Skolerejse til det vestlige Tyrkiet / Lilleasien

Rejsebeskrivelse

Mange kender til det vestlige Tyrkiet, især som en destination for ferierejser, men ikke alle er klar over, hvor meget blandet kultur, der er at opleve her. Vi møder selvfølgelig den tyrkiske kultur, som den er i dag, så snart vi er landet, men undervejs vil vi grave dybere og opleve, at området byder på flere tusinde års historie, især da både grækerne, romerne, Det byzantinske Rige og Osmannerriget har haft fodfæste her. Vi besøger de forskellige områder og ser dermed resterne af disse kulturer.

Derudover er det vestlige Tyrkiet også kendt fra Det nye Testmente, både grundet apostlen Paulus, der flere gange besøgte området og sendte breve til flere kirker i området, men også fra apostlen Johannes breve til de syv menigheder i Johannes’ Åbenbaring.

Denne rejse kan have flere forskellige fokusområder idenfor historie, religion og kultur.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Program

  Dag 1: Udrejse
  Afrejse fra Danmark med fly til Istanbul og videre til Denizli, hvor I bliver mødt af jeres lokale guide. Bus til Pamukkale, hvor I spiser aftensmad og overnatter. (-/-/A)

  Dag 2: Hierapolis, Pamukkale og Laodikea
  Hierapolis var en græsk by, og der er fortsat mange velbevarede ruiner i byen, blandt andet et amfiteater, et apollotempel og en nekropolis.

  Lige ved Hierapolis ligger Pamukkale, Bomuldsslottet, hvor kalkholdig vand fra varme kilder har bygget kalkstenstarasser op gennem flere tusinde år.

  Laodikea er en oldtidsby, som var kendt for sin produktion af medicin og uddannelse af læger. Byen er også omtalt i Det nye Testamentets sidste bog, Johannes’ Åbenbaring, hvor apostlen Johannes skrev et brev til dem om at tage sig i agt for ikke at blive verdsliggjort. (M/F/A) 

  Dag 3: Milet
  På den tyrkiske vestkyst ligger oldtidsbyen, Milet. Området har været beboet i flere tusinde år, og det har været under mange stormagters herredømme. Under grækerne var den en af de 12 ioniske byer, og med sine fire gode havne blev den en blomstrende handelsby i denne tidsperiode.  Der har været udgravninger i byen, og I kan se både amfiteater og søjlegange. Dog er byens markedsport ikke længere at finde i Milet, men i stedet på Pergamonmuseet i Berlin.

  I fortsætter videre til området ved Kusadasi for overnatning. (M/F/A)

  Dag 4: Efesos
  Byen Efesos lå ved den vigtigste handelsrute mellem Rom og Orienten og var derfor en rig handelsby i Antikken. Udgravningerne er mange, og de bekræfter at byen var rig. Der var et Artemistempel, et stadion og et teater med en fantastisk akustik. Byen er også kendt fra Det nye Testamente, da apostlen Paulus besøgte byen under sine rejser og desuden også skrev et brev til kirken i Efesos, som kan læses i Det nye Testamente. Derudover menes apostlen Johannes også at have boet i byen i en periode. (M/F/A)

  Dag 5: Fridag
  Denne dag er det muligt at besøge en af de nærliggende nationalparker, hvor det er muligt at vandre, bade og nyde naturen. (M/-/A)

  Dag 6:  Hjemrejse
  Hjemrejse fra Izmir lufthavn via Istanbul til Danmark. (M/-/-)

  Efesos. Tyrkiet. Unitas Rejser

  Pamukkale - Unitas Rejser - Tyrkiet

  Efesos. Tyrkiet. Unitas Rejser

  Hierapolis Theater - Unitas Rejser - Tyrkiet

  Izmir - Unitas Rejser - Tyrkiet

 • Priser

  Pris pr. person fra kr. 8.000,-
  Prisen er gældende ved 30 betalende

  Prisen inkluderer:

  • Flyrejse Danmark - Istanbul - Denizli/Izmir - Istanbul - Danmark
  • Pt. kendte lufthavnsskatter og afgifter
  • Udflugter og entréer iflg. program
  • Autoriseret engelsktalende lokalguide
  • 5 x overnatning på turistklasse hotel i dobbelt/tresengs værelser
  • 5x morgenmad, 3 x frokost og 5 x morgenmad
  • Drikkepenge
  • Audioudstyr
  • Bidrag til Rejsegarantifonden
  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvarteringen finder sted på turistklassehoteller med 2-3 senge per værelse.

Kort

>

Medlem

Top