Studietur til Texas

Rejsebeskrivelse

Rejs til Texas, den største stat i USA. Ikke nok med at alt er stort i USA, det er endnu større i Texas. Det gælder lige fra de åbne vidder, de kæmpe biler, bøffen på tallerkenen og størrelsen på en sodavand. Texas byder på mange nye eventyr, så slip jeres indre cowboy eller cowgirl løs og tag til rodeo, lær at kaste lasso i Fort Worth eller måske I er klar til et rumeventyr i Houston, nyde nogen af de mange festivaller og den gode live musik i San Antonio – mulighederne er mange og oplevelserne er store.

Om det er en af storbyerne, Austin, Houston San Antonio, El Paso, Dallas, eller en af de mange parker Big Bend, Guadalupe Mountains natinal park, Palo Duro Canyon State park der lokker, så står Unitas Rejser klar til at hjælpe og guide Jer til en oplevelsesrig rejse til ”The Lone Star State”.

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor ser du hvordan et program for en studierejse til Texas kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 30 deltagere.

  Nedenfor ser du hvordan et program for en studierejse til Texas kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter gruppens ønsker. De nævnte priseksempler er pr. person ved 30 deltagere.

  Dag 1:
  Afrejse fra Danmark om formiddagen med ankomst i Dallas samme aften.
  Transport fra lufthavnen til hotel i Houston – tjek in på hotel.

  Dag 2:
  Rundvisning på Texas Motor Speedway, der giver et godt indblik i motorsportens verden. Eller en tur til Trinity River, hvor I sejler i kano, kajak eller på stand up paddle board. Aftenen bruges på Stockyards Championship Rodeo, hvor I kan se tyreridning, lasso kast og meget mere.

  Dag 3:
  Om morgenen er der afgang med bus til ranchen, hvor I skal være næste par dage. Ved ankomst bliver I tildelt jeres hytter og cowboylivet begynder.

  Dag 4:
  Dagen i dag er sat af til cowboy/girl aktiviteter, så som at drive kvæg på hest, kaste med lasso, køre på ATV, bueskydning og meget andet.

  Dag 5:
  Nyd livet på ranchen, tage en slapper eller tag på trail ride eller løs en mordgåde eller se om I kan slippe ud af escape room – ranchen byder på et hav af muligheder for teambuilding og forskellige aktiviteter.

  Dag 6:
  Efter morgenmaden kører I med bussen mod Houston og tjekker ind på hotellet.

  Dag 7:
  Space Center Houston er et ”must see”
  Andre gode udflugtsmuligheder er:

  • Houston Aquarium
  • Naturhistorisk Museum
  • Museum of Fine arts

  Dag 8:
  Formiddagen er fri indtil I bliver hentet og kørt til Houston Airport, hvor I flyver hjem til Danmark

  Dag 9:
  Ankomst i Danmark om formiddagen.

  Fort Worth Stockyards

   Cowboyhat der bliver dampet til rette form

   

  Besøg i stalden hos rodeohestene

   

  The Fort Worth Stockyards

   

  Cowtown Wake Park

   

  Stand Up Paddleboard

  Penge karussel

 • Aktiviteter og linjefag

  Houston:

  Generelle aktiviteter

  Houston Akvarium
  Tag på tur i den spektakulære, undersøiske verden i dette kæmpe akvarie, der rummer knap 2 millioner liter vand. Oplev de godt 400 forskellige arter af havdyr fra hele verden, rør og fodr de store rokker. Gå en tur igennem Louisianas sump, mød de vilde krokodiller og alligatorer, havskildpadder, kæmpe frøer og meget andet. Rejs tilbage i tiden og træd ind i det gamle, spanske skibsvrag fra det 17.århundrede og se det levende koralrev med fisk i alverdens farver, store blæksprutter og moræner.
  Varighed: efter eget valg

  Museum of Fine Arts
  Udforsk og beundr de mere end 65.000 kunstværker fra stenalderen til i dag i samlinger såsom antik kunst, europæisk kunst, fotografi, amerikansk, asiatisk, afrikansk, indiansk samt moderne og nutidig kunst.
  Varighed: efter eget valg

  Naturhistorisk Museum
  Det naturhistoriske museum rummer fire etager med dynamiske udstillinger, der vil underholde og oplyse enhver aldersgruppe. Udforsk den store tidslinje af fossiler, ædelsten og mineraler, afrikansk dyreliv, texaner dyreliv og meget mere. Se forhistoriske dyr ”in action” i en af de største haller i USA med dinosaurer og lær om den oprindelige amerikanske befolkning, udforske energiudvikling, og opdage vidundere fra det gamle Egypten.
  Varighed: efter eget valg

  Space Center Houston
  Med mere end 400 aktiviteter, herunder en række skiftende udstillinger, film og live shows, er Space Center Houston et must-do på studieturen. Udforskning af rummet med dets spændende fortællinger, dramatiske historie og overbevisende fremtid, som alt er inkluderet i entréprisen.
  Varighed: efter eget valg

  ...

  Dallas /Fort Worth

  Generelle aktiviteter

  Segway tur i Cowtown
  Tag på sightseeing i Downtown Fort Worth på en ny måde – nemlig på segway. Her kan I opleve de bedste sights og få masser af viden fra de dygtige guider. Der er flere ruter at vælge imellem alt efter interesse.
  Varighed: 90 min.

