#9 Hvorfor vælge Unitas Rejser?

Unitas Rejser. Tæt på - Verden rundt. Vi er en samarbejdspartner, som tager hånd om jeres skolerejse eller studietur fra første kontakt til I er hjemme igen. Det er vores formål, at I får den skolerejse, som passer til netop jeres unikke behov. Derfor skræddersyr vi altid skolerejsen eller studieturen fra gang til gang og ud fra en tæt dialog med jer.

Vores rejsekonsulenter har arbejdet med grupper gennem mange år og brænder for at sammensætte den mest optimale skolerejse ud fra jeres ønsker, behov og budget. Vi er klar over, at mange er underlagt et begrænset budget, hvilket stiller krav til, at vi finder de mest attraktive priser til vores skole- og ungdomsgrupper både på indkvarteringssteder, transport og programindhold. Det er ofte nødvendigt at være kreativ og finde alternative forslag, hvis de oplyste ønsker ikke kan imødekommes indenfor et givent budget. Det er vores rejsekonsulenter gode til. Spørg dem – de er altid parate til en dialog om muligheder for jeres skolerejse. 

Fem gode grunde til at vælge Unitas Rejser 

Én rejsekonsulent fra idé til hjemkomst

Som ansvarlig for skolerejsen eller studieturen på jeres skole er det rart, at I kun har kontakt med én rejsekonsulent. Hos Unitas Rejser er det derfor den samme person, som står for den indledende dialog, sammensætter jeres program og sikrer, at der tages højde for alle nødvendige detaljer for sluttelig at fremsende de nødvendige billetter og rejsedokumenter inden afrejse. Det er vores erfaring, at mange skoler sætter pris på at kunne samarbejde med den samme rejsekonsulent år efter år. Hvis I også har det på den måde, så hold jer endelig ikke tilbage med at spørge efter en bestemt medarbejder. Ofte vil det kunne lade sig gøre og andre gange vil det være mest hensigtsmæssigt for jer, at I får kontakt med en anden rejsekonsulent, f.eks. hvis der er tale om et rejsemål, som en kollega har mere erfaring og specialviden omkring.

Læs også: Tryghed i stormen på skolerejsen

Særlige ønsker til indkvartering

De fleste skole- og ungdomsgrupper har ofte særlige ønsker til indkvarteringsstedet. Det er tit et højt prioriteret ønske, at der er adgang til et fællesrum, der kan benyttes om aftenen til evaluering af dagens oplevelser, udveksling af informationer for den kommende dag og socialt samvær. Vi anbefaler, at fællesrum bestilles sammen med selve skolerejsen.

Få hjælp til det uforudsete

Det er en tryghed at vide, at jeres rejse er sikret på bedst mulig måde. Unitas Rejser er medlem af Rejsegarantifonden, hvilket betyder, at vi som bureau er forpligtet til at afhjælpe en hvilken som helst uventet situation på bedst mulig måde. Men ikke nok med det, hvis I er forsinket på udrejsen, skal vi som bureau efterleve givne erstatningsregler, og I er sikret hjemtransport, hvis der skulle opstå ’en askesky’ eller en anden pludselig hændelse.

Unitas Rejser tilbyder 24 timers nødtelefon, således at I som ansvarlig for skolerejsen kan få hjælp, hvis en akut situation skulle opstå.

Troværdighed, ærlighed og tryghed

Vi prioriterer højt, at I kan få kontakt til jeres rejsekonsulent enten pr. telefon eller e-mail, at vi besvarer indkomne e-mails indenfor rimelig tid og at aftaler overholdes. Troværdighed, ærlighed og tryghed er nøgleord i hver eneste rejseplanlægning. Hos Unitas Rejser er jeres skolerejse i trygge hænder.

Læs om vores værdier her.

I støtter et godt formål

Køber I en rejse hos Unitas Rejser, er I samtidig med til at støtte børne- og ungdomsarbejdet i Danmark. Al overskud går nemlig til KFUM og KFUK's arbejde i Danmark og internationalt.