Studietur til Boston

Rejsebeskrivelse

På den amerikanske nordkyst ligger en af de ældste storbyer i USA, nemlig Boston. Er I til historie, så besøg byen mærk hvordan USA´s historien kommer ind under huden på Jer. Tag turen rundt på Freedown Trail, hvor man kommer forbi 16 historiske steder, hvor man blandt andet kommer forbi nogle af de ældste bygninger i Boston, Paul Revere House og Old North Church, hvor kirkens spir blev brugt til signalpunkt. 

John F. Kennedy voksede op i en af bydelene i Boston, og rundt i byen kan man følge hans færden. På skoler, i kirker, parker og det hus han voksede op i. Til sidst kan man besøge John F. Kennedy Precidential Library and Museum.

Når man kommer til Boston er det næsten et must at man tager på en af de populære ”duck-tours” Et smart koncept, hvor man kan komme ombård i en bus, som både fungerer som bus og båd. Denne tager Jer på sightseeing rund til de kulturelle og historiske steder i Boston, både i Bostons gade og på Charles-floden.

Faglige interesser: Naturvidenskab - Kunst - Skolebesøg - Kultur - Teater - Historie - Politik

Hvis man vil opleve og se hvordan skolegangen er for de amerikanske studerende, så er der også mulighed for at besøge et af de mange universiteter byen har at tilbyde; Harvard University, Boston University, University of Massachusetts Boston eller Northeastern University.

Byen byder også på kultur i form af f.eks. Chinatown, hvor man kan tage en tur rundt og blive inspireret af en anden verden, men det er også muligt at opleve hvordan det er for Red Sox at stå på Fenway stadium, tage på Boston Museum of Science, Salem Witch Museum, New England Aquarium eller tage på tur udenfor byen til Plimoth Plantation eller til stranden i Cape Cod.

Must do i Boston:

 • Boston Duck Tour
 • Freedome Trail
Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser du hvordan et program for en studierejse til Boston kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 20 deltagere.

  Dag 1:
  Afrejse fra Danmark med ankomst i Boston først eller sidst på eftermiddagen, alt efter flytidspunkt. Tid til at gå på sightseeing i den historiske storby, måske med en tur på Freedown Trail. 

  Dag 2:
  Dagen kan benyttes til at besøge f.eks. Harvard University eller en af de andre skoler byen har at tilbyde og senere på dagen vil der blive tid til den populære Boston Duck tour.

  Dag 3:
  En dag med fokus på John F. Kennedy. Besøg nogle af de steder han har været, boet eller gået i skole og slut dagen af med en tur forbi John F. Kennedy Library and Museum.

  Dag 4:
  Dagen kan bl.a. bruges til at tage udenfor byen – ca. 110 km væk ligger det skønne Cape Cod, hvor der er mulighed for at få dyppet tæerne. På turen tilbage fra Cape Cod kan der gøres stop ved Plimoth Plantation, som ligger ca. 64 km fra Boston. Her kan man opleve hvordan det var at leve i gamle dage – det minder på mange områder om Hjerl Hede.

  Dag 5:
  Formiddagen er fri indtil I skal vende næsen mod lufthavnen og flyve hjem til Danmark igen.

  Dag 6:
  Ankomst i Danmark.

  Harvard University - Boston - Unitas Rejser

  Street View - Boston - Unitas Rejser

  George Washington Statue - Boston - Unitas Rejser

  USS Constitution - Boston - Unitas Rejser

 • Aktiviteter og linjefag

  Generelle aktiviteter

  Boston duck tour – byrundtur bus og båd tur
  En duck tour er en fantastisk mulighed til at få set den flotte storby på. De såkaldte andebåde er amfibiekøretøjer fra 2. verdenskrig, de kan både køre på vejene og sejle på vandet. På den måde får man set byen fra mange vinkler.

  Bunker Hill monument
  Monumentet som er rejst til minde om slaget ved Bunker Hill. Krigen der blev kæmpet her i 1775 var et blodigt slag mellem de patriotiske og britiske styrker i den amerikanske revolution. 200 mennesker blev dræbt.

  Harvard Museum og National History
  Det meget omtalte og populære Universitey Harward University byder på et museumsbesøg med et udpluk af prøver fra på universitetes naturhistoriske forskningsmuseer.

  Harvard University
  Få en rundvisning på en af de bedste universiteter i USA. Oplev den flotte arkitektur og få muligheden for at tale med nogle af de studerende, når de guider Jer rundt på campus.

