Studietur til Seattle

Rejsebeskrivelse

Lad Unitas Rejser sammenstykke Jeres næste studierejse til Seattle - den største by i staten Washington. Byen er specielt kendt for dens mange kaffebarer og er hjemstad for den største kaffekæde i verden, nemlig Starbucks. Byen tilbyder enhver form for muligheder og interesser og om ganske få år, vil den være en af de mest eftertragtede byer at bo i indenfor USA.

Hvis man er mere til det teknologiske og har interesser for flyproduktion, kan man besøge Boeing fabrikken, som sammen med rivalen Airbus er verdens største producent indenfor passagerfly. Ikke nok med at Seattle huser mange af de store selskaber, som Boeing og Starbucks, men også her, kan man finde b.la. Microsoft og Amazon. Disse virksomheder tiltrækker derfor både mange nye indbyggere og samtidigt holder det den lokale økonomi stærk. 

Faglige interesser: Naturvidenskab - Kunst og design - Skolebesøg - Religion - Kulturmøde - Historie - Informationsteknologi - Underholdning - Teknologi - Tv-produktion - Sport

Unitas Rejser kan hjælpe Jer med at lave et program for Seattle og vil I have lidt af byens kultur, så tag en tur op i 160 meters højde og oplev Space Needle, som absolut er et must, når man besøger Seattle.

 Mange populære musikere og bands kommer fra Seattle. Det vil derfor være en oplagt mulighed at besøge museum of Pop Culture, hvis man har musik i blodet.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

OBS: En rejse til Seattle kan nemt kombineres med en tur til Vancouver og Canadas smukke natur.

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser du hvordan et program for en studierejse til Seattle kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 20 deltagere.

  Dag 1
  Afrejse fra Danmark med ankomst i Seattle først eller sidst på eftermiddagen, alt efter flytidspunkt. På ankomst dagen, kan området udforskes lidt på egen hånd.

  Dag 2
  Dagen kan benyttes til at besøge f.eks. Boeing fabrikken. Få en rundvisning og se hvordan der arbejdes med droner og robotter. Alternativt kan en hiking tour arrangeres, hvis I vil ud og se den smukke natur området har at byde på.

  Dag 3
  Vær aktiv i dag, og tag en tur Seattle rundt på cykel. Se alle de flotte bygninger og seværdigheder helt tæt på. Slut dagen af med en whale watching tur.

  Dag 4
  Der er rig mulighed for at besøge et af de mange steder, hvor man kan få flettet nogle linjefag ind. F.eks. Musik, naturfag og historie bidrager storbyen med.

  Dag 5
  Formiddagen er fri indtil I skal vende næsen mod lufthavnen og flyve hjem til Danmark igen.

  Dag 6 Ankomst i Danmark.


  Skyline - Seattle - Unitas Rejser

  Harbour - Seattle - Unitas Rejser

  Public Market - Seattle - Unitas Rejser

  Space Needle - Seattle - Unitas Rejser

  Boeing - Seattle - Unitas Rejser

 • Aktiviteter og linjefag

  Generelle aktiviteter

  Computer Museum – Living Computers
  Er det Computer og teknologi museum, som tager dig helt tilbage til hvordan det hele startede. Du kan se nogle af de ældste computere fra 1960érne og frem til nutidens moderne teknologi. Der er mulighed for at lave videospil, testkøre bilsimulatoren, eller gå op opdagelse i hvordan robotter udfører deres arbejde.

  Museum of Pop Culture
  Få et indblik I det 20 århundredes pop kultur. Her er mange forskellige udstillinger som hele tiden skifter. Feks. Kan du se en udstilling med Jimi Hendrix, Nirvana eller Pearl Jam eller se næsten 20 guitarer fra alverdens musiklegender gennem tiden. Det er muligt at prøve forskellige workshops b.la. omhandlende popkultur og social aktivisme.

  Pacific Science Center
  Besøg dette center for videnskab hvis mission er at få dig til at være nysgerrig og eksperimentere med naturvidenskab, science og fysik.

  Seattle Art Museum
  Besøg det store kunst museum, som er delt i 3 museer. Seattle Art Museum, Asian Art Museum og Olympic Sculpture Park. Museet indeholder næsten 25.000 kunstværker fra hele verden. Den samling af permanent kunst, som musset besidder stammer fra antikken og til nutiden.

