Studietur til Washington

Rejsebeskrivelse

En studierejse til USA's administrative hovedstad eller ”Magtens centrum”, som Washington ofte bliver omtalt, er en stor oplevelse. Hvor fedt er det ikke at kunne kigge ind i præsidentens forhave?

Det Hvide Hus, The Capitol og Arlington Kirkegård er nogle af de steder, som du kan besøge på studieturen til Washington. Steder, som du ser i film og hører om nærmest dagligt i medierne.

I Washington mødes historie, politik og debatter. Byen er i sig selv et symbol på USA's uafhængighed, da den blev grundlagt og bygget med det eneste formål at være hovedstad uafhængig af regionale interesser, efter at uafhængighedserklæringen i 1776 blev underskrevet. Byen er karakteriseret ved brede lyse boulevarder og smukke fortov af marmor. Midt i byen tårner Washington-monumentet op i vejret til ære for USA's første præsident, George Washington. Foran The Capitol kan du ofte opleve demonstrationer, hvor amerikanske borgere ytrer sig af den ene eller anden politiske overbevisning.

På studierejsen til Washington befinder du dig i en af verdens magt-navler, og du kan sætte fod på steder, hvor store og verdensomspændende beslutninger er blevet og stadigvæk bliver taget.

Faglige interesser: Medie og journalistik - Samfundsfag og international økonomi -  Naturvidenskab - Kunst og design - Skolebesøg - Religion - Kulturmøde - Historie - Politik

* OBS: Washington og New York kan kombineres!
Man kan for eksempel tage fly til Washington, derefter et direkte tog fra Washington til New York og fly hjem fra New York.

Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur. 

Se også: Studietur til New York fra kr. 4.995,- 

 OBS! Rejsen kan også kombineres med en tur til Philadelphia.

 

Print Tip en ven


Send side til venProgram og praktiske oplysninger

 • Programforslag

  Nedenfor er forslag til hvordan et program for en skolerejse til Washington kan se ud. Her er blot tale om et forslag, idet vi altid tilpasser programmet efter jeres ønsker.

  Dag 1
  Formiddag: Afrejse fra Danmark evt. med flyskift i Amsterdam eller Frankfurt
  Eftermiddag: Ankomst til Washington.
  Indtjekning på hostel
  Gå tur i nabolaget

  Dag 2
  Morgen: Gå tur eller løbetur igennem byen
  Det Hvide Hus
  Capitol Hill
  Washington-monumentet
  Evt. Lincoln Memorial eller Vietnam Veterans Memorial

  Dag 3
  Tidlig morgen: Gratis rundvisning på The Washington Post (kun mandage)
  Arlington Kirkegård

  Dag 4
  Cykeltur rundt til nogle af byens mange museer, f.eks.:
  - National Zoo
  - National Air and Space Museum
  - National Museum of Natural History
  - Library of Congress

  Sidst på dagen: Georgetown
  Shopping og gourmetoplevelser

  Dag 5
  Morgen: Tjek ud
  Formiddag: Til fri afbenyttelse – evt. gåtur omkring The Mall eller “Old Post Office” tårnet
  Eftermiddag: Hjemrejse fra Washington med direkte fly eller med skift i Amsterdam eller Frankfurt

  Dag 6
  Morgen/formiddag – ankomst til Danmark

  Det Hvide Hus - Washington - Unitas Rejser

  Se den smukke mur med indgraverede navne fra ofrene i Vietnam. Studietur til Washington. Unitas Rejser

  Lafayette Park - Washington - Unitas Rejser

  Washington Capital Dome - Washington - Unitas Rejser

  Lincoln Memorial - Washington - Unitas Rejser

  Washington Monument - Washington - Unitas Rejser

 • Aktiviteter og linjefag

  Generelle aktiviteter

  Anden Verdenskrig Memorial
  National World War II Memorial er opført til ære for de 16 millioner mennesker, som tjente i militæret, de 400.000, der døde og alle, der støttede indsatsen hjemmefra USA under Anden Verdenskrig . Monumentet er indrammet af kæmpemæssige marmorpavilloner, og inde i midten er der en meget smuk fontæne med to springvand omkranset af vandsøjler.

