Få færre rejsefakturaer og spar penge

Tænk hvis I kunne nøjes med bare at få én regning om måneden. Og tænk hvis I kunne få jeres administrationsomkostninger til at dykke. Det kan I med en Diners Club RejseKonto.

Det er sidst på måneden, og rejsefakturaerne vælter ind. Jo mere der bliver rejst i organisationen, jo mere krævende bliver administrationen. Mange organisationer bruger flere ressourcer på administration end nødvendigt.  Med en Diners Club RejseKonto kan I få et bedre overblik over jeres rejseomkostninger og på den måde spare både tid og penge.

”Når vi taler med vores kunder, møder vi altid et behov for en form for effektivisering eller en lettere måde at administrere på. Vi ved fra mange, at en rejsekonto frigiver tid og ressourcer til måske mere spændende opgaver”, fortæller Mark Vistoft Sørensen, Account Manger hos Diners Club Danmark.

Med en Diners Club RejseKonto får I samlet alle organisationens køb på eksempelvis flybilletter igennem Unitas Rejser på én enkelt faktura. På den måde er I fri for at skulle håndtere en masse enkelte fakturaer, som koster tid og penge i ressourcer. I får tilsendt én samlet faktura sidst på måneden, og I kan endda vælge at skræddersy den, lige som I gerne vil have det. Det kan eksempelvis være, at fakturaen er sorteret efter afrejsedatoer, rejseruter eller mængden af CO2 udslip pr. rejse.

Forlænger jeres kredittid

Med en Diners Club RejseKonto får I nogle af markedets bedste betalingsbetingelser. I kan vælge en kredittid på løbende måned +20 dage for blot kr. 71 pr. måned, eller I kan vælge at forlænge den til løbende måned +35 dage for yderligere kr. 500 om året. Det giver en gennemsnitlig kredittid på enten 35 eller 50 dage på alle rejsebureaukøb foretaget ved Unitas Rejser.

Hvordan fungerer det i praksis? 

For den rejsende vil der ikke være nogle ændringer, når der skal bestilles en rejse. Man bestiller rejsen som normalt ved Unitas Rejser, som laver reservationen, og herefter vil man få tilsendt en bekræftelse på købet. Alle rejser debiteres herefter på en fælles rejsekonto i stedet for på den enkelte rejsendes kort, hvilket resulterer i mindre administration.

Det fungerer således:

Diners Club RejseKonto. Proces. Unitas Rejser

Hvordan får vi en Diners Club RejseKonto?

Ønsker I at få en Diners Club RejseKonto, kræver det blot, at I udfylder og indsender nedenstående ansøgningsskema. Rejsekontoen er gratis og administreres af Diners Club International.

Har I spørgsmål, kan I kontakte afdelingschef i Humanitarian, Jacob Høgsted Jensen, som kan hjælpe jer videre. 

Diners Club RejseKonto-ansøgning

Send ansøgningsskemaet til:
Diners Club Danmark, filial af Diners Club Nordic AB, Sverige
Bernstorffsgade 50
DK-1577 København V

Mark Vistoft Sørensen, Account Manager hos Diners Club Danmark

Hør Mark Vistoft Sørensen fortælle, om hvordan din organisation kan få hjælp.


Processen med en rejsekonto:

Diners Club RejseKonto. Proces. Unitas Rejser


Læs mere om Humanitarian
Læs mere om Diners Club International

Jacob Jensen | Unitas Rejser

Få gratis råd til rejseplanlægningen

Tag en snak om din rejse med Jacob Jensen 8723 1239