  Seattle Underground History
  Seattle er bygget ovenpå gamle ruiner. Byen har en hemmelig undergrunds by, som brændte ned i 1889. En lille del af Seattles undergrund blev restureret og gjort sikker til beøsg – så kom med ned under jorden, og få historien om hvad der skete i branden. Turen har en varighed på 75 minutter.

  Space Needle
  En tur I Seattles varemærke – det 184 meter høje tårn med mulighed for at tabe mælet på observationsdækket, over den fantastiske udsigt der er over hele byen derfra. Hvis du er sulten, kan du nyde et måltid i den roterende restaurant. Varemærket åbnede i 1962, og er symbol på den innovative og nytænkende ånd som Seattle besidder.

  Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Hiking
  Der er rig mulighed for at tage på hikingture I nærheden af Seattle. Den fantastiske natur er noget du ikke må gå glip af. Det kan f.eks. være en hiking i Rattlesnake Ledge, hvor man kan få en rundtur på 4 mil eller man kan også tage en tur på 11 mil i Dungeness Spit.

  Whale Watching Tour
  Tag på hvalsafari og få muligheden for at se f.eks. spækhuggere og pukkelhvaler. Et syn du ikke må gå glip af.

  MEDIE, FOTO OG JOURNALISTIK

  Microsoft Redmond Campus
  Microsofts hovedkontor er beliggende i Redmond ikke så langt fra Seattle. Et besøg på Microsoft besøgscenter byder på lidt af hvert. Du kan b.la. høre om historien om hvordan microsoft blev til, se hvordan en moderne arbejdsplads fungere og meget mere.

  NATURVIDENSKAB, SCIENCE OG FYSIK

  Boeing fabrikken
  At besøge boeing fabrikken er en stor oplevelse i sig selv. Se hvordan de store fly bliver til og udforsk verdens største bygning. Flyene som fremstilles på fabrikken er f.eks. fremlinerfly og boeing 747 m.fl. Mens I er der, får en rundvisning, kan se hvordan der arbejdes med droner robotter. Mulighed for at få et lille undervisningskursus.

 • Praktisk informationer

  Vaccinationer
  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet eller Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus eller Odense cirka 30-40 dage inden afrejse.

  Pas
  Alle rejsende skal have eget pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter hjemkomsten fra USA. Husk at der også skal søges ESTA online senest 72 timer før afrejse.

  Drikkepenge
  I mange lande er der en kultur for at betale drikkepenge til lokale guider og chauffører i løbet af rejsen. Dette er IKKE inkluderet i prisen.
  Derudover kan der være en kultur for at betale drikkepenge på for eksempel restauranter, som man bør følge og respektere.

  Generelle betingelser
  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.
  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

 • Priseksempel

  Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur. 

  Vi anbefaler at bestille flyrejsen så tidligt som muligt, gerne 11 måneder før afrejse, da vi således har de bedste betingelser for at forhandle os frem til de mest optimale flypriser til jer.

  Priser fra 5.595,- 
  Pris pr. pers. v/20 personer.

  Priserne inkluderer

  • Flyrejse fra København, Billund eller Aalborg - Seattle (med flyskifte)
  • Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato
  • 5 overnatninger i flersengsværelser
  • Continental morgenmad
  • 24 timers nødtelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Priserne inkluderer ikke

  • Enkelt – og dobbeltværelser
  • Transfer fra lufthavn – hotel t/r
  • Øvrige måltider
  • Aktiviteter og programindhold
  • Guideservice
  • Forsikringer (husk afbestillings- og rejseforsikring)

   

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvarteringen i Seattle er enten i Downtown area, eller hvis det skal være billigere, så i udkanten af byen eller i en af forstæderne. Det er helt op til Jer ud fra jeres ønsker, budget og behov. I vil som regel blive indkvarteret i 4 sengs (2 dobbeltsenge) eller flersengsværelser alt efter om det er et hotel eller hostel I bor på.

  Vi sidder klar til at hjælpe Jer med at finde frem til den løsning som passer bedst på netop Jeres ønsker.

Kort

Medlem

Top