Linjefag

Flere og flere skoler planlægger rejser, specifik for de enkelte linjefag. Vi har stor erfaring med planlægning af disse og til at finde frem til det rette indhold, i samarbejde med jer - så I får en rejse med fagligt indhold som passer til lige præcist ind i Jeres linjefag. En linjefagstur er en skolerejse, hvor I kan gå et spadestik dybere med faglige problemstillinger, og hvor I har mulighed for at rykke klasseværelset ud i virkelige rammer. 

Ofte møder vi spørgsmål som:
'Vi skal på studietur med vores linjefag i naturvidenskab, hvad kan I tilbyde af relevante steder?" eller "Vores gastronomihold skal på studierejse næste efterår, hvor kan I anbefale, at vi tager hen?". ”Vi har 4 forskellige linjefag, kan vi finde en destination, hvor alles faglighed kan tilgodeses?”

Vi vægter en god forventningsafstemning med jer højt, og tager sammen med jer, en grundig dialog før tilbuddet skal laves, under planlægningen samt under afviklingen af rejsen. Du og konsulenten kommer tæt på hinanden. Det skal føles som du har konsulenten med på rejsen, selvom vi sidder på kontoret, for vi er 'kundens kollega'. 

For at imødekomme ønsket om at 'faglighed' kan få mere indflydelse på valget af rejsemål og program, har vi lavet en oversigt, som tilgodeser dette behov. 

Vi arbejder altid på at udvide med nye rejsemål, fagområder og flere forslag på de allerede eksisterende fagområder. Så skulle jeres ønskede linjefag eller destination ikke fremgå i skemaet, så tøv ikke med at kontakte os for inspiration.

Linjefagsoversigt Opdateret 09112020

Klik på billedet for stor version.