Bianca Faurbye

Rejsekonsulent | Gruppeafdelingen

E-mail: bf@unitas.dk

Tlf.: 8723 1244

Bianca Faurbye

Bianca er oprindeligt udlært salgsassistent, og inden hun startede i gruppeafdelingen sad hun flere år i vores Raptim-afdeling, hvor hun også har siddet med grupperne. Bianca er hurtig på tasterne, og hun er utrolig dygtig til at finde de bedste rejsetider til de bedste priser. Med et skarpt overblik over flyruter og luftfartsselskaber samt en god portion kreativitet, spotter hun den rigtige løsning for hver enkelt kunde. 

Bianca hjælper også til i tilfælde af, at der opstår udfordringer undervejs på flyrejsen. Det sker altid med et smil og en imødekommenhed, som ikke er til at tage fejl af, når du løfter røret til Bianca. Som hun selv siger. "Det er jo vores kolleger, vi sender ud i verden”.
Desuden har Bianca selv sin gang i den store verden, og hun har bl.a. boet og arbejdet i Schweiz, Egypten, Tyrkiet og på Lanzarote.

Når Bianca ikke sætter folk på ent fly, sætter hun tankerne i frigear på en løbetur udover den jyske hede.  Hun har allerede løbet et halvmaraton og er i fuld gang med at træne op til det næste. Foruden, har hun to mindre børn og en mand, som hun også bruger en del tid med.

Se programforslag for skolerejsen
Studieture Skirejser Actionrejser Storbyrejser