Studietur til Los Angeles

Rejsebeskrivelse

Som USA’s næststørste by er Los Angeles et spændende valg for studieturen, hvor I kan opleve meget mere end blot glamour og filmstjerner. Mange håbefulde amerikanere og udlændinge valfarter til Los Angeles for at finde lykken. Mange drømme bliver opfyldt og andre må finde en anden levevej. Byen er langt mere end det berømte Hollywood skilt på bjergsiden, den har også opfostret et hav af forfattere, kunstnere, direktører, skuespillere og sportsstjerner og er hjemsted for opfindelsen af bl.a. skateboarding og gangsta rap. Der er højt til loftet i byen, og den favner bredt – både fagligt og kulturelt for studieturen.

Faglige interesser: NaturvidenskabSportKunst og designHistorieTV- og underholdningSkolebesøgDans - Film

Byen er sammensat af fem store områder, som hver har deres kendetegn. Studieturen til Los Angeles kan derfor rumme mange forskellige elementer, såsom de lækre strande på Venice Beach, Hollywoods glamour, luksuriøse villaer i Beverly Hills og masser af shopping på Sunset Strip. Derudover kan I slå vejen forbi stjernerne – altså dem på himlen, på Griffith Observatoriet eller studere dinosaurer på Natural History Museum. Kulturoplevelserne er mangfoldige for bag alt glitteret er der berømte kunstmuseer, et hektisk erhvervsliv og ikke mindst rig mulighed for dagsture til bl.a Disneyland eller Universal Studios. På Huntington Beach kan I også udfordre jeres surfing-skills.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser du hvordan et program for en studierejse til Los Angeles kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 20 deltagere.

  Dag 1
  Afrejse fra Danmark med ankomst i Los Angeles omkring middag/eftermiddag
  Tjek ind på hotel eller hostel i downtown, Anaheim eller f.eks. Santa Monica.

  Dag 2
  Dagen kan bruges til at tage på kunsttur i et af de mest besøgte museer i Los Angeles – The Getty Center eller tag på tur i Hollywood Warner Bros. Studio og oplev hvor nogle af de mange TV- serier bliver optaget.

  Dag 3
  Heldagstur til Los Angeles:
  - Downtown Los Angeles
  - Historiske Olvera St.
  - Hollywood
  - Beverly Hills
  - Westwood
  - Santa Monica Beach

  Dag 4
  Heldagstur til Edward Air Force base and NASA tour

  Dag 5
  Udflugt til Long Beach Aquarium

  Dag 6
  Tjek ud fra hotellet ved middagstid og herefter tag i lufthavnen for at rejse hjem til Danmark

  Dag 7
  Ankomst i Danmark morgen/formiddag

  Se det berømte Hollywood-skilt på studieturen til Los Angeles. Unitas Rejser

  Besøg den militære flybase, Edward Air Force Base, på studieturen til Los Angeles. Unitas Rejser

  Slå vejen forbi de luksuriøse villaer i Beverly Hills på studieturen til Los Angeles. Unitas Rejser

  Hollywood Walk of Fame på studieturen til Los Angeles. Unitas Rejser

 • Aktiviteter og linjefag

  Generelle aktiviteter

  Long Beach Aquarium
  Et besøg på Long Beach Aquarium er bestemt ikke noget du skal snyde dig selv for. Her kan du gå på opdagelse i livet under vandet med imponerende arter. Lyt til hvalsang, klap en haj og se pingvinerne på tæt hold.

  Natural History Museum
  Se 300 ægte forssiler i the Dinosaur Hall og tag b.la. på en rejse tilbage i historien, som går helt tilbage med 65 milioner år.Der er skeletter fra mere end 240 forskellige dyrearter. Ud over de mange levn fra tiden før mennesker, så kan du også se med, når du bevæger dig ind i udstillingsrummer, hvor guld, sølv, diamanter og rubiner venter. Det er overvældende og det er bestemt et besøg værd.

  Warner Bros. Studio Tour Hollywood
  Studieturen kan nu nå fulde højder og komme helt tæt på den legendariske underholdning i Hollywood. I kommer bare scenen til nogen af de kendte shows og serier, såsom ”Big Bang Theory” eller ”Batman” og sidst men ikke mindst besøger I Stage 48, hvor I ser processen fra et manuskripts tilblivelse til mix af lyd og alle de flotte priser og statuetter, der beskriver den ægte Hollywood glamour. Varighed: 1 dag.

  Los Angeles City Tour
  Oplev den mest spændende og omfattende tur i Los Angeles og omegn. I kommer forbi Santa Monica, Venice Beach, Downtown Los Angeles, Hollywood, Hollywood skiltet, Griffith Park, Hollywood Walk of Fame, Beverly Hills, Rodeo Drive, Bel Air, Sunset Strip og forbi flere filmstjerners hjem. Oplev byens historie, den forskelligartede kultur og de solbeskinnede strande. Varighed: 5 timer.

