Skolerejse til Lviv

Rejsebeskrivelse

Lviv ligger i den vestlige del af Ukraine, og frem til 2. Verdenskrig lå byen i Polen. Lvivs historie trækker også spor tilbage til tiden under Østrig-Ungarn, så byen har en blanding af det hele.

Hele den brostenbelagte gamle by er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og det er ikke uden grund. Torve, kirker, slotte, bygninger, parker og landskaber er storslåede, og det er en kulturel oplevelse at bevæge sig rundt i Lviv og omegn. Byen minder på mange måder om Krakow og Prag, men hvor skiftet fra østlig til vestlig ikke er kommet så langt endnu.

Det er billigt at opholde sig i Ukraine, og samtidig er det et land, der lige nu er under stor udvikling. Løsrivelsen fra Sovjetunionen blandet med interessen for naboerne i Vesteuropa og EU, gør et besøg i landet spændende og til et besøg, som ikke kan opleves på samme måde om 10-20 år. Som rejsemål for en studietur er det oplagt, ikke kun pga. priserne, men også grundet kulturmødet mellem øst og vest, at se et land, der kæmper for deres selvstændighed.

Et program kan tilrettelægges efter, hvilket mål I har med jeres rejse dertil. Skal det være kulturmødet og forståelse, det historiske, det religiøse, besøget på de multinationale virksomheder, det lille lokale marked eller en blanding af det hele? Det er op til jer, for I Lviv kan vi faktisk tilbyde stort set alt. Uanset, hvilken vinkel I ønsker, vil I blive inspireret og få en masse oplevelser og indlevelse med hjem i bagagen. Samtidig er der gode forbindelser fra både Jylland og Sjælland.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor vises hvordan et program for en skolerejse til Istanbul kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker.

  Dag 1
  Fly til Lviv
  Transfer til hostel og tjek ind

  Dag 2
  Morgenmad på hostellet
  Gåtur i Lvivs gamle bydel efterfulgt af byrundtur i bus

  Dag 3
  Morgenmad på hostellet
  Udflugt til de tre berømte slotte og borge: Zolochiv, Olessco og Pidhirtci

  Dag 4
  Morgenmad på hostellet
  Besøg i  Yura Cathedral (Sankt. Georges katedral) og omkringliggende parker.
  Lviv roofs, se Lviv fra de mange udsigtspunkter fra tagene og besøg i City Tower samt på markedspladsen omkring rådhuset.
  På byrundtur med nattevægterne. Få lidt gys fra legender, hør om mystikken i gaderne og se et Lviv, som I ikke ser om dagen.

  Dag 5
  Morgenmad på hostellet
  Dagstur ud af Lviv til Karperterne, som er Europas største bjergkæde og måske mindst kendte. Besøg ruinerne fra Tustan forsvarskompleks, et stop i en traditionel Slavske bjergby samt Kamianka vandfaldene.  

  Dag 6
  Morgenmad på hostellet
  Transfer tilbage til lufthavnen og fly hjem.

  Skolerejse - Ukraine - Unitas Rejser

  Skolerejse - Ukraine - Unitas Rejser

  Skolerejse - Ukraine - Unitas Rejser

 • Aktiviteter

  Byvandring
  Tag på byvandring rundt i Lviv. Turen starter på markedspladsen, og undervejs kommer I forbi de største og meste berømte kirker og katedraler og hører mystiske historier fra 'stenene, der taler'.

  Slotte
  Udflugt til de tre berømte slotte og borge i Lviv: Zolochiv, Olessco og Pidhirtci, som alle har historie og flot arkitektur at byde på.

  Carpathian Mountains
  Tag på dagstur ud af Lviv til Karperterne, som er Europas største bjergkæde, men måske også den mindst kendte. På turen besøges ruinerne fra Tustan forsvarskompleks, der gøres stop i den traditionelle bjergby, Slavske samt Kamianka vandfaldene.

 • Linjefag

  GASTRONOMI

  Kokkeskole
  Tag på kokkeskole i Lviv og afprøv (måske) nye teknikker, smagssammensætninger inden for det gastronomiske.

   

 • Priseksempel

  Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres skolerejse.

  Priseksempel på skolerejse til Lviv
  Pris pr. person v/25 personer fra kr. 3.390,-

  Prisen inkluderer

  • Fly fra Kastrup eller Billund til Lviv t/r
  • Pt. kendte flyskatter og afgifter.
  • 5 overnatninger på hostel
  • Indkvartering i flersengsværelser
  • Morgenmad
  • Bidrag til Rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke

  • Enkelt- og dobbeltværelser
  • Øvrig forplejning
  • Guider og aktiviteter
  • Forsikringer


  Rejseforsikring

  Skole og ungdomsrejseforsikringen dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til Det blå sygesikringskort, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  Skole og ungdomsrejseforsikringen forudsætter, at minimum 10 personer under 30 år tegner forsikringen på samme tid. 

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Ukraine er et billigt land at rejse og bo. I Lviv bor I centralt på et hostel, men det er derfor også muligt at vælge hoteller til overkommelige priser.

Kort

Ukraine

Skolerejse til Kiev

Fra 2.995,- Læs mere
Rumænien

Skolerejse til Rumænien

Fra 4.595,- Læs mere

Medlem

Top