Job hos Unitas Rejser

Hent som PDF: Rejsekonsulent til Gruppeafdelingen (efteråret 2021)

Vil du arbejde i en stærk, værdibaseret virksomhed - Vil du være med til at gøre en forskel?

 

Udvikling, faglighed, troværdighed og rummelighed er de værdier vores kultur bygger på, og som vi arbejder ud fra i vores samarbejde med vores mange grupper. Vores kunder er særligt danske og norske høj-, fri- og efterskoler, samt et stigende antal udenlandske skoler, der kommer til Skandinavien. Man kender os som en troværdig, ansvarlig og professionel samarbejdspartner, hvilket du forventes at bidrage til.

Da coronaen kom, besluttede vi, at vi vil komme stærkere ud – og det er vi! Vi valgte at satse på at investere i nye IT-systemer og udvikling af vore produkter, og vi er lige nu i gang med en ny hjemmeside. Vi er beriget af meget loyale kunder, og der kommer mange nye til. Det går igen stærkt, så vi søger 1-2 nye kollegaer i Gruppeafdelingen.

Er du sælger med stort S og elsker KPI’er, så er dette job nok ikke noget for dig. Men er du kundens kollega, drives af selvstændigt arbejde i flok og kan se dig selv i vores værdier, så er du måske den rette til jobbet.

Det er et job med mange muligheder, men primært med fokus på nedenstående arbejdsområder, hvorfor vi hermed vægter din erfaring højt:

 • Salg til skoler: særlig efterskoler og ungdomsuddannelser
 • Ski-, Action- og Sportsrejser i Europa
 • Kultur- og Studierejser i Verden
 • Rejser med bus og tog
 • Gerne kendskab til flybookinger (Amadeus), Indesign og hjemmeside

Ud over, at du arbejder struktureret, ansvarligt, har flair for IT, er proaktiv, kan holde mange bolde i luften osv., så er det vigtigt, at du som vores kommende rejsekonsulent :

 • kan begå dig på engelsk og meget gerne tysk
 • er frilufts- eller foreningsmenneske
 • vil arbejde i et firma og afdeling, hvor værdierne vægter højt – og ikke bare hænger til tørre på hjemmesiden
 • er en stærk team-player
 • har interesse for verdensmålene og bæredygtighed

Hvis din baggrund er fra rejsebranchen, skoleverden eller noget tredje, og hvis du kan sætte flueben ved nogle af ovenstående nøgleord, så tilbyder vi:

 • et interessant og udviklende job, hvor dine primære opgaver vil være at tage hånd om den enkelte gruppes rejse fra A-Z. Dette inkluderer blandt andet rådgivning i salgsfasen, prisforhandling, reservation af rejsens indhold samt klargøring af rejsedokumenter og opfølgning efter hjemkomst.
 • et afvekslende job med ”risiko” for rejseaktivitet, messer og kundebesøg
 • et til tider hektisk, men spændende arbejdsmiljø med høj trivsel
 • dygtige og engagerede kollegaer, der deler viden
 • en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning med sundhedsforsikring
 • daglig elastik-gymnastik, frugtordning, massage og månedlige personalearrangementer
 • mulighed for medindflydelse
 • et job i en værdibaseret virksomhed, hvor overskuddet går til frivilligt børne- og ungdomsarbejde

Stillingen er fuldtids og arbejdsstedet er i Silkeborg – og det vægter vi højt, men der er mulighed for hjemmedage. Du vil på sigt også skulle deltage i ordningen med vores 24h nødtelefon. Og fra første dag får du et bagland og 16-18 kollegaer, der vil det fælles bedste.

Vi ønsker dig ansat i løbet af efteråret og afholder derfor løbende samtaler, og vi ansætter, når den/de rigtige ansøger/e er her. Hvis du ønsker det, vil det være muligt at tale med en kommende kollega – I skal jo trives sammen.

Ansøgningen sendes til afdelingschef Klaus Boe Østergaard, koe@unitas.dk bilagt dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, så ring endelig til Klaus på 87231249.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Unitas Rejser A/S er 73 år (men unge af sind) og holder til i lyse kontorlokaler i udkanten af Silkeborg. Vi er ejet af KFUM og KFUK i Danmark, der er en del af verdens største ungdomsbevægelse YMCA og YWCA. Vi startede i 1948 med det formål at formidle rejser for unge og derved skabe en mellemfolkelig forståelse. Denne idé er stadig en del af vores koncept, som gennem årene er øget til en bred vifte af tilbud til såvel private som firmaer, skoler og mange kirkelige samt humanitære organisationer. Unitas Rejser består af to afdelinger, hhv. Humanitær der forhandler humanitære- og NGO flybilletter i Norden, til kirkelige og humanitære organisationer, og Gruppeafdelingen hvor vi sælger håndlavede pakkerejser og fly til en bred vifte af skoler samt kirkelige rejser. Vi vækster på det norske marked, har stort fokus på efterskoler og blev i 2019 en del at STAN, som incomming for skolerejser til Skandinavien. I alt er vi 16-18 medarbejdere, hvor af de 8 er i gruppeafdelingen. Vi har en flad og uhøjtidelig organisation, hvor der er plads til alle, og samtidig vægter vi alles trivsel højt, hvorfor et godt match i personlighed er vigtigere end faglige kompetencer som kan læres.

Se mere om Unitas Rejser, vores værdier og dine måske kommende kollegaer på ”om os”.