  Arlington Kirkegården
  Arlington Kirkegård er USA’s mest hæderkronede militære kirkegård. Her er mere end 250.000 soldater begravet - der er hvide gravsten, så langt øjet rækker. Det mest prominente gravsted tilhører John F. Kennedy, der ligger begravet her sammen med sin kone Jacqueline. Ved deres grave brænder en evig flamme.

  Cykeltur rundt i byen
  Washington betragtes som en af USA’s mest cyklistvenlige byer pga. de brede boulevarder og mange grønne parker, som giver følesen god plads.  Lej cykler og tag turen går rundt til de mange museer, som findes i Washington. Mange af dem er gratis at besøge, eks. National Zoo, National Air and Space Museum og National Museum of Natural History. I Library of Congress finder du verdens største samling af bøger, kort og dokumenter.

  Det Hvide Hus
  Det Hvide Hus er vel nok den mest beskyttede bolig i USA. Se jer lidt omkring i området, og I vil opleve, at der hele tiden kommer en patruljevogn rullende. Kigger man godt efter, er der lige så mange civile politiagenter – og dertil kommer alle overvågningskameraerne. Er man heldig, at Præsidenten kører fra Det Hvide Hus, skal man være hurtig med kamaraerne – for det går lynstærkt, og med et ’knips’ har kortegen ’grøn bølge’ og suser igennem byen.

  Georgetown
  Georgetown er en gammel bydel i Washington og også et af de mere eksklusive kvarterer, hvor huspriserne ligger helt i top. Georgetown har sit eget universitet. I bydelen finder I masser af restauranter, og særligt hovedgaden M Street er et eldorado til shopping og gourmetoplevelser.

  Lincoln Memorial
  Lincoln memorial er et slags tempel med en 5,7 meter høj statue af Abraham Lincoln, USAs 16. præsident. 

  National Museum of African American culture
  Besøg museet og bliv klogere på den Afroamerikanske historie og kultur. Indgangen er gratis.

  Newseum
  Ytringsfrihed er nøgleordet, når man besøger dette modern museum. Her kan du få et spændende insigt i den amerikanske historien om pressen, hvilke kampe der er blevet kæmpet og blive sat ind i den amerikanske forfatning.

  Old Post Office
  Besøg Old Post Office tårnet på Pennsylvania Avenue, som er den højeste bygning i Washington centrum.  Man får en flot udsigt over The Mall og hele Washington.

  Pentagon
  Pentagoner det Amerikanske forsvarsministeriums administrationsbygning. Bygningen er med dens femkantede form navngivet Pentagon. Bygningen er et af de største kontorbygninger i verden. Du vil også kunne se mindesmærket der hvor et af flyene styrtede ned d. 11. september.

  The Capitol
  Kongresbygningen, som blev opført i 1793. Husk, at medbring pas hvis I skal ind i bygningen, da der er mulighed for en rundvisning med guide.  Hvis køen er for lang, er det normalt muligt blot at komme ind i The Capitol og se Repræsentanternes Hus fra tilskuergalleriet (3. sal).

  The Washington Post
  Stå tidligt op og få en gratis rundvisning på The Washington Post, en af USA’s mest tone angivende aviser. (kun mandage).

  Vietnam Veterans Memorial
  En smuk væg af poleret granit med navne på kvinder og mænd, der blev dræbt eller forsvandt under Vietnamkrigen. Et smukt og bevægende syn.

  Washington-monumentet
  Washington-monumentet er verdens højeste murkonstruktion på 166 meter, som stod færdig i 1884. Det er mod entré muligt at komme til toppen og nyde udsigten ud over byen. Det er nemt at få overblikket over byen, da det ikke er lovligt at bygge noget, der er højere end Washington-monumentet, hvilket betyder, at byen ikke har en eneste skyskraber.

  Linjefag

  HISTORIE

  Gettysburg
  Besøg byen og stedet hvor slaget ved Gettysburg blev kæmpet under den amerikanske borgerkrig. Se slagmarken, og få en rundvisning og lev dig ind i, hvordan det måtte være at stå midt i krigen dengang mellem nord og syd.

  NATURFAG, SCIENCE OG FYSIK

  Air and space museum
  Er du betaget af rummet, så skal du lægge vejen fordi dette fanatiske museum og se mange af de ting som i sin tid er blevet brugt på diverse rejser i rummet. Ikke nok med det, kan du også se de flotte fly og blive klogere på, hvad de har været brugt til.

