Skolerejse til Vemdalen

Rejsebeskrivelse

Vemdalen er et af Sveriges mest snesikre skiområder, og området består af tre gode skiområder: Vemdalsskalet, Björnrike og Klövsjö/Storhogna. Alle områderne er højtbeliggende og er forbundet med skibus, så det er nemt at komme rundt. I alle tre områder er der skimuligheder, som tilgodeser alle - uanset niveau. Som skole anbefaler vi at bo i Klövsjö. I Vemdalen er der desuden gode fun parks og off piste muligheder. Spørger man svenskerne, siger de, at Vemdalen er kendt for at være rigtigt hyggeligt og autentisk, selvom det er et af Sverige tre største skiområder.

Vil I have det maksimale ud af skidagen, er der mulighed for skiløb før og efter lifternes normale åbningstid.

I Vemdalen findes der også et godt net af langrendsspor, hvor det er muligt at prøve kræfter med disiplinerne skate og klassisk. 

Tre gode grunde til at vælge Vemdalen

 • Et af Sveriges største skiområder, men stadigt overskueligt.
 • I bor tæt ved skiløb for alle niveauer.
 • Mulighed for autentisk alpint og langrends skiløb.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Vemdalen KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

  Dag 1
  Kl. 14.15   Busserne ankommer til skolen og pakkes
  Kl. 15.15   Afgang fra skolen
  Kl. 19.45   Mødetid i Frederikshavn
  Kl. 20.15   Afgang fra Frederikshavn med Stena Line
  Kl. 23.50   Ankomst til Göteborg og natkørsel til Vemdalen

  Dag 2
  Kl. 10.00   Ankomst til Vemdalen. Bagagen bliver i bussen - omklædning.
  Kl. 10.30   Udlevering af ski og liftkort
  Skiløb
  Kl. 16.00   Tjek ind i hytterne og udlevering af bagage fra busserne

  Dag 3
  Skiløb

  Dag 4
  Skiløb

  Dag 5
  Skiløb

  Dag 6
  Pakning af busserne
  Tjek ud
  Kl. 05.00   Afgang fra Vemdalen
  Kl. 15.30   Mødetid i Göteborg
  Kl. 16.00   Afgang fra Göteborg
  Kl. 19.25   Ankomst til Frederikshavn
  Kl. 00.00   Forventet ankomst til skolen

  Skolerejsen til Vemdalen - Sverige - Unitas Rejser

  Skolerejsen til Vemdalen - Sverige - Unitas Rejser

  Skolerejsen til Vemdalen - Sverige - Unitas Rejser

  Skolerejsen til Vemdalen - Sverige - Unitas Rejser

  Skolerejsen til Vemdalen - Sverige - Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Hundeslædekørsel.

  Fjeldture.

  Skisafari.

  Grill frokosten på bakken.

  Kælkebakker.

  Snescooter.

  Svømmebad i Storhogna.

 • Skifakta

  Vemdalen byder på 3 skiområder i 1 område og områderne er forbundet med skibus.  Lige meget hvor i bor har i nemadgang til både alpint og langrendsskiløb.

  Alpin:
  Pister i alt: 58 km. (19 km., 13 km., 15 km., 11 km.)

  Langrend:
  Der er 50 km. langrendsspor rundt i Vemdalen, med mulighed for både klassisk og skøjtning. Området byder på udfordringer og ruter som passer til alle niveauer. Der er mulighed for at prøve kræfter med ruter på mellem 1 og op til 10 km. Der findes i alle tre områder oplyste spor, så der er rig mulighed for at få brændt den sidste energi af efter aftensmaden.  

  Skileje:
  Skileje i Vemdalen foregår i den del af området hvor i bliver indlogeret, vi bestiller tid og prebooke alt udstyret til jer, så det er klar til afhentning.

  Skiskole:
  Unitas Rejser har lavet en aftale med områdets diplomerede skiinstruktører om skiskole. De arbejder med grupper på mellem fire til 10 personer og stræber efter at inspirere alle – uanset alder og niveau. Skiskole skal bestilles i god tid.

 • Priser

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på skolerejse til Vemdalen
  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 1.575,-

  Prisen inkluderer:

  • Transport i langtursbus med vippesæder, dvd, køl og kaffemaskine mm.
  • Overfart Frederikshavn - Göteborg t/r med Stena Line
  • 4 overnatninger i hytter
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke:

  • Forplejning
  • Skileje/liftkort (specialpriser for skole -og ungdomsgrupper). Eksempelvis 4 dages komplet skileje og liftkort kr. 870,-. Kontakt os for priser i den aktuelle uge. 
  • Forsikringer
  • Slutrengøring

   

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Som skolegruppe anbefaler vi at bo i Klövsjöområdet, pga. gode indkvarteringsmuligheder med plads til store grupper, beliggende tæt ved skiløb. Området byder på skiløb som passer til alle niveauer. 

  Katrinagården i Klövsjö området:
  Her kommer I til at bo store otte personers lejligheder med fire soverum, to badeværelser, køkkenafdeling og sauna. Lejlighederne er ca. 100 kvm. Beliggenheden er god, 50 meter  til nærmeste skipiste og lift. Afstand til supermarkedet er tre km. Ønsker I at overnatte centalt i forhold til skiløbet og samtidigt bo i moderne lejligheder, skal I vælge Katrinagården.

  Solviken i Klövsjö området:
  Ønsker I at bo sammen i store grupper med plads til 14 personer, så skal I vælge Solviken. Her vil I komme til at i en store lejlighedshytter med seks soveværelse, tre badeværelser, alrum med køkkenafdeling og sauna.
  I kommer til at bo 100 meter fra piste og lift. Afstand til supermarkedet er tre km. I skal vælge disse lejligheder, hvis I ønsker at bo mange sammen og stadig have godt med plads omkring jer. 

  Vi tilbyder også indkvartering i de to andre dele af Vemdalen: Vemdalsskalet, Björnrike, for mere information er I velkomne til at kontakte os ved Unitas Rejser.

Kort

Medlem

Top