"Der er styr på tingene ved Unitas Rejser", siger Mia Kristensen fra Vikingbus

Vikingbus er en af Unitas Rejsers fortrukne samarbejdspartnere, når der arrangeres busrejser. De byder år efter år Unitas Rejsers kunder velkommen ombord i deres busser både på skolerejser og sognerejser. ”Der er styr på tingene ved Unitas Rejser. Vi er rigtig glade for samarbejdet”, siger Mia Kristensen, som er kundeansvarlig ved Vikingbus. Hun tilrettelægger alle Unitas Rejsers rejser med bus. Hun sørger for at turene bliver bestilt korrekt, og at buschaufførerne får de rette informationer ud fra gruppernes ønsker. 
”Det er vigtigt for os, at vores passagerer får en behagelig rejse og ikke mindst gode oplevelser undervejs. Hvis du bestiller en tur fra A til B, vil vi forsøge at forbedre turen. Vi leverer ikke bare en køretur, men en oplevelse. Vi går meget op i, at vores chauffører er veluddannede. Og du kan som oftest forvente at rejse med en chauffør, som kender destinationen og området godt”, siger Mia Kristensen.

Vikingbus har mange års erfaring med at rejse med skolegrupper og har kendskab til, hvordan det er at rejse med en stor gruppe unge mennesker.

”Vi møder unge mennesker i rigtig højt humør, som glæder sig til at komme på tur. Det samme gør chaufførerne, og vi oplever ofte, at der opstår et godt sammenhold chauffører, elever og lærere imellem. Alle kender historien om ’den sure buschauffør’, det prøver vi at undgå. Vi værdsætter god kommunikation, og vores chauffører er gode til at møde eleverne i øjenhøjde”, fortæller Mia Kristensen.

Vikingbus tager også sikkerheden på busrejsen meget alvorligt.

”Vores busser er altid i orden og af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at gæsterne føler sig trygge, i gode hænder og får en sikker rejse. Vi informerer grundigt om sikkerheden i bussen og vigtigheden af sikkerhedsseler inden afrejse”, siger Mia Kristensen. 

Vikingbus blev grundlagt helt tilbage i år 1958, da som Bjert Busser da Sønder Bjert Centralskole i nærheden af Kolding åbnede. Eleverne skulle jo kunne komme til og fra skole. Det var Georg Andersen, som dengang skabte Bjert Busser. Georg arbejdede oprindeligt som sadelmager, hvilket han fint kunne passe midt på dagen, når eleverne ikke skulle transporteres. Sidenhen udviklede det sig også til kørsel i idrætsforeningen, når der var idrætsstævner og fodboldkampe. I dag er Bjert Busser en del af Vikingbus og køre til hele Europa og leverer komfort, kvalitet og venlige buschauffører til alle Unitas Rejsers kunder.