Skolerejse til Spindl - adventure

Rejsebeskrivelse

Adventure – natur – kultur! Spindl er en oplagt mulighed for en skolerejse, hvor naturen og det aktive indhold er i højsædet, og hvor rejsen også kan have kulturelle formål. Spindl ligger i Krkonose-bjergene, som byder på et væld af udfordringer og muligheder. Det har tjekkerne forstået at udnytte med aktiviteter som rapelling, klatring, teambuilding og mountainbike. Derudover finder I på skolerejsen til Spindl en sommerbobslædebane, giant swing, paintball og meget mere. Bemærk at der på skolerejser til Spindl er helpension.

Unitas Rejser samarbejder med det lokale Jima-tours, som sikrer en meget høj sikkerhedsstandard og har instruktører, der har mange års erfaring med danske skoleelever.

Læs, hvad Silkeborg Efterskole og Vejle Ungdomsskoles Børkopafdeling siger om deres skolerejser til Tjekkiet.

Mange kombinerer skolerejsen til Spindl med en til tur til Prag – eventuelt med en overnatning eller to inde i Prag. Også her kan I med river rafting og orienteringsløb få action og komme ud at røre jer. Prag er en historisk by med mange gamle bygninger, og med guidede ture og sejlture får I indblik i Prags kultur og historie.

Endelig er det muligt at tage på ture til for eksempel en glasfabrik, Theresienstadt, Skodafabrikken eller andre interessante steder. Kort sagt er der masser af muligheder.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

Se også: Storbyrejse til Prag fra kr. 945,- 

 

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Spindl KAN se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

  Dag 1
  Kl. 20.00   Bussen ankommer til skolen
  Kl. 21.00   Afgang fra skolen

  Dag 2
  Kl. 08.00   Ankomst ved Theresienstadt og evt. morgenmad
  Kl. 09.00   Rundvisning i Theresienstadt
  Kl. 14.00   Ankomst til Spindl
  Eftermiddag:
  Frokost
  Vandretur
  Aftensmad

  Dag 3
  Morgenmad og selvsmurt madpakke
  Klippeklatring og rapelle
  Mountainbike i grupper
  Aftensmad på hotellet

  Dag 4
  Morgenmad og selvsmurt madpakke
  Teambuilding
  Sommerbob og Monkeypark
  Aftensmad på hotellet

  Dag 5
  Morgenmad og selvsmurt madpakke
  Tjek ud og pakning af bus
  Kl. 08.30   Afgang mod Prag
  Eget program
  Evt. aftensmad på restaurant
  Kl. 22.00   Afgang fra Prag

  Dag 6
  Kl. 10.00   Forventet ankomst til skolen


  Skolerejse med rafting i Tjekkiet. Unitas Rejser

  Skolerejse med rapelling på dæmningen i Spindl. Tjekkiet. Unitas Rejser

  Skolerejse med action på sommerbob-banen i Spindl. Tjekkiet. Unitas Rejser

  Skolerejse med action i Spindl. Tjekkiet. Unitas Rejser

  Skolerejse med vandring i Spindl. Tjekkiet. Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Sommerbobslæde 
  1 kilometer lang tur i en bobslæde med sving og tunneller. En hældning på 7,03 % på hele turen giver fart på bobslæden, og med en effektiv bremse kan køreren selv bestemme, hvor stærkt det skal gå. Udstyret er i orden og sikkerheden høj.

  Monkey Park
  Parken består af 37 forskellige reb- og trækonstruktioner oppe i og imellem træerne, som I går på eller svinger jer i. Balance og koordination bliver udfordret på en sjov måde. Alle bærer sikkerhedsudstyr.

  Rope Park
  Rope Park er på samme måde udfordringer i og imellem træerne, men her er udfordringerne større. Sværhedsgraden er forskellig, men prøv for eksempel dine grænser af med det 12 meter høje Tarzan-hop, rejs mellem træerne på cykel eller slæde eller kravl op ad stiger på op til 12 meter. Alle bærer sikkerhedsudstyr.

  Skolerejse med action i Spindl. Tjekkiet. Unitas Rejser

  Off Road Scooter
  En tur ned fra toppen af Krkonose-bjergene på terrænscootere, som er en slags store løbehjul. I udstyres med hjelm og handsker, tager liften op og kører frihjul ned på både asfalt og off road terræn.