  Linjefag

  ADVENTURE OG FRILUFT

  Backwoods Paddlesports at Panther Island
  Oplev Fort Worth fra et andet perspektiv – nemlig fra vandsiden. I kan her leje kajak, paddle boards og kano. Lad studieturen sejle på den gode måde, nemlig op af Trinity River.
  Varighed: efter eget valg

  Beaumont Ranch
  Denne adventure ranch tilbyder nogle vildt spændende aktiviteter såsom zip lining, lerdue skydning, køre på ATV, lære at kaste med lasso, bueskydning og meget mere. I planlægger indholdet sammen med ranchen, som også tilbyder undervisning i at drive kvæg fra hesteryg, skydning og andre cowboy aktiviteter. Så slip den indre cowboy eller girl løs og få en fantastisk oplevelse på studieturen.
  Vær opmærksom på at nogle aktiviteter kræver min. alder på 16 år og der kan være andre restriktioner. Spørg din rejsekonsulent
  Varighed: efter eget valg

  Stockyard Championship rodeo
  Hver fredag og lørdag aften kl.20 er der rodeo på Cowtown Coliseum. Her kan I opleve tyreridning, tønde ræs, indfangning af kalve med reb mm. Der vil også være cowboy underholdning med Pawnee Bill's Wild West Show, som er sjovt indslag med diverse tricks indenfor lasso kast, trick shooting og ridning samt cowboy sange.
  Varighed: ca. 2 timer

  Texas Motor Speedway
  Dette er et af verdens største og mest moderne sports og underholdnings steder indenfor speedway og motorsport. Der er besøg i en af VIP suiterne, så I får den bedste udsigt over de 112.000 siddepladser og den berømte bane, hvor det bliver kørt op mod 320 km/t.
  Hvis I er heldige får I et par omgange på banen i turbussen, som ikke mange er forundt – dog med lavere hastighed end NASCAR bilerne.
  Varighed: ca. 2 timer

  NATURFAG, SCIENCE OG FYSIK

  Space Center Houston
  Med mere end 400 aktiviteter, herunder en række skiftende udstillinger, film og live shows, er Space Center Houston et must-do på studieturen. Udforskning af rummet med dets spændende fortællinger, dramatiske historie og overbevisende fremtid, som alt er inkluderet i entréprisen.
  Varighed: efter eget valg.

  RIDESPORT

  Benbrook Stables
  Dette ridecenter tilbyder masser af tønder land med ridestier og natur. Her kan I få rideundervisning på alle niveauer, kaste med lasso, lave bål og andre cowboy-aktiviteter. 
  Varighed: heldagsudflugt

 • Praktisk information

  Vaccinationer
  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet eller Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus eller Odense cirka 30-40 dage inden afrejse.

  Pas
  Alle rejsende skal have eget pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter hjemkomsten fra USA. Husk at der også skal søges ESTA online senest 72 timer før afrejse.

  Drikkepenge
  I mange lande er der en kultur for at betale drikkepenge til lokale guider og chauffører i løbet af rejsen. Dette er IKKE inkluderet i prisen.
  Derudover kan der være en kultur for at betale drikkepenge på for eksempel restauranter, som man bør følge og respektere.

  Generelle betingelser
  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.
  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

 • Priseksempel

  Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste og indeholde. Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur.

  Vi anbefaler at bestille flyrejsen så tidligt som muligt, gerne 11 måneder før afrejse, da vi således har de bedste betingelser for at forhandle os frem til de mest optimale flypriser til jer.

  Priseksempel på en studietur til Texas

  Pris pr. person v/ 30 personer

  Fra kr. 8.295,-

  Prisen inkluderer

  • Flyrejse København / Billund – Dallas og retur fra Houston (med flyskifte)
  • Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato
  • Transport fra Dallas lufthavn til Dallas
  • 2 overnatninger på hotel i flersengsværelser i Dallas
  • Transport fra Dallas til ranch
  • 3 overnatninger på ranch i flersengsværelser
  • Transport fra ranch til hotel i Houston
  • 2 overnatninger på hotel i flersengsværelser i Houston
  • Transport fra Hostel i Houston til lufthavnen
  • Continental morgenmad
  • 24 timers nødtelefon
  • Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke

  • Enkelt- og dobbeltværelser
  • Transfer fra lufthavn – hotel t/r
  • Øvrige måltider
  • Aktiviteter og programindhold
  • Guideservice
  • Forsikringer (husk afbestillings- og rejseforsikring)

  Vi gør opmærksom på, at de nævnte priser er uafhængige af det viste programforslag her på siden.

  Rejseforsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.

   

  Få tilbud
 • Indkvartering

  På denne tur har vi valgt overnatning på hotel i flersengsværelser og i delt dobbeltseng. Der kan altid forespørges efter ekstra puder og linned i receptionen. Standarden på hotellerne er turistklasse, men kan variere fra by til by.

Texas

USA

Studietur til Los Angeles

Fra kr. 5.495 Læs mere
USA

Studietur til New York

Fra kr. 4.995 Læs mere
USA

Studietur til Lancaster og New York

Fra kr. 7.095,- Læs mere
USA

Studietur til Washington

Fra kr. 5.095 Læs mere
Canada

Skolerejse til Rocky Mountains

Fra kr. 9.900,- Læs mere

Medlem

Top