Studietur til Toronto og Niagara Falls

Rejsebeskrivelse

Toronto er en af Canadas perler og som Nordamerikas fjerdestørste storby, kun overgået af New York, Los Angeles og Chicago, er der ingen grænser for hvad man kan opleve i denne fantastiske storby. 

Toronto bliver kaldt Canadas svar på New York. Desuden kaldes Toronto for Hollywood North, af den grund at mange film og serier er optaget i Toronto.

Faglige interesser: Naturvidenskab - Kunst og design - Skolebesøg - Kultur - Musik - Gastronomi - Historie - Tv-produktion

Mange kender ikke til, at Toronto faktisk byder på skyskrabere, masser af kunst og kultur og shopping i stor stil ligesom New York – det er ikke uden grund, at byen bliver kaldt for Canadas svar på New York. F.eks. har Toronto deres egen flatironbuilding. Byen byder også på grønne områder på øen Toronto Island, hvor der er mulighed for at være aktiv i form af vandretur, cykeltur, kano eller kajak.

Must see på denne tur

 • CN Tower
 • Niagara Falls

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser du hvordan et program for en studierejse til Texas kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 20 deltagere. 

  Dag 1:
  Afrejse fra Danmark med ankomst i Toronto først eller sidst på eftermiddagen, alt efter flytidspunkt. Tid til at gå på sightseeing i den smukke storby, og måske et smut op i det 553 meter høje observations tårn, så I kan se byen, hvor Jeres eventyr begynder. 

  Dag 2:
  Dagen kan benyttes til at besøge f.eks. University of Toronto, St. George Campu eller en af de mange art galleries eller museer . For dem som er interesseret i science eller havets dyreliv vil det være værd at lægge et besøg forbi Ontario Science Center, hvor der er mere en 500 forskellige eksperimenter fordelt i 8 store haller eller Ripley´s  Aquarium of Canada.

  Dag 3:
  Dagen bruges på en dags tur til det smukke vandfald Niagara Falls. Bussen afgår fra Toronto, hvor I har Jeres egen private guide med på hele turen, og kørt ud til Niagara Falls. Her vil I gå ombord på båden, som sejler jer så tæt på vandfaldet, at I er nød til at have regnjakke på for ikke at blive våd. Om aftenen vil I være tilbage på hotellet igen. Varighed er omkring 9 timer.

  Dag 4:
  En dag med fysiske aktiviteter. Tag på Tree Top Trekking, og mærk adrenalinen pumpe rundt i kroppen, mens du nyder udsigten under træernes top. Senere på dagen kan I prøve det populærer suppboard paddeling, som se om I kan holde balancen, eller måske en tur i kano. Det er også muligt med en cykeltur rundt i Toronto eller en vandretur rundt på Toronto Island, en tur på ca 14 km.

  Dag 5:
  En dag i gastronomiens tegn i den gode sags tjeneste. Som frivillig i et suppekøkken vil I kunne opleve hvordan det er at gøre noget godt for de mennesker som ikke har så meget at gøre godt med. Bagefter. Vil det være oplagt at gå forbi et af madmarkederne Kensington eller St. Lawrence market eller tag et smut forbi China Town, hvor I skal spise frokost eller aftensmad.

  Dag 6:
  Formiddagen er fri indtil I skal vende næsen mod lufthavnen og flyve hjem til Danmark igen.

  Dag 7:
  Ankomst i Danmark

  CN Tower - Toronto - Unitas Rejser

  Niagara Falls - Toronto - Unitas Rejser

  Rogers Center - Toronto - Unitas Rejser

  Flatiron - Toronto - Unitas Rejser

 • Aktiviteter og linjefag

  Generelle aktiviteter

  Aga Khan Museum
  Dette museum indeholder islamisk kunst, iransk kunst og muslimsk kultur. Museet åbnede i 2014 og indeholder over 1000 kunstgenstande. Besøg musset og mærk en spændende kultur, mens du går rundt mellem alle de smukke udstillinger.

  Art Gallery of Ontario
  Dette museum indeholder islamisk kunst, iransk kunst og muslimsk kultur. Museet åbnede i 2014 og indeholder over 1000 kunstgenstande. Besøg musset og mærk en spændende kultur, mens du går rundt mellem alle de smukke udstillinger.

  Niagara Falls
  Tag på sejltur med The Maid og the Mist ved det populære vandfald. Dette er et must, når du kommer til Toronto.Det der gør Niagara Falls så specielt, er højden af vandfaldet og den volumen vandet falder med.Det siges at den canadiske side af Niagara Falls er den smukkeste.