  Giant Swing
  En kæmpe ”gynge” til jer, der ikke kan få nok af gynger og sug i maven!

  Klatring og rapelling 
  Finder sted i Spindl eller lige uden for Spindl, hvor I lærer de grundlæggende klatringsteknikker og prøver dem af op ad klipperne, eller I tager vejen nedad med en omgang rapelling. Tag bare det første skridt, og… Alt med instruktion og hjælp fra veluddannede instruktører med sikkerheden i orden og udstyr i topkvalitet.

  Skolerejse med rapelling på dæmningen i Spindl. Tjekkiet. Unitas Rejser

  Bridging
  En wire er spændt fast hen over dalen. Med sele, hjelm og instruktion træder du ud over kanten og svæver 40 meter gennem luften og over til modsatte side. 

  Mountainbike
  Har I lyst til at opleve skøn natur i bjergene omkring Spindl? I 1995 var Spindl vært ved europamesterskaberne i mountainbike, og der er mulighed for mange forskellige ture i forskelligt terræn og sværhedsgrader. 

  Teambuilding
  Forskellige aktiviteter, hvor emner som samarbejde, balance, kommunikation, koordinationsevne og overblik er i fokus. Det foregår over en halv dag, med øvelser som eksempelvis ”monkey road” med reb tværs over floden.

  Skolerejse med action i Spindl. Tjekkiet. Unitas Rejser

  Vandreture i Krkonose-bjergene 
  Der findes en bred vifte af ture i Krkonose-bjergene i forskellige sværhedsgrader alt efter gruppens kondi og fysik. Turene starter med en tur op med liften og kan vare en, to eller tre dage med overnatning i primitivt indrettede tjekkiske bjerghytter.

  Paintball
  Paintball er ud over målskydning også en øvelse i at tage en beslutning og tænke hurtigt – og så er det bare sjovt. Med godt sikkerhedsudstyr og supervision.

  Kan oplagt kombineres med et besøg i Prag

  River rafting

  Alle iføres sikkerhedsudstyr og får instruktion i turen ned ad floden. En instruktør er med på hver flåde til at navigere båden i strømmen. Vandets styrke varierer efter årstid.

  Tre-i-en
  Gruppen deles i tre hold og med rotation mellem aktiviteterne bliver der ingen ventetid. I sejler 4-5 kilometer på Moldau, har turnering i bue og pil og tager på orienteringsløb på et tidligere skibsværftsområde. I alt cirka tre timer.

  Byorienteringsløb
  En rigtig god og hyggelig måde at komme rundt og se Prags smukke gader på. Med bykort finder I på egen hånd rundt i Prags centrum og hen til små opgaver undervejs.

  Guidet rundtur i Prag
  Turen tager cirka tre-fire timer og er med enten dansk- eller engelsktalende guide, hvor I kommer omkring og hører historien bag kendte steder i byen som for eksempel Karlsbroen.

  Sejltur på Moldau
  Trænger I til at hvile fødderne, er en sejltur på floden Moldau en hyggelig måde at gøre det på, hvor I ser Prags gamle bygninger og broer fra flodsiden. Enten i små gummibåde, hvor I selv padler gennem byen (inklusiv redningsveste og guide i hver båd) eller med en stor turbåd. 

  Sort Teater
  Forestillinger med sort baggrund, hvor personer og genstande i forestillingen er oplyst af ultraviolet lys. En helt ny måde at se teater på • Liniefag

  BOLDSPORT

  Boldspil
  25 km fra Spindl ligger en ny og moderne hal, hvor der er mulighed for både at spille håndbold, basketball, floorball og volleyball. 

  Golf
  Denne 9-hullers golfbane er en traditionel golfbane, omgivet af bjerge og rig natur, som danner en udsigt, der ikke er at finde i Danmark. 

  Fodbold
  I Vrchlabi, ca. 12 km fra Spindl, ligger et fodboldanlæg med seks fodboldbaner, hvoraf den ene har opvarmet græs (dette er også den primære bane) og to andre er kunstgræs, så det er muligt at spille hele året. De resterende tre baner er med almindeligt græs og bruges ofte kun som træningsbaner. 

  RIDESPORT

  Ridning
  Oplev Spindl-området på hesteryg og tag med ridelinjen til en hesterfarm, der har Hucul-heste opstaldet. Hucul-racen er en lille, men udholden hest, der oprindeligt stammer fra bjergkæde karpaterne. Vi anbefaler, at kombinere denne tur med andre sportsaktiviteter i Spindl eller Janske Lazne.  