  Linjefag

  NATURFAG, SCIENCE OG FYSIK

  Edward Air Force Base
  Edward Air Force Base er en amerikansk flyvebase fra 1933. Her bliver der lavet mange testflyvninger og bliver også brugt som landingsbane i det amerikanske rumfærge program. På flyvebasen er det muligt at oplevet en af de daglige flyshows og alt du skal gøre er at kigge op.

  Griffith Observatory & Planetarium
  Undersøg stjerner med solarteleskoper og besøg udstillingshallerne med mere en 60 rumrelaterede udstillinger.Observatoriet har spillet en vigtig rolle i rumefterforskningen og Apollo astronauterne lærte her om deres navigation til senere udstedelse i rummet.Griffith observatoriet ligger placeret højt over Los Angeles i nærheden af Hollywood skiltet og her kan man på en klar dag skimte satellitter på planeten Jupiter, månekrater og smukke stjerner.

  KUNST, DESIGN OG HÅNDVÆRK

  The Getty Center
  The Getty Museum er et af de mest besøgte museumer i Los Angeles.Oliemilliadæren J. Paul Getty som museumet er opkaldt efter havde en forkærlighed for europæisk kunst. Han boede det meste af sit liv i Europa, og siden hans død har fonden Getty trust stået for museumet som åbnede i 1997.Museet rummer over 44.000 kunstgenstande, hvor det ældste kan dates helt tilbage til 6.500 år f. Kr.Museet huser imponerende bygningsværker samt haver.

  MEDIE, FOTO OG JOURNALISTIK

  Warner Bros. Studio Tour Hollywood
  Studieturen kan nu nå fulde højder og komme helt tæt på den legendariske underholdning i Hollywood. I kommer bare scenen til nogen af de kendte shows og serier, såsom ”Big Bang Theory” eller ”Batman” og sidst men ikke mindst besøger I Stage 48, hvor I ser processen fra et manuskripts tilblivelse til mix af lyd og alle de flotte priser og statuetter, der beskriver den ægte Hollywood glamour. Varighed: 1 dag.

 • Praktisk informationer

  Vaccinationer
  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet eller Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus eller Odense cirka 30-40 dage inden afrejse.

  Pas
  Alle rejsende skal have eget pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter hjemkomsten fra USA. Husk at der også skal søges ESTA online senest 72 timer før afrejse.

  Drikkepenge
  I mange lande er der en kultur for at betale drikkepenge til lokale guider og chauffører i løbet af rejsen. Dette er IKKE inkluderet i prisen.
  Derudover kan der være en kultur for at betale drikkepenge på for eksempel restauranter, som man bør følge og respektere.

  Generelle betingelser
  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.
  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

 • Priseksempel

  Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

  Vi anbefaler at bestille flyrejsen så tidligt som muligt, gerne 11 måneder før afrejse, da vi således har de bedste betingelser for at forhandle os frem til de mest optimale flypriser til jer.

  Priseksempel på en studietur til Los Angeles

  Pris pr. person v/ 20 personer
  Fra kr. 5.495,-

  Prisen inkluderer
  •  Transport med fly Kastrup, Billund – Los Angeles t/r (med flyskifte)
  •  Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato
  •  5 overnatninger på hotel i flersengsværelse
  •  Continental morgenmad
  •  24 timers nødtelefon
  •  Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke
  •  Enkelt- og dobbeltværelser
  •  Transfer mellem lufthavn - hotel t/r 
  •  Øvrige måltider
  •  Aktiviteter og programindhold
  •  Guideservice
  •  Forsikringer

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Rejseforsikring
  Vi anbefaler altid, at alle har en rejseforsikring, når I rejser ud i verden. Læs mere om Ungdomsrejseforsikringen på Gouda og bestil rejseforsikringen hos Unitas Rejser.

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Hostel, Hotel eller Motel
  Indkvartering sker efter jeres ønsker og indhold på studierejsen Los Angeles. Vi kan hjælpe med både hostel, hotel og motel, alt efter hvad der passer til jeres behov og budget. Indkvarteringen foregår altid i sikre og trygge områder med så central beliggenhed som muligt. I vil oftest blive indkvarteret i flersengsværelser. Vores rejsekonsulenter sidder klar med den bedste rådgivning, så I får det bedste til prisen. 

  Det kunne eksempelvis være dette motel i Anaheim: 

  Indkvartering på hostel i Anaheim på studieturen til Los Angeles. Unitas Rejser

  Indkvartering på hostel i Anaheim på studieturen til Los Angeles. Unitas Rejser

Kort

USA

Studietur til New York

Fra kr. 4.995 Læs mere
USA

Studietur til San Francisco

Fra kr. 6.395,- Læs mere
USA

Studietur til Washington

Fra kr. 5.095 Læs mere
Israel-Palæstina

Studietur til Jerusalem

Fra kr. 5.000 Læs mere
Kina

Studietur til Beijing og Shanghai

Fra kr. 6.295 Læs mere
Myanmar

Studietur til Myanmar

Fra kr. 6.975 Læs mere

Medlem

Top