Studietur til Lancaster og New York

Rejsebeskrivelse

New York

Studieturen starter i New York, byen der aldrig sover. Få byen ind under huden og oplev de ikoniske bygninger, pladser og hele atmosfæren.
Hver bydel på Manhattan har sin egen historie og charme, men fælles for dem alle er, at det føles, som at træde ind i en film og man føler en begejstring for at være der i virkeligheden.
Hvis larmen og støjen bliver for meget, kan man nemt gøre stop i en af byen parker, hvor Central Park er den mest berømte. Så skolerejsen starter med fuld gas og oplevelserne er i gang.

Faglige interesser: Medie og journalistik - Samfundsfag og international økonomi -  Naturvidenskab - Kunst og design - Skolebesøg - Religion - Kulturmøde - Musik

Lancaster

Lancaster er en fascinerende og unik by og område, der har ry for hårdt arbejde, kvalitetsprodukter og mangfoldighed. Byen er måske mest kendt for sin Amish befolkning, som betyder en stor del i byens historie.
Selvom byen har ca. 500.000 indbyggere, så er det hele meget lokalt og man værner om at bevare landsby stemningen. Den indre by er flot bevaret med gamle huse, små gader, nogle endda med brosten, og ikke mindst byens berømte marked, Central Market, der er USA’s ældste eksisterende marked. Her kommer de lokale farmere og sælger deres frugt, grønt, kød og marmelade. Konceptet ”fra jord til bord” kommer til sin ret og man kender navnet på den der har slagtet hønen, plukket æblerne osv.
Udover sin spændende historie, er Lancaster den første by, hvor man bosatte sig væk fra kysten og nåede endda at være hovedstad for en dag tilbage i 1777.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser du hvordan et program for en studierejse til New York og Lancaster kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 30 deltagere.

  Dag 1
  Afrejse fra Danmark om morgenen og med et flyskifte undervejs. Ankomst i New York om eftermiddagen. Transfer til hotel og check in.

  Dag 2
  Gåtur rundt på Manhattan blandt de berømte seværdigheder med mulighed for fordybelse:
  - Pier 54 og 59
  - Flatiron building
  - Empire State building
  - Madison Square Garden
  - General Post Office
  - Sea-air- space museum
  -Times Square og teater distriktet
  - New York public library
  - Grand Central station
  - Chrysler bygningen
  - FN bygningen

  Dag 3
  Dagen kan byde på flere forskellige oplevelser:
  -Frivillig i suppekøkken
   -skattejagt i Central Park med efterfølgende tur i Harlem
   -Foodie tur, hvor I besøger forskellige etniske restauranter og smager på den lækre mad
   -All About America tur, historien om terrorangrebet 11.sep.01, Freedom tower, Wall St. mm.
   -Kulturmøde på Long Island med en amerikansk gruppe unge.
  Aftenen kan evt. bruges på en musical eller som tilskuer til ”The tonight show med Jimmy Fallon”

  Dag 4
  Afgang fra New York og ankomst til Lancaster om formiddagen
  Byvandring og historiefortælling om byen samt besøge USA’s ældste marked, Central Market.

  Dag 5
  Dagen starter på frilandsmuseet Amish House and Farm, hvor I får et indblik i en amish families liv og historien her omkring. Museet er et gammelt amish hus og interiøret afspejler hvordan man bor og lever uden elektricitet i et moderne samfund. Herefter går i rundt på farmen og ser et landmandsliv som amish, hvorefter i  slutter i skolestuen, hvor den amish lærerinde fortæller jer om skolegang, som amish elev.
  Udenfor venter busssen, som de næste timer tager jer rundt i området og ser landskabet. I kommer forbi flere amish gårde og guiden fortæller om alt hvad I ser og svarer på spørgsmål.

  Dag 6
  Frivillig hjælper i f.eks. et suppekøkken eller lign.
  Besøg Tanger Outlet, som har masser af spændende butikker med gode tilbud og nedsatte mærkevarer.