  Lufthavnsbesøg
  Besøg Ronald Regan Washington National Airport og kom med bagom og få indsigt I hvordan den daglige drift af lufthanen fungerer.

  NASA
  Få et indblik I hvordan de forskellige programmer drives på NASAs hovedkontor. NASA er verdens ældste og største rumagentur og et besøg her, må du ikke gå glip af. 

   

 • Praktisk informationer

  Vaccinationer
  Vi anbefaler at kontakte egen læge, Seruminstituttet eller Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus eller Odense cirka 30-40 dage inden afrejse.

  Pas
  Alle rejsende skal have eget pas, som er gyldigt mindst seks måneder efter hjemkomsten fra USA. Husk at der også skal søges ESTA online senest 72 timer før afrejse.

  Drikkepenge
  I mange lande er der en kultur for at betale drikkepenge til lokale guider og chauffører i løbet af rejsen. Dette er IKKE inkluderet i prisen.
  Derudover kan der være en kultur for at betale drikkepenge på for eksempel restauranter, som man bør følge og respektere.

  Generelle betingelser
  Rejsen er underlagt Unitas Rejsers almindelige betingelser vedrørende pakkerejser, som deltagerne forudsættes at være bekendt med. Betingelserne fremgår her.

  Forsikring
  Skole og ungdomsrejseforsikring dækker bl.a. lægehjælp, hospitalsindlæggelse, krisehjælp, hjemtransport, sygeledsagelse, tilkaldelse af forældre ved alvorlige uheld eller hjemkaldelse ved alvorlig sygdom i nærmeste familie samt giver adgang til 24 timers nødtelefon, hvor der er dansk lægevagt og krisepsykologer.
  Vær opmærksom på at der kan være egenbetaling på lægehjælp og sygehusindlæggelse efter overgang til det ”Blå kort”, hvis man ikke har tegnet særskilt rejseforsikring.

 • Priseksempel

  Nedenstående pris er derfor blot et eksempel på, hvad rejsen kan koste. Vi skræddersyr altid rejsen efter jeres særlige ønsker og behov. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at tage en dialog om netop jeres studietur. 

  Vi anbefaler at bestille flyrejsen så tidligt som muligt, gerne 11 måneder før afrejse, da vi således har de bedste betingelser for at forhandle os frem til de mest optimale flypriser til jer.

  Pris
  Pris pr. person v/20 personer fra kr. 5.095,- 

  Prisen inkluderer
  •  Flyrejse fra København, Billund eller Aalborg til Washington t/r (med flyskift)
  •  Lufthavnsskatter og afgifter pr. dags dato
  •  4 overnatninger på hostel/hotel i flersengsværelser
  •  Continental morgenmad
  •  24 timers nødtelefon
  •  Bidrag til rejsegarantifonden

  Prisen inkluderer ikke
  •  Enkelt- og dobbeltværelser
  •  Transfer fra lufthavn - hotel t/r
  •  Øvrige måltider
  •  Aktiviteter og programindhold
  •  Guideservice
  •  Forsikringer

  Rejseforsikring
  Vi anbefaler altid, at alle har en rejseforsikring, når I rejser ud i verden. Læs mere om Ungdomsrejseforsikringen på Gouda og bestil rejseforsikringen hos Unitas Rejser.

   

  Få tilbud
 • Indkvartering

  Indkvartering sker efter jeres ønsker og indhold på studierejsen til Washington. Vi kan hjælpe med både hostel og hotel, alt efter hvad der passer til jeres behov og budget. Indkvarteringen foregår altid i sikre og trygge områder med så central beliggenhed som muligt. I vil oftest blive indkvarteret i flersengsværelser. Vores rejsekonsulenter sidder klar med den bedste rådgivning, så I får det bedste til prisen. Det kunne eksemplevis være:

  Hostel tæt på Det Hvide Hus
  Et godt og centralt beliggende hostel – ca. 15 minutters gang fra Det Hvide hus. Pænt og i orden, altid en positiv og imødekommende betjening. Flere gange om ugen tilbydes byvandringer med fokus på de mange gratis museer. Der er gratis WiFi og mulighed for en let morgenmad (Continental breakfast).

   

Kort

USA

Studietur til New York

Fra kr. 4.995 Læs mere
USA

Studietur til San Francisco

Fra kr. 6.395,- Læs mere
Spanien

Studietur til Barcelona

Fra kr. 2.145 Læs mere

Medlem

Top