  Museum of Fine Arts
  Når man træder ind i en verden af kunst, vil det være stort at besøge det 4 største museum I USA. Oplev et væld af kunstgenstande lige fra skulpturer, vægmalerier, graffiti og moderne kunst. Mere en 450.000 kunstgenstande er at finde på dette museum.

  New England Aquarium
  Oplev livet under overfladen og træd ind i en verden for sig, når du besøger dette aquarium. Der er rig mulighed for at opleve dyrelivet fra havet, for med mere end 800 forskellige havdyr og en tank i 4 etager kan du gå på opdagelse og blive fordybet i denne imponerende verden. Tag også med New England Museum på Whale Watching Tour. 

  USS Constitution Museum
  Få historien om det ældste krigs søfart tøj i verden, som stadig sejler. Old Ironside blev skibet opkaldt af Præsidenten George Washington efter USA´s forfatning. Skibet er beliggende på en del af Freedom Trail, Navy Yard i Charlestown. Gratis entre hele året rundt.

  Whale Watching Tour
  Tag på båd tur med det formål at se et fantastisk syn, nemlig hvaler. Den bedste tid på året for at have en chance for at se hvaler er fra maj til oktober måned. Her er der næsten garanti, da hvalerne hver summer kommer til Massachusetts og tager tilbage til varmere vand igen om vinteren, når det bliver koldt.

   

  Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Cape Cod

  Her er der rig mulighed for at slå Jer løs og bruge Jeres aktive side af Jer selv. På stedet er det muligt at prøve disse aktiviteter:

  Riverrafting

  Kajak

  Stand Up Paddeling

  Zipline

  BOLDSPORT

  Fenway park – Red Sox

  Få en rundvisning på det station der kaldes for “Americas most beloved Ballpark”. Rundvisningen har en varighed på en time, hvor du lærer alt om historien bag det berømte baseballhold Red Sox.

  HISTORIE

  Plimoth Plantation

  Plimoth Plantation er et levende historisk museum. På mange måder kan det sammenlignes med Hjerl Hede.Stedet er grundlagt i 1947 og her forsøger man at rekonstruere den oprindelige Plymoth koloni, som var bosat der og oprettet i det 17. århundrede af de engelske kolonister, også kaldet de pilgrimme.

 • Praktisk informationer

  Vaccinationer
  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet eller Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus eller Odense cirka 30-40 dage inden afrejse.

  Pas
  Alle rejsende skal have eget pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter hjemkomsten fra USA. Husk at der også skal søges ESTA online senest 72 timer før afrejse.

  Drikkepenge
  I mange lande er der en kultur for at betale drikkepenge til lokale guider og chauffører i løbet af rejsen. Dette er IKKE inkluderet i prisen.
  Derudover kan der være en kultur for at betale drikkepenge på for eksempel restauranter, som man bør følge og respektere.

  Generelle betingelser
  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.
  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

 • Priseksempel

  Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur. 

  Vi anbefaler at bestille flyrejsen så tidligt som muligt, gerne 11 måneder før afrejse, da vi således har de bedste betingelser for at forhandle os frem til de mest optimale flypriser til jer.

  Priser fra 5.795,- 
  Pris pr. pers. v/20 personer.

  Priserne inkluderer:

  • Flyrejse København, Billund eller Aalborg - New York t/r (med flyskifte)
  • Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato
  • 4 overnatninger på hotel i flersengsværelser
  • Continental morgenmad
  • 24 timers nødtelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Priserne inkluderer ikke:

  • Enkelt- og dobbeltværelser
  • Transfer fra lufthavn – hotel t/r
  • Øvrige måltider
  • Aktiviteter og program indhold
  • Guideservice
  • Drikkepenge
  • Forsikringer (husk afbestillings- og rejseforsikring)
  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvarteringen i Boston er enten i Downtown area, eller hvis det skal være billigere, så i udkanten af byen eller i en af forstæderne. Det er helt op til Jer ud fra jeres ønsker, budget og behov. I vil som regel blive indkvarteret i 4 sengs (2 dobbeltsenge) eller flersengsværelser alt efter om det er et hotel eller hostel I bor på.

  Vi sidder klar til at hjælpe Jer med at finde frem til den løsning som passer bedst på netop Jeres ønsker.

Kort

Medlem

Top