  Dag 7
  Møde med andre unge og besøge en lokal skole

  Dag 8
  Afhentning på hotel og derefter afsted mod lufthavnen og hjemrejse til Danmark. Der kan evt. gøres stop på vejen eller i Washington DC

  Dag 9
  Ankomst til Danmark ved middagstid

  Time Square - New York - Unitas Rejser

  Amish - Lancaster - Unitas Rejser Studierejsen går til Times Square i New York. Unitas Rejser

  Amishfolket

 • Aktiviteter og linjefag

  Generelle aktiviteter

  Historisk byvandring
  Oplev den historiske og smukke by Lancaster sammen med historisk udklædte guider. I besøger mere end 30 steder, der alle har betydning for byens 275 års gamle historie. Hør bla. om hvorfor byen kun var hovedstad en enkelt dag, hvorfor amish folket har så stor betydning for byen og meget mere
  Varighed: 90 min

  Linjefag

  KULTURMØDE OG SKOLEBESØG

  Amish countryside bustur
  Kør en tur rundt i landskabet og oplev det hele tæt på. I får et indblik i livet som amish og en smag af det reelle Lancaster, hvor I lærer om områdets historie, kultur og lokale historier. I kommer forbi amish skoler, de klassiske hestevogne, lader og smukke gårde. Der vil være stop ved de lokale amish butikker, hvor de sælger alt fra hjemmelavede møbler, tæpper til kager og marmelade. 
  Varighed: 1,5- 3 timer alt efter valg af tur.

  The Amish Farm and House
  Museet består af et amish hus tilbage fra 1805 samt en tilhørende farm med køer, geder og andre husdyr. Derudover er der også en skolestue, som de også ser ud i dag, hvor en tidligere amish lærerinde fortæller jer om skolelivet som amish. 
  På rundvisningen i huset får I et godt indblik i et amish liv, og ser hvordan man bor, når elektricitet ikke er en del af hverdagen. 
  Varighed: 90 min

 • Praktisk information

  Vaccinationer
  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet eller Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus eller Odense cirka 30-40 dage inden afrejse.

  Pas
  Alle rejsende skal have eget pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter hjemkomsten fra USA. Husk at der også skal søges ESTA online senest 72 timer før afrejse.

  Drikkepenge
  I mange lande er der en kultur for at betale drikkepenge til lokale guider og chauffører i løbet af rejsen. Dette er IKKE inkluderet i prisen.
  Derudover kan der være en kultur for at betale drikkepenge på for eksempel restauranter, som man bør følge og respektere.

  Generelle betingelser
  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.
  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

 • Priseksempel

  Pris pr. person v/30 personer
  Fra kr. 7.095,-

  Prisen inkluderer

  • Transport med fly Billund - New York // Washington DC - Billund t/r (Med flyskifte)
  • Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato
  • Transfer New York - Lancaster
  • Transfer Lancaster – Washington, Dulles Airport
  • 7 overnatninger på hotel i flersengsværelser
   - 3 i New York og 4 i Lancaster
  • 24 timers nødtelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

   Prisen inkluderer ikke

  • Enkelt- og dobbeltværelser
  • Transfer fra lufthavn – hotel ved ankomst
  • Øvrige måltider
  • Aktiviteter og programindhold
  • Guideservice
  • Drikkepenge til chauffør/parkeringsudgifter
  • Forsikringer (husk afbestillings- og rejseforsikring)

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Hotel eller hostel? Manhattan eller Brooklyn?

  De fleste ønsker at bo centralt på Manhattan på enten hotel eller hostel. Ofte er prisen afgørende og den kan variere en del i løbet af året. Nogle grupper vil gerne bo lidt væk fra den mest pulserende del og vælger at bo i enten Brooklyn eller New Jersey. Her kan priserne være lidt lavere, men til gengæld skal man lægge transporttid og metrokort oveni

  Lancaster – hotel eller motel?

  Der er mulighed for begge dele og en kombination kunne sagtens være en god måde at gøre det på. I kan enten bo i centrum af byen og gå rundt til mange af tingene eller I kan vælge et motel med udendørsarealer, bålplads og pool. Priserne i Lancaster er meget det samme om i vælger hotel eller motel.

USA

Studietur til Washington

Fra kr. 5.095 Læs mere
USA

Studietur til San Francisco

Fra kr. 6.395,- Læs mere
Kina

Studietur til Beijing m. homestay

Fra kr. 7.380 Læs mere
Myanmar

Studietur til Myanmar

Fra kr. 6.975 Læs mere
Sydafrika

Studietur til Sydafrika med safari

Fra kr. 10.995 Læs mere
Tanzania

Studietur til Tanzania og Zanzibar

Fra kr. 15.500 Læs mere
Israel-Palæstina

Studietur til Jerusalem

Fra kr. 5.000 Læs mere

Medlem

Top