  Ripley´s Aquarium of Canada
  Enhver storby har sit eget aquarium og det har Toronto selvfølgelig også. Oplev livet under overfladen og træd ind i en verden for sig, når du besøger dette aquarium. Der er rig mulighed for at opleve dyrelivet fra havet i de store tanke. F.eks. kan du se over 100 år gamle hummere, rokker, hajer og meget mere.

  Royal Ontario Museum
  Musset har mere en en milion besøgende hvert år og indeholder både naturhistoriske artefakter, kunst fra mellemøsten, bronzealderen, fotografier, skulpturer, dinosauere, ting fra det gamle Egypten osv mere mere. Det er muligt at lave teambuilding samt praktisk læring.

   

  Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Hiking
  Der er rig mulighed for at tage på hikingture I nærheden af Seattle. Den fantastiske natur er noget du ikke må gå glip af. Det kan f.eks. være en hiking i Rattlesnake Ledge, hvor man kan få en rundtur på 4 mil eller man kan også tage en tur på 11 mil i Dungeness Spit.

  Tree top trekking
  Få adrenalinen til at suse og tag på en trekking tur helt oppe under trækronerne. Dette er en slags forhindringsbane oppe i luften med f.eks. træbroer og balancekabler. Turen kan også tages om aftenen, når det er mørkt, for at blive lidt mere udfordret. Desuden byder stedet også på flere ting for de aktive. B.la. teambuilding, en trekkingtur med udsigt ud over Heart Lake samt GPS  skattejagt.

  HISTORIE

  Casa Loma slottet
  Besøg Torontos Majestætiske slot som nu er omdannet til historisk husmuseum og varetegn. Slottet indeholder hele 98 værelser, alle sammen i gotisk stil. Læg mærke til den smukke gamle arkitektur og se de smukke haver, som omgiver slottet.

  NATURFAG, SCIENCE OG FYSIK

  Ontario Science Center
  Dette center kan på mange punkter sammenlignes lid tog er Torontos svar på eksperimentarium. Gå på opdelse i den menneskelige krop, se hvordan din krop reagerer på fare, besøge regnskoven og få øje på giftige frøer, se et koralrev, gå en tur i rum hallen, og se meteoritter fra Mars og se sorte huller, eller tage rejsen gennem universet for at se millioner af stjerner.

 • Praktisk information

  Vaccinationer
  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet eller Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus eller Odense cirka 30-40 dage inden afrejse.

  Pas
  Alle rejsende skal have eget pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter hjemkomsten fra USA. Husk at der også skal søges ESTA online senest 72 timer før afrejse.

  Drikkepenge
  I mange lande er der en kultur for at betale drikkepenge til lokale guider og chauffører i løbet af rejsen. Dette er IKKE inkluderet i prisen.
  Derudover kan der være en kultur for at betale drikkepenge på for eksempel restauranter, som man bør følge og respektere.

  Generelle betingelser
  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.
  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

 • Priseksempler

  Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur. 

  Vi anbefaler at bestille flyrejsen så tidligt som muligt, gerne 11 måneder før afrejse, da vi således har de bedste betingelser for at forhandle os frem til de mest optimale flypriser til jer.

  Priser fra 5.195,- 
  Pris pr. pers. v/20 personer.

  Priserne inkluderer:

  • Flyrejse København, Billund eller Aalborg - Toronto t/r (med flyskifte)
  • Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato
  • 5 overnatninger på hotel i flersengsværelser
  • Continental morgenmad
  • Dagstur til Niagara Falls inkl. transport fra hotel t/r, bådtur med Hornblower Niagara Cruises samt guide.
  • 24 timers nødtelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Priserne inkluderer ikke:

  • Enkelt- og dobbeltværelser
  • Transfer fra lufthavn – hotel t/r
  • Øvrige måltider
  • Aktiviteter og program indhold
  • Guideservice
  • Drikkepenge
  • Forsikringer (husk afbestillings- og rejseforsikring)
  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvarteringen i Toronto er enten i Downtown area, eller hvis det skal være billigere, så i udkanten eller i en af forstæderne. Det er helt op til Jer ud fra ønsker, budget og behov. I vil som regel blive indkvarteret i 4 sengs (2 dobbeltsenge) eller flersengsværelser alt efter om det er et hotel eller hostel I bor på.

  Vi sidder klar til at hjælpe Jer med at finde frem til den løsning som passer bedst på netop Jeres ønsker.

   

Kort

Medlem

Top