Observatory
  Få en rundvsining på de astronomiske observatorie, Fabra-Observatoriet, fra 1904. Observatoriet peger mod syd og ligger over 400 meter over havoverfladen, hvilket dermed giver gode observationer, som ikke forstyrres af andre høje bygninger. Det primære fokus er kometer og asteroider.

  CosmoCaixa Videnskabsmuseum
  Videnskabsmuseet CosmoCaixa, der er lokaliseret i Barcelona, byder på et stort udvalg af udstillinger og aktiviteter indenfor videnskaben og forskning.

  SOCIAL ANSVARLIGHED

  Byvandring med hjemløs
  Bliv vist rundt i den populære storby, men guiden er enten hjemløs eller en flygtning, og denne byvandring vil derfor byde på nye og anderledes aspekter og sider af byen - sider, som ikke altid ses med det blotte øje - det er også smukke sider af byen, som man ellers tager for givet. Turen vil give indblik i livet som hjemløs eller flygtning og sætte nogle ting i perspektiv.

  VIRKSOMHED OG INT. ØKONOMI

  Virksomhedsbesøg
  I Barcelona er mulighederne for virksomhedsbesøg mange, og det gælder alt fra fra øl, vin og spiritus, olivenolie, kaffe og yoghurt m.m.

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående priser er derfor blot eksempler på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

  I kan vælge enten at rejse med bus eller fly til Barcelona.

  Priseksempel på en studietur til Barcelona med bus (ca. 24 timer)


  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 2.145,-

  Prisen inkluderer
  •   Transport i langtursbus med vippesæder, dvd, køl og kaffemaskine m.m.
  •   2 overnatninger på hostel
  •   Indkvartering i flersengsværelser
  •   Morgenmad
  •   Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke
  •   Enkelt- og dobbeltværelser
  •   Forplejning ud over morgenmad
  •   Guider og aktiviteter
  •   Forsikringer

  Priseksempel på en studietur til Barcelona med fly

  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 2.495,-

  Prisen inkluderer
  •  Transport med fly Kastrup – Barcelona t/r
  •  Lokal transport fra lufthavn – hostel t/r
  •  4 overnatninger på hostel
  •  Indkvartering i flersengsværelser med bad/wc
  •  Morgenmad
  •  Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke
  •  Enkelt- og dobbeltværelser
  •  Forplejning ud over morgenmad
  •  Guider og aktiviteter
  •  Forsikringer

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Rejseforsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikringen’ dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  Skole og  ungdomsrejseforsikringen’ forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid. 

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvartering sker efter jeres ønsker og indhold på studierejsen. Vi kan hjælpe med både hostel og hotel, alt efter hvad der passer til jeres behov og budget. Indkvarteringen foregår altid i sikre og trygge områder med så central beliggenhed som muligt. I vil oftest blive indkvarteret i flersengsværelser. Vores rejsekonsulenter sidder klar med den bedste rådgivning, så I får det bedste til prisen.

  Nedenstående indkvarteringsmulighed er blot et eksempel på, hvad vi kan tilbyde i Barcelona.

  Hotel på Ramblaen
  I Barcelona har I mulighed for at bo på et centralt placeret hostel, tæt på vandet og midt på ramblaen. Hotellet er placeret i centrum af det Gotiske Kvarter tæt på mange af byens seværdigheder. 

   

Kort

England

Skolerejse til London

Fra kr. 1.895 Læs mere
Irland

Skolerejse til Dublin

Fra kr. 2.195 Læs mere
Italien

Skolerejse til Toscana - adventure

Fra kr. 1.660 Læs mere
Italien

Skolerejse til Rom

Fra kr. 2.495 Læs mere
Polen

Skolerejse til Krakow / Pieniny

Fra kr. 1.425 Læs mere

Medlem

Top