Tag din menighed og dit sogn med på rejse - det styrker fællesskabet!

Sognerejser

På sognerejsen med Unitas Rejser får du...


✔ Troværdighed, ærlighed og tryghed
✔ Vejledning og rådgivning af kompetente konsulenter
✔ Den rejse og det indhold, I ønsker
✔ Dækket af Loven om Pakkerejser
✔ 24 timers vagttelefon på sognerejsen

Sognerejser der skaber fællesskab i menigheden!

At rejse med sin menighed er en helt enestående mulighed for at bevare etablerede kontakter - og oplagt til at skabe nye.

Hvis I endnu ikke har været afsted på en sognerejse, opfordrer vi til, at I bare skal se at komme afsted. Det er lettere at arrangere en sognerejse, end I tror!

Det eneste I skal gøre i første omgang, er at gøre jer tanker om, hvor I gerne vil hen og hvornår. Vi sidder klar ved telefonen til at tage en uforpligtende snak om jeres sognerejse – store som små spørgsmål er velkomne. Herefter er det jeres opgave at samle deltagerne til rejsen, og tilmeldingerne til rejsen kan I stå for, eller I har muligheden for at sætte rejsen til salg på vores hjemmeside.

Husk, at vi også tilbyder meget andet end sogneture, såsom skolerejser, hvad enten det er en studietur, skirejse, adventure og friluft eller en kulturrejser.

Vi tilbyder altid spændende sognerejser i hele verden som du kan se her.

VORES KUNDER SIGER

Sognerejser til alverdens steder

Har du et ønske om at lave en sognerejse til et bestemt rejsemål, så kontakt en af vores rejsekonsulenter og få en snak om mulighederne.

Med vores mange års erfaring med sognerejser, vil vi efter en uddybende dialog kunne skræddersy et uforpligtende tilbud til dig og din gruppe. Og du er altid velkommen på kontoret til en snak over en kop kaffe.

Medlem

Top