  VANDSPORT

  Svømning
  Svømmehal i Spindl med seks baner á 25 meter, foruden wild water pool, rutsjebane m.fl. Som gruppe er det desuden muligt at booke hele svømmehallen.

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på skolerejse til Spindl
  Pris pr. person v/50 personer fra kr. 1.555,- 

  Prisen inkluderer

  • Transport i langtursbus med vippesæder, dvd, køl og kaffemaskine m.m. 
  • 3 x overnatninger på hotel
  • Helpension 
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke

  • Aktiviteter 
  • Guider/instruktører 
  • Forsikringer

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Rejseforsikring
  ’Skole og ungdomsrejseforsikringen’ dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  ’Skole og  ungdomsrejseforsikringen’ forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid. 

  .

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Ved indkvartering på hotellerne i Spindl oplever I hyggelig og familiær stemning. På alle hoteller er der mulighed for samlingslokale og helpension. Værelserne er af god standard, betjeningen er venlig og maden god.

  Hotel med spa-område
  Hotellet har 37 værelser med senge til 2, 3 eller 4 personer. Alle værelser har eget toilet og bad og satellit-TV. Der er spa-område på hotellet.

  Skolerejse til Spindl. Indkvartering A. Unitas Rejser

  Indkvartering på skolerejsen til Spindl. Indkvartering A. Unitas Rejser

  Indkvartering på skolerejsen til Spindl. Indkvartering A. Unitas Rejser

  Indkvartering på skolerejsen til Spindl. Indkvartering A. Unitas Rejser

  Hotel med svømmehal
  Hotellet her består af en hovedbygning og en anneksbygning – i alt 287 sengepladser. Værelserne har forskellig størrelse og plads til mellem 1 og 4 overnattende gæster. Nogle af værelserne fungerer som lejligheder, hvor der er fælles entre, toilet og bad. Alle værelser har TV og nogle udstyret med et lille tekøkken. I kan benytte hotellets svømmehal, første gang er gratis og derefter mod betaling.

  Skolerejse til Spindl. Indkvartering B. Unitas Rejser

  Det lille hotel 
  Hotellet har 26 værelser fordelt på to etager med plads til 2, 3 eller 4 personer på hvert værelse. Nogle værelser har eget toilet og bad, og ellers er der toilet/bad på hver etage. Derudover er der restaurant, billard og sauna.

  Skolerejse til Spindl. Indkvartering C. Unitas Rejser

  Indkvartering på skolerejsen til Spindl. Indkvartering C. Unitas Rejser

  Hotel med udsigt over bjergene
  Dette hotel har 36 værelser med i alt 108 senge (+ 24 ekstra senge), som alle har eget toilet/bad og satellit-TV. Der er sauna og gratis, trådløst internet på hotellet og udsigt over bjergene Svaty Petr og Medvedin, som bruges til skiløb om vinteren.

  Skolerejse til Spindl. Indkvartering D. Unitas Rejser


  •••

  Indkvartering i Prag
  I Prag ligger indkvarteringsstedet i centrum og i Prag 1. Der er forskellige typer indkvartering: værelser med 1-14 senge med toilet/bad på hver etage, værelser med 1-4 senge med eget toilet/bad og værelser med 2-4 senge med eget toilet/bad og tekøkken. Der er samlingslokale på hotellet. Morgenmad er inkluderet i prisen, og derudover har vi samarbejde med nogle restauranter i byen, hvor I kan spise frokost og aftensmad.

  Skolerejse til Spindl. Indkvartering E. Unitas Rejser

  Indkvartering i Prag på skolerejsen til Tjekkiet. Unitas Rejser

Kort


Vis Spindl på et større kort
Sverige

Skolerejse til Sälen

Fra kr. 1.355 Læs mere
Italien

Skolerejse til Toscana - adventure

Fra kr. 1.660 Læs mere
Polen

Skolerejse til Krakow / Pieniny

Fra kr. 1.425 Læs mere
Tyskland

Skolerejse til Winterberg - adventure

Fra kr. 1.595 Læs mere
Tyskland

Skolerejse til Harzen - adventure

Fra kr. 1.525 Læs mere
Tjekkiet

Skolerejse til Prag

Fra kr. 995 Læs mere

Medlem

Top